Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΜΟΥΣΙΚΗ

Κυκλοφόρησε το Κολάζ!

This is a discussion on Κυκλοφόρησε το Κολάζ! within the ΜΟΥΣΙΚΗ forums, part of the ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ category; Με ένα ΚΟΛΑΖ επιστρέφει στη δισκογραφία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Και η νέα του δισκογραφική δουλειά ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες. ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-12-2009, 19:00:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Κυκλοφόρησε το Κολάζ!


Με ένα ΚΟΛΑΖ επιστρέφει στη δισκογραφία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Και η νέα του δισκογραφική δουλειά ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες. Για πρώτη φορά, ο δημοφιλέστερος έλληνας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τους πολλαπλά πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ερμηνεύει διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών που συνδυάζουν το συναισθηματικό φορτίο της εποχής τους με τη φρεσκάδα μιας νέας εκτέλεσης.

Στο ΚΟΛΑΖ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημαδεύει με την ερμηνεία του τραγούδια που αντέξανε στον χρόνο, παλιές επιτυχίες των δεκαετιών του 70 και του 80 κυρίως, αλλά και τραγούδια «κλασικά», όπως αυτά των Μανώλη Χιώτη και Κώστα Καπνίση με τα οποία μεγάλωσαν μικροί και μεγάλοι. Διασκευάζει μεγάλους συνθέτες, όπως ο Μάριος Τόκας, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μανώλης Χιώτης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Τάκης Μπουγάς, ο Κώστας Καπνίσης και ο Αντώνης Βαρδής και ανακαλύπτει νέες πτυχές στα τραγούδια που ερμηνεύει. Ο δίσκος του περιλαμβάνει κι ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κρύψε με», σε μουσική του Μιχάλη και στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη, με τον οποίο συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Στο ΚΟΛΑΖ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας προτείνει μια μουσική διαδρομή στα ωραιότερα τραγούδια που πρωτοερμηνεύτηκαν από μεγάλες φωνές, (Μανώλης Χιώτης-Μαίρη Λίντα, Γιώργος Οικονομίδης, Μαρινέλλα, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Πάριος, Γιάννης Πουλόπουλος, Κώστας Καράλης, Φίλιππος Νικολάου) προτείνοντάς μας ένα αλλιώτικο άλμπουμ που μας θυμίζει και «θυμάται» πως στην κυτταρική μας μνήμη θα επικοινωνούμε πάντα μέσα από τα τραγούδια, σε μια συνομιλία μυστική.

Ανήσυχος δημιουργός με μια ιδιαίτερη φωνή που εκπλήσσει με τις δυνατότητές της και ένα ευρύ μουσικό πεδίο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο ΚΟΛΑΖ μας παρασύρει με την αισθαντική ερμηνεία του σε κομμάτια όπως το «Άννα» (που βρίσκεται στην κορυφή των μεταδόσεων σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας). Μας ξαφνιάζει με τη λεπταίσθητη μα και δυναμική ευαισθησία του στο «Γελάς» του Κώστα Καπνίση που είχε πρωτοερμηνεύσει το ΄48 ο Τώνης Μαρούδας. Μας συγκινεί στο «Ξημερώνει Κυριακή» του Μίμη Πλέσσα και στο «Δε φταίμε εμείς» του Γ. Χατζηνάσιου (πρώτη εκτέλεση, Μαρινέλλα). Κι είναι όλο το ΚΟΛΑΖ, μια αναλαμπή, ένα πολύχρωμο άκουσμα, επίκαιρο και σημερινό, γεμάτο εκπλήξεις και λάτιν ξεσπάσματα (όπως στο «Δεν θέλω πια να ξαναρθείς» με τη συμμετοχή της Γλυκερίας) αλλά και καθηλωτικό, όπως συμβαίνει στο «Κρύψε με» με τους συγκινητικά λιτούς και καίριους στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.

Στο ΚΟΛΑΖ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μέσα από μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή τραγουδιών που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο οι ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του Γιώργου Ζαχαρίου και ο σύγχρονος ήχος μιας πλειάδας εξαίρετων μουσικών? που συμμετέχουν σε ένα συνδυασμό ορχήστρας-κανονικής μπάντας συνοδεία εγχόρδων?, μας προτείνει ένα ατμοσφαιρικό άλμπουμ, από αυτά που δεν χωρούν σε κατηγορίες, δεν έχουν ηλικία και αποτελούν από μόνα τους ένα μουσικό είδος.



e-go
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κυκλοφόρησε το νέο single της Lady Gaga (vid) geodon ΜΟΥΣΙΚΗ 0 12-02-2011 15:21:
Κυκλοφόρησε το OpenOffice 3.1 LATEAM RSS NEWS 0 20-05-2009 10:21:
Κυκλοφόρησε το νέο Mio 702 antonis PDA - SMART PHONES 0 18-04-2008 13:13:
Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 10.4.9 του Mac OS X Tiger ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 16-03-2007 14:39:
Κυκλοφόρησε το Zune στις Η.Π.Α. ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 15-11-2006 19:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:07:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam