Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΜΟΥΣΙΚΗ

Whitney Houston: "Για επτά μήνες φορούσα μόνο πυτζάμες"

This is a discussion on Whitney Houston: "Για επτά μήνες φορούσα μόνο πυτζάμες" within the ΜΟΥΣΙΚΗ forums, part of the ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ category; Για τον εθισμό της στην κοκαΐνη μίλησε η Whitney Houston στην εκπομπή της Oprah Winfrey η οποία θα μεταδοθεί την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-09-2009, 21:33:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Whitney Houston: "Για επτά μήνες φορούσα μόνο πυτζάμες"



Για τον εθισμό της στην κοκαΐνη μίλησε η Whitney Houston στην εκπομπή της Oprah Winfrey η οποία θα μεταδοθεί την επόμενη Δευτέρα (14/9). Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως για εφτά μήνες φορούσε μόνο τις πυτζάμες της.

Μάλιστα, είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που η μητέρα της πήρε εντολή δικαστηρίου ώστε η Houston να αποτοξινωθεί και μπήκε στο σπίτι να την πάρει με τη συνοδεία αστυνομίας. Η Houston ευχαρίστησε τη μητέρα της για αυτό καθώς θεωρεί πως της έσωσε τη ζωή. Αυτή η δήλωση μπορεί να θεωρηθεί και ως μομφή κατά του πρώην συζύγου της Bobby Brown.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, η διάσημη καλλιτέχνιδα αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έπαιρνε το ναρκωτικό κρακ χαρακτηρίζοντάς το «εξωφρενικό».

Αυτό το διάστημα, η Houston επιστρέφει στη δισκογραφία ύστερα από μια δεκαετία με το άλμπουμ I Look To You, το οποίο και προωθεί.

Tο trailer της εκπομπής

__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 16-09-2009, 21:25:   #2
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή


Το "I Look To You" έκανε την εμφάνισή του κατακτώντας την πρώτη θέση στα charts ανά τον κόσμο! Η ίδια έδωσε μία διήμερη συνέντευξη στην Oprah Winfrey που μεταδοθηκε στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή της με τον Bobby Brown αλλά και τονίζοντας την ευτυχία που ζει αυτό τον καιρό...

Μιλώντας για τη μέρα που τον εγκατέλειψε, είπε απλώς ότι μία μέρα έφυγε από το σπίτι για γάλα και ζάχαρη και απλά δε γύρισε ποτέ.. με το τζην, τα αθλητικά της και ένα σακίδιο, απλά έφυγε..

Περιέγραψε πώς κάθε νύχτα προσευχόταν να βρει το κουράγιο να τον αφήσει, αλλά δεν ήξερε πότε και αν μπορεί να το κάνει... κατάλαβε ότι το είχε βριει, όταν πλέον βρισκόταν ήδη στο δρόμο για Καλιφόρνια.

Είπε για τον Brown οτι την κακοποιούσε συναισθηματικά, ότι ήταν καταπιεστικός, αλλά και ότι κάποτε τη χτύπησε και την έφτυσε στο πρόσωπο, ενώ ομολόγησε ότι την απατούσε και δεν ήθελε να ζει σε έναν ατιμασμένο γάμο...

Η Whitney αποκάλυψε οτι η κόρη τους, Bobbi Kristina, πηγε κάποια μέρα και της είπε "Δεν το αξίζεις ούτε εσύ ούτε εγώ αυτό", κουβέντα που τις έφερε πολύ πιο κοντά αλλά και κυρίως, κουβέντα που της έδωσε δύναμη να φύγει. Η 16χρονη κόρη της είναι μια φιλόδοξη τραγουδίστρια και μαζί εμφανίστηκαν στην εκπομπή Good Morning America λίγες μέρες μετα΄τα γυρίσματα της Oprah για να τραγουδήσουν μπροστά σε ένα πάρα πολύ θερμό κοινό το δημοφιλές My Love Is Your Love και το νέο τραγούδι Million Dollar Bill.

H Houston, που παραδέχτηκε στην Oprah ότι έκανε χρήση μαριχουάνας και κοκαϊνης, δήλωσε ότι πλέον είναι καθαρή αλλά "ακόμη έχει την επιθυμία να κάνει χρήση". Στην εκπομπή της Oprah Winfrey, η Houston τραγουδησε μεταξύ άλλων τα "I Didn't Know My Own Strength", single από το καινούργιο της album, και το ομότιτλο του δίσκου "I Look To You". Η φωνή της δεν ήταν όπως παλιά, αλλά δεν έσπασε όπως στο "Good Morning America" λίγες μέρες μετά. Σ αυτή την εκπομπή η Whitney ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την φωνή της, λέγοντας πως έχει μιλήσει πολύ ώρα, έχει προηγηθεί η εκπομπή με την Oprah και είχε τραγουδήσει κι εκεί, αλλά το κοινό απλώς τη χειροκροτούσε ξανά και ξανά, χειροκροτώντας το κουράγιο και το comeback της.



new.e-go
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
ironitsa (17-09-2009)
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Με προβλήματα άρχισε η ευρωπαϊκή περιοδεία της Whitney Houston ironitsa ΜΟΥΣΙΚΗ 0 07-04-2010 19:17:
National Enquirer: «Η Whitney Houston πεθαίνει» ironitsa ΜΟΥΣΙΚΗ 0 22-02-2010 15:57:
Επιστρέφει η Whitney Houston ilias ΜΟΥΣΙΚΗ 0 15-10-2009 16:42:
Το νέο video της Whitney Houston ironitsa ΜΟΥΣΙΚΗ 0 17-09-2009 02:33:
Ο Σεπτέμβριος μας φέρνει τη Whitney Houston! ironitsa Ξένη - Νεα CD's 0 02-09-2009 13:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:54:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam