Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΜΟΥΣΙΚΗ

Τι «κρύβεται» πίσω από τη νίκη της 19χρονης Lena;

This is a discussion on Τι «κρύβεται» πίσω από τη νίκη της 19χρονης Lena; within the ΜΟΥΣΙΚΗ forums, part of the ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ category; Νικήτρια του 55ου διαγωνισμού της Eurovision αναδείχτηκε η 19χρονη Lena Meyer με το ποπ κομμάτι της «Satellite». Στην Ευρώπη φαίνεται ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-05-2010, 20:48:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Τι «κρύβεται» πίσω από τη νίκη της 19χρονης Lena;



Νικήτρια του 55ου διαγωνισμού της Eurovision αναδείχτηκε η 19χρονη Lena Meyer με το ποπ κομμάτι της «Satellite». Στην Ευρώπη φαίνεται πως άρεσε η παιχνιδιάρικη διάθεση και το σκέρτσο της νεαρής τραγουδίστριας που συγκέντρωσε 246 βαθμούς συνολικά απέχοντας 76 ολόκληρους πόντους από τη δεύτερη Τουρκία. Η Ευρώπη και συγκεκριμένα οι χώρες της Φιλανδίας, Εσθονίας, Δανίας, Ισπανίας, Σλοβακίας, Λετονίας, Νορβηγίας, Ελβετίας και Σουηδίας, 9 στον αριθμό της χάρισαν το πολυπόθητο 12αρι τους κάνοντάς της από το μέσον σχεδόν των αποτελεσμάτων να ξεχωρίσει.


Τι κρύβεται όμως πίσω από την προτίμηση των συγκεκριμένων χωρών στο τραγούδι της Γερμανίας; Να πιστέψουμε πως τους συγκίνησε τόσο πολύ η λιτή και απέριττη εμφάνιση της 19χρονης κοπέλας με ένα μαύρο φόρεμα και αυτά τα θεόστραβα πόδια ή μήπως τους κέρδισε η φωνή της που κάθε άλλο παρά πάταγε στις νότες; Το τελευταίο δεν είναι δική μας επισήμανση αλλά παρατήρηση του παρουσιαστή και μουσικού Ανδρέα Μικρούτσικου στη ραδιοφωνική του εκπομπή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Ας υποθέσουμε λοιπόν πως η φρεσκάδα και η ζωντάνια του κοριτσιού ήταν αυτή που κέρδισε την προτίμηση των συγκεκριμένων χωρών..Είναι τυχαίο που οι περισσότερες από αυτές όπως η Σουηδία, η Ελβετία, η Δανία, η Λετονία ,η Νορβηγία και η Σλοβακία είναι γειτονικές της Γερμανίας; Μάλλον δεν είναι και τόσο τυχαίο αν θυμηθούμε την απροκάλυπτη δήλωση των συγκεκριμένων χωρών την ώρα που έδιναν το 12αρι τους στη Γερμανία. Φράσεις όπως «οι 12 πόντοι πάνε φυσικά στη γειτονική μας Γερμανία ή στη φίλη Γερμανία» σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.


Το περίεργο είναι πως η 19χρονη Lena τα έχασε όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που την ήθελαν νικήτρια ενώ το πράγμα είχε φανεί εδώ και ώρα και μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι φιγουράριζε πρώτη στα στοιχήματα. Αλλοπρόσαλλη η αμήχανη αντίδρασή της αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις κατέβηκε από τη σκηνή, σαν να μεταλλάχθηκε αφού άρχισε να ουρλιάζει και να βρέχει τους πάντες με σαμπάνια! Οικονομική κρίση σου λέει μετά!
Μάλλον τέτοια γεγονότα δεν αγγίζουν ούτε τη Γερμανία ούτε την Άνγκελα Μέρκελ που από τώρα θα ονειρεύεται πόσα χρήματα θα βγάλει η χώρα της του χρόνου από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα σκέφτονταν πάρα να δίνουμε χρήματα στην κάθε τυχάρπαστη χώρα για να διοργανώσει το συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό, ας τον αναλάβουμε εμείς, να στρέψουμε και όλα τα φώτα πάνω μας! Από μια πλευρά έχουν και ένα δίκιο ειδικά αν σκεφτούμε πως η Γερμανία έχει να κερδίσει στο διαγωνισμό από το 1986.

__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σύλληψη 19χρονης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση LATEAM RSS NEWS 0 23-04-2010 10:16:
Το "μυστικό" που κρύβεται πίσω από ένα αστραφτερό χαμόγελο LATEAM RSS NEWS 0 02-03-2010 12:40:
Ο έρωτας δεν κρύβεται ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 28-08-2009 19:17:
Ανακαλύψτε το ζώο που κρύβεται μέσα σας! Angie ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 11-03-2007 15:14:
Καλπάζει από νίκη σε νίκη η νεανική ομάδα του ΓΣΑ SpirosART ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 15-12-2006 16:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:48:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam