Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΜΟΥΣΙΚΗ (https://www.lateam.gr/forum/f51/)
-   -   Τον Νοέμβριο τα MTV (https://www.lateam.gr/forum/f51/ton-noemvrio-ta-mtv-6020/)

ilias 04-10-2007 14:53:

Τον Νοέμβριο τα MTV
 
http://img503.imageshack.us/img503/5255/snoop1ce4.jpg
Στο κόκκινο χαλί θα πατήσουν τα pop είδωλα μουσικής, που θέλουν να μάθουν τι κατάφεραν...τα άλμπουμ τους, τη χρονιά που φεύγει στη μουσική βιομηχανία. Η φετινή τελετή θα λάβει χώρα στη Γερμανία, συγκεκριμένα στην Olympia Halle του Μονάχου, την 1η Νοεμβρίου και την όλη εκδήλωση θα οργανώσει το μουσικό τηλεοπτικό δίκτυο MTV.
Παρουσιαστής της βραδιάς, θα είναι o rapper Snoop Dogg. Ο σταρ της pop, Justin Timberlake αναμένεται να κερδίσει τα περισσότερα φλας των φωτογράφων και τα πιο πολλά πλάνα από τους κάμεραμαν του καναλιού. Το φετινό τεύχος των βραβείων για τον καλλιτέχνη που τα πρώτα δύο άλμπουμ του πούλησαν περισσότερα από δεκατρία εκατομμύρια αντίτυπα, περιλαμβάνει τις υποψηφιότητές του σε τέσσερις κατηγορίες.
Στα φετινά βραβεία του MTV, θεσμοθετείται και μια νέα κατηγορία βραβείων. Θα λέγεται «Νέοι ήχοι της Ευρώπης» αφού πρόκειται για υποψηφιότητες που θα πάνε από δεκαοχτώ ευρωπαϊκές χώρες. Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει τη «ζωντανή» τους εμφάνιση στα βραβεία του ευρωπαϊκού MTV είναι οι «My Chemical Romance», «Foo Fighters», Avril Lavigne και Mika, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώνονται συνεχώς και νέα ονόματα. Η online ψηφοφορία από την σελίδα του MTV έχει ήδη ξεκινήσει.


showbiz.eportal.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:46:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam