Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ (https://www.lateam.gr/forum/f52/)
-   -   Νύχτες πρεμιέρας (https://www.lateam.gr/forum/f52/nuxtes-premieras-7140/)

ilias 23-01-2008 10:39:

Νύχτες πρεμιέρας
 
http://img178.imageshack.us/img178/1...emassssyj2.jpg
Όλο και περισσότερες ελληνικές παραγωγές έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινό της χώρας. Ο ελληνικός κινηματογράφος, που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένος απ' όλους, τώρα ανεβάζει και πάλι τον πήχυ, καταφέρνοντας έτσι να προσελκύσει ξανά τους σινεφίλ στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Την προσεχή Πέμπτη 24/1, λοιπόν, κάνει πρεμιέρα το ασυνήθιστο ερωτικό θρίλερ του Θανάση Αντωνίου "Deep End", με πρωταγωνιστές τους Αλέκο Συσσοβίτη, Κώστα Σόμμερ, Μαρία Κορινθίου και Τόνυ Δημητρίου.

Λίγες ημέρες μετά, στις 14 Φεβρουαρίου, αναμένεται η κωμωδία "Μόλις Χώρισα", βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος. Πρωταγωνιστούν οι Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Μαρία Λεκάκη.

Και όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες μετά την επιτυχία της ταινίας "Το γαμήλιο Πάρτι", οι... "προσκεκλημένοι" του οποίου έφθασαν τους 76.000. Μόνο την πρώτη ημέρα προβολής της, η ταινία έκοψε 8.000 εισιτήρια, αριθμός εξαιρετικός, ιδίως εάν σκεφτεί κανείς ότι ο "Εl Greco", την αντίστοιχη ημέρα, είχε κόψει 10.000 εισιτήρια.

Στο Γαμήλιο Πάρτι, ένα ζευγάρι φθάνει στην Κρήτη, προκειμένου να τελέσει εκεί το γάμο του. Ένα τυπογραφικό λάθος στα προσκλητήρια, όμως, σχετικά με το πάρτι που ακολουθεί, θα στείλει τους καλεσμένους σε πέντε διαφορετικά σημεία. Και τότε αρχίζει η περιπέτεια όλων.




cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:25:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam