Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f56/)
-   -   Ο Εμίρ Κουστουρίτσα παράγει ..."βιοεπαναστατικούς" (https://www.lateam.gr/forum/f56/o-emir-koustouritsa-paragei-vioepanastatikous-4025/)

aggelos_a 10-03-2007 15:48:

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα παράγει ..."βιοεπαναστατικούς"
 
Ο διάσημος σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα ξεκίνησε την παραγωγή χυμών φρούτων τους οποίους ονομάζει "Τσε Γκεβάρα", "Φιντέλ Κάστρο" ή "Γιόζιπ Μπροζ Τίτο", ενώ ετοιμάζει έναν "Σαντάμ Χουσέιν", αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα σερβικής εφημερίδας.

Ο κινηματογραφιστής άνοιξε ένα μικρό εργοστάσιο χυμών φρούτων στο ξύλινο χωριό Ντρβένγκραντ, το οποίο είχε κατασκευάσει 200 χλμ. νοτιοδυτικά του Βελιγραδίου για την ταινία του "Η ζωή είναι ένα θαύμα", αναφέρει η εφημερίδα "Γκλας", η οποία δημοσιεύει φωτογραφία των φιαλών.

Η μάρκα των χυμών φρούτων ονομάζεται "Βιοεπανάσταση" και οι διάφορες γεύσεις φέρουν τα ονόματα του επαναστάτη Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα (βατόμουρο), του κουβανού προέδρου Φιντέλ Κάστρο (μούρο) ή του πρώην κομμουνιστή προέδρου της Γιουγκοσλαβίας Γιόζιπ Μπροζ Τίτο (μύρτιλο). Το δικό του όνομα, ο Εμίρ Κουστουρίτσα το έδωσε στο χυμό φράουλας.

Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσουν νέα αρώματα που θα φέρουν το όνομα του εκτελεσθέντος ιρακινού δικτάτορα Σαντάμ Χουσέιν και του ποδοσφαιριστή Μαραντόνα, "επειδή τους αξίζει να έχουν το δικό τους φρούτο", εξήγησε.

Ενώ στην αρχή την προόριζε για τους επισκέπτες του χωριού, ο Κουστουρίτσα εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να αρχίσει να διανέμει ευρύτερα την παραγωγή του.
http://www.otenet.gr/images/APE/emirkusturica.jpg


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:49:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam