Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στις 7 Σεπτέμβρη η κλήρωση...

This is a discussion on Στις 7 Σεπτέμβρη η κλήρωση... within the ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ forums, part of the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ category; Στις 7 Σεπτεμβρίου γίνεται η κλήρωση και στις 17/9 θα ξεκινήσει το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Θ., ενώ σε 10 μέρες ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-08-2011, 12:21:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.341 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Στις 7 Σεπτέμβρη η κλήρωση...

Στις 7 Σεπτεμβρίου γίνεται η κλήρωση και στις 17/9 θα ξεκινήσει το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Θ., ενώ σε 10 μέρες λήγει και η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής από τις ομάδες.Έτσι από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας γίνεται γνωστό ότι τα σωματεία πρέπει να παραλάβουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ. (Ροζού 17 - Ερμού 2ος όροφος) την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και κυπέλλου της περιόδου 2011-2012.

Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Α', Β', Γ' Κατηγορίας αλλά και του κυπέλλου πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν την έντυπη δήλωση συμμετοχής (δίνεται μαζί με την προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Θ.) μέχρι την 23/8/2011 ημέρα Τρίτη στην ‘Ένωση (δήλωση - παράβολο συμμετοχής - ετήσια συνδρομή παραχωρητήριο χρήσης γηπέδου).

Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων έχει ορισθεί για το σαββατοκύριακο 17 - 18 Σεπτεμβρίου 2011 για την Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία και το σαββατοκύριακο 3 - 4 Οκτωβρίου 2011 για την Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Η α' φάση του κυπέλλου θα γίνει 10 - 11 Σεπτεμβρίου Η κλήρωση των αγώνων Α' , Β' και Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την 7 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00' στο χώρο του ξενοδοχείου ΠΟΡΤΑΡΙΑ.

Τα σωματεία με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής είναι υποχρεωμένα να τακτοποιήσουν κάθε οικονομική εκκρεμότητα με την Ένωση (άρθρ.21 παρ. 7 του ΚΑΠ) , άλλως αποκλείονται από το πρωτάθλημα.

Επίσης δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις - ΕΠΟ).


Μείον βαθμοί

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές λόγω των αλλαγών στον ΚΑΠ στην προκήρυξη προβλέπεται

ότι ο αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας και τιμωρείται ως εξής:

Με απώλεια του αγώνα, με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και χρηματική ποινή έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ σε βάρος της υπαίτιας ομάδας αν ο αγώνας δεν αρχίσει.

Με αφαίρεση δέκα (10) βαθμών από το τρέχον και πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, καθώς και χρηματική ποινή έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για την ομάδα που θα αποχωρήσει από τον αγώνα μετά την έναρξή του.

Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί σε τρεις (3) συνολικά αγώνες της ιδίας αγωνιστικής περιόδου από δική της υπαιτιότητα, θεωρείται ότι αποχώρησε με την θέλησή της, δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα αυτό, υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και καταλαμβάνει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.


Εξοδα διαιτησίας

Τα έξοδα διαιτησίας του κάθε αγώνα βαρύνουν εξολοκλήρου το γηπεδούχο σωματείο, το οποίο αν δεν εξοφλήσει πριν την έναρξη του αγώνα το σύνολο της δαπάνης διαιτησίας (αποζημίωση - έξοδα μετακίνησης και διαμονής), ο διαιτητής δεν διεξάγει τον αγώνα. Ο αγώνας αυτός κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου ομάδας και η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και χρηματική ποινή. Μέχρι την εξόφληση τής ως άνω δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής στην διοργανώτρια, δεν ορίζονται οι αγώνες της ομάδας αυτής, κατακυρώνονται δε υπέρ της αντιπάλου ομάδας.


Συμμετοχή παικτών

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε ομάδα ανδρών ποδοσφαιριστή που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του. Παράβαση της διάταξης αυτής συνεπάγεται απώλεια του αγώνα, αν υποβληθεί ένσταση αντικανονικής συμμετοχής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 23 του Κ.Α.Π.

Τα σωματεία της Α΄, Β΄, και Γ΄ Κατηγορίας δύναται να διατηρούν στην δύναμή τους μέχρι πέντε (5) αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές άνω των 18 ετών.

Στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. μέχρι δύο (2) κοινοτικών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στον αγώνα. ‘Όμοια επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. μέχρι δύο (2) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ανεξαρτήτως ηλικίας και η συμμετοχή τους στον αγώνα. Τέλος στην ενδεκάδα του αγώνα δύνανται να συμμετάσχουν έως τέσσερις (4) συνολικά κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, εφόσον η αγωνιζόμενη ομάδα δεν διαθέτει για τη συμπλήρωση του Φ.Α. τον παραπάνω προβλεπόμενο αριθμό αλλοδαπών ποδοσφαιριστών. Αντίστροφα η έλλειψη κοινοτικών δεν συμπληρώνεται με αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.


Ορια ηλικίας

Τα σωματεία της Α΄, Β' και Γ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωμένα, σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος, να χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, γεννηθέντες το έτος 1990 και νεότερους, καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τα σωματεία Α' Β' και Γ' Κατηγορίας σε κάθε αγώνα Πρωταθλήματος μπορούν να δηλώνουν στην 18άδα μόνο μέχρι τρεις (3) ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 1.1.1975 και πριν, εκ των οποίων δικαίωμα συμμετοχής έχουν μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστές στην 11άδα και με δικαίωμα αλλαγής του ενός σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του αγώνα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα αγωνίζονται συγχρόνως τρεις (3) ποδοσφαιριστές της κατηγορίας αυτής στην 11άδα.


Αριθμός ομάδων

Κάθε κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. θα έχει 16 ομαδικής αλλά αριθμός συμμετοχής των 16 ομάδων στην Γ' Κατηγορία είναι ενδεικτικός και πιθανόν να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή. Δ ικαίωμα συμμετοχής στη Γ΄ κατηγορία έχει κάθε νεοσύστατο σωματείο, εφόσον πληρούνται οι σχετικές περιοριστικές προϋποθέσεις και έχει καταθέσει την δήλωση συμμετοχής μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμίας, καθώς επίσης όσα σωματεία επαναδραστηριοποιηθούν.


Ανοδος - υποβιβασμός

Στην Α' Κατηγορία πρωταθλήτρια ομάδα προβιβάζεται. Εάν αποκλειστεί στα μπαράζ τότε επιστρέφει στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία για την περίοδο 2012-2013 μετά από μπαράζ στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία για την περίοδο 2012 - 2013.

Οι ομάδες που θα είναι στην 15η και 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2012 - 2013.

Σε περίπτωση όμως που υποβιβαστεί μία (1) ομάδα της δύναμης της Ε.Π.Σ.Θ. από την Δ΄ Εθνική τότε οι ομάδες που κατέλαβαν την 14η, 15η και 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β΄ Κατηγορία ,ενώ αν υποβιβαστούν δύο (2) ομάδες της δύναμης της Ε.Π.Σ.Θ. από την Δ 'Εθνική τότε υποβιβάζονται οι ομάδες που κατέλαβαν την 13η, 14η, 15η, 16η θέση.

Στην Β' κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα καθώς και η ομάδα που κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα προβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία για την περίοδο 2012 - 2013.

Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής της Α' Κατηγορίας ανέλθει στην Δ' Εθνική Κατηγορία τότε και η ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα προβιβάζεται και αυτή στην Α' Κατηγορία.

Σε περίπτωση που καμία ομάδα δεν υποβιβαστεί από την Δ' Εθνική τότε οι ομάδες που κατέλαβαν την 15η και 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Γ΄ κατηγορία για την περίοδο 2012 - 2013. ‘Ετσι στην Γ' Ερασιτεχνική Κατηγορία για την περίοδο 2012-2013 θα υποβιβασθούν απευθείας δύο (2) ομάδες.

Σε περίπτωση που υποβιβαστεί μία (1) ομάδα της δύναμης της Ε.Π.Σ.Θ. από την Δ' Εθνική τότε υποβιβάζονται οι ομάδες που κατέλαβαν την 14η, 15η και 16η θέση, ενώ αν υποβιβαστούν δύο (2) ομάδες από τη Δ΄ τότε θα υποβιβασθούν τέσσερις (4) ομάδες.

Τέλος από τη Γ΄ Κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα καθώς και η ομάδα που κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα προβιβάζονται απευθείας στη Β΄ Κατηγορία για την περίοδο 2012 - 2013.


Αδειες εισόδου

Εκτός από τον προπονητή που θα πρέπει να κατέχει ειδική ταυτότητα προπονητή, ο εκπρόσωπος ομάδας και ο δηλωμένος ως φυσιοθεραπευτής θα πρέπει επίσης υποχρεωτικά να επιδείξουν ταυτότητα διαπίστευσης - πιστοποίησης εισόδου ώστε να έχουν δικαίωμα παραμονής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ταυτότητα θα ισχύει για όλη την ποδοσφαιρική περίοδο και θα εκδίδεται από την Ε.Π.Σ.Θ. με την καταβολή του ποσού των 50 ευρώ έκαστος.

Όλα τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να έχουν σύμβαση με διπλωματούχο προπονητή, ο οποίος θα φέρει την ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ε.Π.Ο. Για τις ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' τοπικής Κατηγορίας διευκρινίζονται τα εξής : α) Η πρόσληψη διπλωματούχου Ε.Π.Ο. προπονητή δεν είναι υποχρεωτική β) Όποια ομάδα επιθυμεί να συνεργαστεί με διπλωματούχο Ε.Π.Ο. προπονητή θα πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται για την ανώτερη τοπική κατηγορία για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή. γ) Όποια ομάδα δεν επιθυμεί συνεργασία με διπλωματούχο προπονητή, θα πρέπει να δηλώσει στην Ένωσή μας πριν την έναρξη των τοπικών διοργανώσεων, ένα (1) άτομο που θα φέρει τον τίτλο Υπεύθυνος Αγωνιστικής Λειτουργίας της ομάδας. Το συγκεκριμένο άτομο θα εφοδιαστεί, με ευθύνη της οικείας Ε.Π.Σ. με το ειδικό δελτίο (με φωτογραφία του), μετά από αίτησή του και την καταβολή του ισχύοντος παραβόλου. Τα ειδικά δελτία θα τα παραλάβουν οι Ε.Π.Σ. από την ΕΠΟ.

πηγη
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to cRc For This Useful Post:
geodon (23-08-2011), korn (22-08-2011)
Sponsored Links
Παλιά 08-09-2011, 01:23:   #2
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.341 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου γίνεται η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ., ενώ η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων είναι το σαββατοκύριακο 17 - 18 Σεπτεμβρίου 2011 για την Α΄ και Β΄ Κατηγορία και το σαββατοκύριακο 3 - 4 Οκτωβρίου 2011 για τη Γ΄ Κατηγορία.
Η αγωνιστική αρχή και η πρώτη επίσημη σέντρα θα γίνει με την α’ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 28 ομάδων.
Η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου αλλά και της Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. 2011 - 2012 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. σε αίθουσα του Hotel Portaria.

Ο νέος χάρτης

Μετά τις αποχωρήσεις ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή μεταξύ των οποίων Κένταυρος, Λεχώνια, Αγροτικός, Ορμίνιο, Παγασητικός, Τρίκερι κ.α. ο νέος χάρτης των κατηγοριών της Ε.Π.Σ.Θ. έχει ως εξής:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2002
ΑΘΛ. ΕΝΩΣΗ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ ΜΗΛΕΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ
ΣΚΙΑΘΟΣ
ΧΛΟΗ

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΧΙΑΛΟΣ
ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ
ΙΑΣΩΝ ΑΛ.ΜΕΡΙΑΣ
ΙΩΛΚΟΣ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΗΛΕΑΣ .
ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΑ
ΑΕΤΟΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
ΑΠΟΒ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΟΚΙΟΥ
ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΤΟΞΟΤΗΣ
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to cRc For This Useful Post:
geodon (08-09-2011), ilias (08-09-2011)
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Για "θερμό" Σεπτέμβρη ετοιμάζεται η ΕΛΑΣ geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 25-07-2011 13:02:
Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη | Ο Αντώνης Ρέμος στο Pantheon Plaza ironitsa ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 3 17-09-2010 23:44:
Διόδια «φωτιά» από Σεπτέμβρη LATEAM RSS NEWS 0 09-08-2010 12:23:
ΤΖΟΚΕΡ - Κλήρωση & διαλογή LATEAM RSS NEWS 0 10-04-2008 23:19:
Η ΚΛΗΡΩΣΗ! sofos ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 20-06-2007 14:18:


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:11:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam