Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

"Ferrari και τέλος"

This is a discussion on "Ferrari και τέλος" within the ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ forums, part of the ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ category; Τι κι αν δεν έχει οδηγήσει ακόμα μονοθέσιο της νέας του ομάδας, ο Φερνάντο Αλόνσο επανέλαβε με βεβαιότητα την πεποίθησή ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-01-2010, 19:40:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή "Ferrari και τέλος"


Τι κι αν δεν έχει οδηγήσει ακόμα μονοθέσιο της νέας του ομάδας, ο Φερνάντο Αλόνσο επανέλαβε με βεβαιότητα την πεποίθησή του ότι η Ferrari θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του στην F1.

"Είμαι 100% σίγουρος ότι θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ferrari", τόνισε ο ισπανός πιλότος στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την εκδήλωση "Wrooom" της ιταλικής ομάδας.

"Για κάθε οδηγό το να έρθει στην Ferrari είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει στην καριέρα του. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις κίνητρο για να τρέξει με άλλη ομάδα, αφότου έχεις τρέξει με την Ferrari, γιατί δεν θα βρεις το ίδιο περιβάλλον ή την ίδια αίσθηση ιστορικότητας. Μιλάμε για μια θρυλική ομάδα".

Ο 28χρονος πιλότος πιστεύει, επίσης, ότι θα χρειαστεί να περάσουν μερικοί αγώνοι μέχρι να προσαρμοστεί πλήρως στο μονοθέσιο της νέας του ομάδας.

"Από την τρίτη ή την τέταρτη κούρσα είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσετε να δείτε τον καλύτερο Αλόνσο, όπως και το καλύτερο από την Ferrari", είπε.

"Ανεπανάληπτα τα 7 του Σούμι"
Σε ερώτηση για το αν μπορεί να μιμηθεί τα επιτεύγματα του Μίκαελ Σουμάχερ με την Ferrari, δηλαδή τα πέντε σερί παγκόσμια πρωταθλήματα που είχε πάρει ο γερμανός, για να φτάσει κι εκείνος τους επτά τίτλους στην F1, ο Αλόνσο ανέφερε: "Πάντα θέλεις να κερδίζεις, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι σχεδόν αδύνατο να επαναληφθεί στις μέρες μας.

"Νομίζω ότι τα πράγματα στην F1 είναι πολύ κλειστά και οι κανονισμοί πολύ αυστηροί. Ο ανταγωνισμός απέχει 2-3 δέκατα, άρα το να κερδίσει κάποιος τόσα πολλά πρωταθλήματα όπως ο Μίκαελ, είναι κάτι πολύ δύσκολο".

Μία άλλη ερώτηση που έγινε στον Αλόνσο αφορούσε τον προκάτοχό του, Κίμι Ράικονεν, και το τι το διαφορετικό μπορεί να φέρει εκείνος στην Ferrari, σε σχέση με τον Iceman.

"Δεν ξέρω τι έδωσε ο Κίμι στην ομάδα", σημείωσε. "Εγώ είμαι εδώ για να της προσφέρω όλον τον επαγγελματισμό μου, να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου για να οδηγήσω το μονοθέσιο και να δουλέψω με τους μηχανικούς για την εξέλιξή του, γιατί ξέρω ότι είναι από τα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας οδηγός.

"Επίσης θέλω να χτίσω μια καλή σχέση με τους οπαδούς και τα μίντια, και πιστεύω ότι είμαι πιο προετοιμασμένος τώρα από τότε που κέρδισα τα πρωταθλήματά μου με την Renault ή τότε που ήμουν στην McLaren.

"Τώρα αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος για αυτή την πρόκληση, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη γιατί η Ferrari έχει οπαδούς σε όλον τον κόσμο και πολλοί περιμένουν πολλά από εσένα".

"Ποτέ δεν έχω ζητήσει το Νο1"
Τέλος ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για τη συνεργασία του με τον Φελίπε Μάσα, ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν απαίτησε να του δοθεί το Νο 1 της ομάδας σε βάρος του βραζιλιάνου team mate του.

"Ποτέ δεν ζήτησα να είμαι ο νούμερο ένα οδηγός σε καμία ομάδα στην καριέρα μου", ξεκαθάρισε. "Αλλά σίγουρα αυτό που δεν θέλω να είμαι, είναι το νούμερο δύο, όπως συνέβαινε κάποιες φορές το 2007 (στην McLaren).

"Το καλό για μένα είναι ότι ο team mate μου δεν είναι καινούργιος στην ομάδα. Αυτό μπορεί να με βοηθήσει γιατί αν και οι δύο οδηγοί είναι καινούργιοι, κάποιες φορές χάνεται η επικοινωνία με τους τεχνικούς. Με τον Φελίπε δεν ισχύει αυτό, γνωρίζει την ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ένα πολύ δυνατό δίδυμο".



sport
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
geodon (14-01-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
"Η έκδοση ευρωομολόγων θα έδινε τέλος στην κρίση χρέους της Ευρώπης" ilias ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 10-12-2010 12:06:
Συνέντευξη Γ. Παπακωνσταντίνου στη Libre Belgique - "Η Ελλάδα βλέπει το τέλος του τούνελ" LATEAM RSS NEWS 0 06-09-2010 18:40:
Γ. Παπανδρέου : "Τέλος στην ενασχόληση με τις φημολογίες" LATEAM RSS NEWS 0 08-04-2010 10:36:
"Τέλος στις αυτοδυναμίες" διαβλέπει ο Αλέξης Τσίπρας LATEAM RSS NEWS 0 22-07-2008 08:54:
"Το τέλος του Κοινωνικού Κράτους;" του Αλέξη Μητρόπουλου kouklitsa ΒΙΒΛΙΟ 0 20-06-2008 03:38:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:24:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam