Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Το Blu-Ray εκτοπίζει από την αγορά τα HD-DVD

This is a discussion on Το Blu-Ray εκτοπίζει από την αγορά τα HD-DVD within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Όταν η Sony υποστηρίζει και ενσωματώνει το Blu-Ray στο PS3, τότε δεν έχεις καμία απολύτως αμφιβολία για την πορεία του ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-05-2008, 14:30:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Το Blu-Ray εκτοπίζει από την αγορά τα HD-DVD



Όταν η Sony υποστηρίζει και ενσωματώνει το Blu-Ray στο PS3, τότε δεν έχεις καμία απολύτως αμφιβολία για την πορεία του HD-DVD. Το Blu-Ray είναι το μοναδικό πλέον μέσο διακίνησης βίντεο υψηλής ευκρίνειας και παιχνιδιών, που σιγά-σιγά θα αγκαλιαστεί από όλες τις εταιρίες του Χόλιγουντ.

Μεγάλη χαμένη της υπόθεσης η Toshiba, η οποία έχει επενδύσει ουκ ολίγα στην κατασκευή και στην προώθηση του αντίπαλου φορμά. Ακόμη η Microsoft και οι κάτοχοι του X-Box που περίμεναν με ανυπομονησία το ειδικό drive για την κονσόλα τους. Τέλος όλοι αυτοί που έχουν επενδύσει στα συστήματα HD-DVD, ξοδεύοντας ένα κάρο χρήματα για να αποκτήσουν συσκευές αναπαραγωγής.

Το ρητό της πληροφορικής είναι ένα: Δεν αγοράζουμε κάτι όταν είναι ακόμα καινούριο. Και πιο ακριβό θα μας βγει αλλά και θα επενδύσουμε σε κάτι αμφίβολο. Πάρτε για παράδειγμα τα λειτουργικά συστήματα (να κάνω συζήτηση για τα Vista ή να το αφήσω να πάει στα κομμάτια. Ή τις παιχνιδομηχανές (πόσα σοβαρά παιχνίδια έχει όταν πρωτο-κυκλοφορεί μια κονσόλα. Το φαινόμενο Blu-Ray αν και πόνημα μπορεί να αποδειχτεί και μάθημα για όλους αυτούς που βιάζονται τόσο πολύ με την τεχνολογία.

Κι εγώ ένας από αυτούς είμαι αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δε την πάτησα!



Για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς το νέο μάλλον χαρμόσυνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς θα αποφύγουμε την όλη σύγχυση που επικρατούσε στην αγορά των home cinema. Και αυτό γιατί οι μισές εταιρίες κυκλοφορούσαν τις ταινίες τους σε Blu-Ray και οι υπόλοιπες σε HD-DVD. Έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα στις ταινίες των Fox/Sony ή σε αυτές της Warner! Τώρα όλα θα βγαίνουν σε ένα φορμά που θα παίζει παντού! Αυτό είναι megalicious!

Μονοπώλιο; Χμ! Σίγουρα η Sony την έχει βγάλει καθαρή απ’ όλη αυτή την υπόθεση. Τα προϊόντα της είναι τα πρώτα σε αναφορά για την ποιότητα κατασκευής τους. Τόσο οι τηλεοράσεις, όσο τα dvd ή οι Vaio προηγούνται από τα αντίπαλα μοντέλα σε υποστήριξη του φορμά. Αυτό είναι κάτι που περιμένουμε (και ελπίζουμε) να ανατραπεί στην μετα-HD-DVD εποχή, μπας και πέσουν οι τιμημένες οι τιμές στους δίσκους ή στις συσκευές οικιακής διασκέδασης.



Προς το παρών η πιο συμφέρουσα αγορά για αναπαραγωγή Blu-Ray δίσκων είναι το Playstation 3, το οποίο πέρα από μια παιχνιδομηχανή είναι και ένα ολόκληρο βασίλειο οικιακής ψυχαγωγίας. Οι κοινοί Blu players που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, από άποψη χρημάτων. Αυτό είναι κάτι που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα μπορέσω να το καταλάβω…

πηγη=somethingdigital.blogspot.com
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to antonis For This Useful Post:
jim_pap_2 (05-05-2008)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αγορά συζύγου!!! ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 23-03-2011 18:55:
Προβλήματα στην αγορά LATEAM RSS NEWS 0 25-09-2010 09:30:
Κίνηση στην αγορά LATEAM RSS NEWS 0 23-12-2008 13:28:
Στην αγορά το νέο iphone LATEAM RSS NEWS 0 11-07-2008 08:51:
H λαϊκή αγορά ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 18-10-2007 10:11:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:18:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam