Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

cableTV by Vivodi

This is a discussion on cableTV by Vivodi within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Η Vivodi πρόσφατα παρουσίασε την υπηρεσία cableTV by Vivodi. Με την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης το Φεβρουάριο του 2007, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-03-2007, 11:16:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή cableTV by Vivodi


Η Vivodi πρόσφατα παρουσίασε την υπηρεσία cableTV by Vivodi. Με την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης το Φεβρουάριο του 2007, το πλήρες πακέτο της εταιρείας επαναπροσδιορίζει τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και την καθημερινή ψυχαγωγία των καταναλωτών, παρέχοντας σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, Broadband Internet σε ταχύτητες έως 20Mbps και ψηφιακή τηλεόραση με κωδικοποίηση εικόνας MPEG-4 και στερεοφωνικό ήχο.
Η υπηρεσία cableTV αξιοποιεί το ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που διαθέτει η Vivodi και περιλαμβάνει σήμερα 65 κόμβους οι οποίοι υποστηρίζουν την τεχνολογία ADSL2+ και μπορούν να εξυπηρετήσουν το 80% του πληθυσμού της Αττικής.
Σήμερα, η cableTV by Vivodi προσφέρει 10 διεθνή θεματικά τηλεοπτικά κανάλια (IPTV), σε 4 διαφορετικές ενότητες περιεχομένου. Αναλυτικά:

1. ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ:
Euronews (στα Αγγλικά) France24 (Γαλλικά) DW-TV (Γερμανικά) ΤVE Internacional (Ισπανικά) Al Jazeera International (στα Αγγλικά)

2. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ:
Discovery Science (στα Αγγλικά) Μεταδίδει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ξετυλίγοντας και επεξηγώντας οράματα και μυστήρια του παρελθόντος. Discovery Civilisation (στα Αγγλικά) Παρουσιάζει συναρπαστικά γεγονότα και προσωπικότητες που γράφτηκαν στην ιστορία. Σας μεταφέρει σε ένα επικό ταξίδι από την εποχή των Φαραώ στην εποχή του ροκ εντ ρολ και αποκαλύπτει αξιοθαύμαστους πολιτισμούς. Discovery Travel & Living (στα Αγγλικά) Ένα ταξίδι στους δημοφιλέστερους και πιο συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να ανακαλύψουν κάθε γωνιά του πλανήτη.

3. ΜΟΔΑ ΚΑΙ LIFESTYLE:
Fashion TV Είναι το πρώτο και μοναδικό κανάλι παγκοσμίως που ασχολείται αποκλειστικά με τη μόδα. Παρουσιάζει επιδείξεις μόδας, ενημερώνει για τις νέες τάσεις και δίνει πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς.

4. ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ (Κανάλι για ενήλικες):
Blue Hustler (μετάδοση 23:00-05:00 κάθε μέρα) Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια ενηλίκων με ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία cableTV της Vivodi προσφέρει τη δυνατότητα περιορισμού πρόσβασης από ανήλικους με τη χρήση κωδικού PIN και τη λειτουργία «γονικού ελέγχου».

Η cableTV της Vivodi παρέχει την πιο πλούσια συλλογή πρόσφατων κινηματογραφικών ταινιών όπως, μεταξύ άλλων, «Ο Πληροφοριοδότης» (The Departed), «Superman: Η Επιστροφή» (Superman Returns), «Poseidon», καθώς και αγαπημένων κλασικών ταινιών μέσω της λειτουργίας Video-on-Demand.
Ο κατάλογος εμπλουτίζεται συνεχώς, ενώ είναι ταξινομημένος σε κατηγορίες όπως:
Κωμωδία, Δράμα, Δράση/Περιπέτεια, Επιστημονικής φαντασίας, Τρόμου, Αισθηματικά, Θρίλερ.
Πρόσφατα η Vivodi ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την «Warner Bros. International Television», έναν από τους παγκοσμίως μεγαλύτερους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και animation στη διεθνή τηλεοπτική αγορά, ενώ από το καλοκαίρι του 2006 διαθέτει ταινίες της «Προοπτική».

Επίσης παρέχονται:
Παιδικά προγράμματα
Ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικού περιεχομένου προγράμματα σε συνεργασία με:

BBC Worldwide
Επιλεγμένα προγράμματα από μία βιβλιοθήκη 1.000 και πλέον ωρών. Βραβευμένοι παραγωγοί, γνωστοί ηθοποιοί παρουσιάζουν μία σειρά σύγχρονων και κλασικών ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του BBC.

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Tο πρόγραμμα αφορά σε παραγωγές που επικεντρώνονται στο μείζονα Eλληνισμό, η μελέτη του οποίου αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Iδρύματος. Ντοκιμαντέρ αρχαιολογικού, ιστορικού και γενικότερα πολιτιστικού περιεχομένου, που καλύπτουν πτυχές της ιστορίας και της πορείας του Eλληνισμού. Τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές αναπαραστάσεις μνημείων που δε σώζονται σήμερα, σας ταξιδεύουν στο χώρο και το χρόνο.

Ερευνητές
Μέσα από τις υπέροχες λήψεις και το συνδυασμό πληθώρας κινηματογραφικών τεχνικών, με γρήγορο ρυθμό και εκπληκτική εικόνα, πληροφορίες, μύθους, παραδόσεις, με ζωντάνια, χιούμορ και ελκυστική αφήγηση, μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν τη μαγεία του φυσικού κόσμου.

Παραγωγές που υπογράφει ο διευθυντής του Πλανηταρίου, κ. Διονύσης Σιμόπουλος

Αισθησιακές ταινίες σε συνεργασία με:
την Hustler
Πρόκειται για ένα παγκοσμίως γνωστό και καταξιωμένο όνομα στο χώρο της παραγωγής αισθησιακών ταινιών. Το brand «Hustler» είναι άρρητα συνδεδεμένο με τον Αμερικανό μεγαλοεκδότη Larry Flynt, γνωστό τόσο για την τεράστια επιτυχία του ως επιχειρηματίας όσο και λόγω της εκκεντρικής προσωπικότητάς του.
την Playmedia
Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εταιρεία εκμετάλλευσης δικαιώματων προγραμμάτων αισθησιακής ψυχαγωγίας, που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το Δεκέμβριο του 2003. Με πολυάριθμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο εξωτερικό και τα καλύτερα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά studio παραγωγής.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προσφορά της Vivodi για φοιτητές antonis ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 13-09-2007 16:02:
Τεχνολογία της MCOM για τη Vivodi ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 16-03-2007 14:38:
Συνεργασία Vivodi και Warner ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 06-03-2007 19:40:
Νέο πακέτο Vivodi DSLcube ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 06-12-2006 22:26:
Triple play από τη Vivodi cRc ΕΛΛΑΔΑ 0 05-07-2006 11:00:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:24:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam