Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   CentricStor VTA της Fujitsu Siemens (https://www.lateam.gr/forum/f67/centricstor-vta-tis-fujitsu-siemens-2716/)

ilias 13-01-2007 11:19:

CentricStor VTA της Fujitsu Siemens
 
http://img406.imageshack.us/img406/5220/fsccentve2.jpg
Η Fujitsu Siemens Computers ανακοίνωσε στα πλαίσια των εργασιών της ετήσιας έκθεσης VISIT που διοργανώνει στο Augsburg της Γερμανίας, τη διάθεση δύο νέων μοντέλων της σειράς Virtual Tape Appliance (VTA), με την ονομασία CentricStor. Τα νέα VTA 500 και VTA 1500 προσφέρουν… στις εταιρίες μία μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μέσω virtual tape. Το CentricStor επιτρέπει ανεξάρτητο και πλήρως εξοπλισμένο "disk-to-disk-to-tape" backup, κάνοντας τη δημιουργία αντιγράφων των δεδομένων τμήμα του Information Lifecycle Management (ILM). Με το CentricStor, οι εταιρίες μπορούν να κάνουν back up στα δεδομένα των mainframes, των ανοιχτών συστημάτων ή συστημάτων NAS, ενώ παράλληλα ενοποιούν την επεξεργασία των tapes στον ίδιο χρόνο.
Χάρη στα νέα μοντέλα, περιβάλλοντα με μικρότερα συστήματα μπορούν να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη τεχνολογία. Η παλαιότερη λειτουργία της επεξεργασίας της κασέτας, όπως η πολύπλοκη δημιουργία κλώνων των δεδομένων, αποτελεί πλέον παρελθόν. Το CentricStor χρησιμοποιεί συγχρονισμένο "dual save" για την δημιουργία δύο πανομοιότυπων αντιγράφων στην κασέτα την ίδια στιγμή, το καθένα ανεξάρτητο από το άλλο. Η αναδιοργάνωση των tapes, όπως για παράδειγμα βελτιστοποίηση των φυσικών tapes, και ανανέωση των tapes, αυτοματοποίηση της αποθήκευσης επισφαλών δεδομένων σε νέες ταινίες, μόλις παρατηρηθούν σημάδια φθοράς στην κασέτα, παρέχει εγγυημένη διαθεσιμότητα και την απαραίτητη προστασία ενάντια στην απώλεια κρίσιμων δεδομένων.
Το CentricStor VTA 500 αποτελεί το entry level μοντέλο. Εφόσον υπάρχει ανάγκη, γίνεται επέκταση με προσθήκη συστημάτων RAID με cache capacity έως 22TB. Άλλη επιλογή αποτελεί η σύνδεση δύο tape archives (Multiple Library Support).
Το CentricStor VTA 1500 βασίζεται στην αρχιτεκτονική CentricStor Grid Architecture του «αδελφού» μοντέλου VTA2000, που προσφέρει μία προσιτή εισαγωγή στις εταιρικές λύσεις υψηλής προσαρμοστικότητας με cache capacity έως 173 TB. To cache μπορεί να φιλοξενήσει έως μισό petabyte συμπιεσμένων δεδομένων. Επιπλέον αναβαθμίσεις με πρόσθετα virtual drives και αύξηση της ικανότητας διαβίβασης δεδομένων σημαίνει ότι 100 TB την ημέρα μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε κασέτα κάθε μήνα.
Τα νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα άμεσα με τιμές που ξεκινούν για το CentricStor VTA 500 στα 125.000 ?, ενώ το CentricStor VTA 1500 στα 300.000 ?.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:24:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam