Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   Clarion MiND MID με Atom επεξεργαστή! (https://www.lateam.gr/forum/f67/clarion-mind-mid-me-atom-epexergasti-27562/)

antonis 22-01-2009 11:33:

Clarion MiND MID με Atom επεξεργαστή!
 
http://i40.tinypic.com/xldo2b.jpg

ΕΝΑ ακόμα όμορφο καλούδι που αποτελεί state of art για φορητή συσκευή μας τράβηξε τα βλέμματα στην CES 2009 και δεν ήταν άλλο απο το Clarion MiND MID (Mobile Internet Device) το οποίο μάλιστα πωλείται φρέσκο σαν ζεστό ψωμάκι στα καταστήματα της Αμερικής. Το καλούδι διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο και άσπρο χρώμα, ενσωματώνει φυσικά οθόνη αφής WVGA 4,2 ίντσες.

Επίσης έχει χάρτες των ΗΠΑ και του Καναδά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εσώψυχα περικλείει το λειτουργικό σύστημα Linux, διαθέτειενσωματωμένο Real Player, επεξεργαστή Atom της Intel και 512 μνήμη RAM! Η MID συσκευή παράληλλα εσωκκλείει στα ενδότερά της 4 GB μνήμη SSD, Bluetooth 2.0, Wi-Fi, μία θύρα για microSD κάρτα, 2 θύρες, firefox browser και ικανοποιητική μπαταρία για 2 ώρες περίπου μουσικής απόλαυσης ή βίντεο για τον δρόμο. Ξένες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το φρέσκο MID κοστίζει περίπου σε ευρώ 450 με 470 ευρώ αλλά ελπίζω όταν το αντιληφθούμε στην χώρα μας να μην είναι πανάκριβο για τον μέσο χρήστη...

πηγη=unwiredgr.blogspot.com


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:10:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam