Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   Εκτυπωτές & ψηφιακές κορνίζες Sony (https://www.lateam.gr/forum/f67/ektupotes-psifiakes-kornizes-sony-7848/)

ilias 09-04-2008 11:24:

Εκτυπωτές & ψηφιακές κορνίζες Sony
 
http://img213.imageshack.us/img213/932/son0804dk3.jpg
Οι νέες ψηφιακές κορνίζες και οι νέοι compact φωτογραφικοί εκτυπωτές της Sony, χάρη στις προηγμένες δυνατότητες Sony με τις οποίες είναι εξοπλισμένα, δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας με λιγότερο κόπο.
Οι κομψές ψηφιακές κορνίζες ‘S-Frame’ DPF-V900, DPF-V700 και DPF-D70 προσθέτουν μια στιλάτη, διακριτική νότα σε κάθε σαλόνι ή γραφείο. Την υπέρ-μοντέρνα εμφάνισή τους συμπληρώνουν τα έξυπνα γνωρίσματά τους, τα οποία κάνουν την προβολή της πολύτιμης φωτογραφικής σας συλλογής ακόμα πιο απολαυστική.
Με ανάλυση που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο κουκκίδες, η μεγάλη οθόνη εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης (WVGA), διαγωνίου 9 ιντσών, του μοντέλου DPF-V900 προβάλλει φωτορεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική χρωματική αντίθεση, λεπτομέρεια και χρωματική αναπαραγωγή. Τα μοντέλα DPF-V700 και DPF-D70 είναι εξοπλισμένα με οθόνη 7 ιντσών.
Κάθε μια από τις νέες ψηφιακές κορνίζες αναδεικνύει τη φωτογραφική σας συλλογή από τη στιγμή που θα τοποθετήσετε σε αυτή την κάρτα μνήμης σας. Ενώ άλλες κορνίζες μπορεί να δυσκολεύονται με μεγάλα σε μέγεθος αρχεία φωτογραφιών, ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας Sony BIONZ με τον οποίο είναι εξοπλισμένα τα μοντέλα DPF V900/V700 ανοίγει εικόνες μεγέθους ως και 100MB σε δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας ταχεία και εύκολη προβολή.
Ο μηχανισμός BIONZ προσφέρει επίσης την ισχύ του σε μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες αυτόματης βελτίωσης (Auto Touch-up), όπως η μείωση του εφέ των κόκκινων ματιών (Red-eye Removal), η εξομάλυνση των τόνων του δέρματος (Skin Smoothing) και η διόρθωση της εστίασης και της έκθεσης (Focus / Exposure Correction) που βελτιστοποιούν τις φωτογραφίες εξασφαλίζοντας υπέροχα αποτελέσματα, χωρίς την ανάγκη για ύπαρξη PC και λογισμικού επεξεργασίας εικόνας.
Ένας έξυπνος αισθητήρας προσανατολισμού που βρίσκεται σε όλα τα νέα μοντέλα «περιστρέφει» αυτόματα τις φωτογραφίες, έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά, είτε η λήψη έχει πραγματοποιηθεί σε κάδρο τοπίου (landscape) είτε σε προσανατολισμό πορτρέτου (portrait).
Η μεταφορά αρχείων από PC στην εσωτερική μνήμη των κορνιζών είναι εύκολη και δεν απαιτεί λογισμικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα φωτογραφίες στα μοντέλα DPF-V900 και DPF-V700 από το κινητό σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα Bluetooth DPPA-BT1 (διατίθεται προαιρετικά).
Η μνήμη χωρητικότητας 512MB των κορνιζών προσφέρει χώρο για μέχρι και 1.000 φωτογραφίες (DPF-D70: 500 φωτογραφίες). Στα μεγάλα αρχεία γίνεται αυτόματα προσαρμογή για προβολή σε ποιότητα HD, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα τη χωρητικότητα του φωτογραφικού άλμπουμ. Μόλις ενεργοποιηθεί, κάθε μια από τις νέες κορνίζες θα αρχίσει αυτόματα την προβολή των φωτογραφιών που βρίσκονται αποθηκευμένες στο εσωτερικό της άλμπουμ σε μορφή slideshow, ακόμα και αν δεν έχει εισαχθεί κάποια κάρτα μνήμης.
Τα μοντέλα DPF-V900 και DPF-V700 διαθέτουν επίσης έξοδο HDMI μέσω της οποίας μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε τηλεόραση HD Ready εξασφαλίζοντας slideshows εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους – κάτι που είναι ιδανικό αν η ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή δεν διαθέτει έξοδο HD. Οι φωτογραφίες σας φαίνονται ακόμα καλύτερες στις τηλεοράσεις BRAVIA ή σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη υποστηρίζει την τεχνολογία PhotoTV HD που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προβολή φωτογραφιών.
Τέσσερις νέοι, εξαιρετικά compact φωτογραφικοί εκτυπωτές κάνουν ευκολότερη από ποτέ τη δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας χωρίς την ανάγκη ύπαρξης PC ή εξειδικευμένων ικανοτήτων από μέρους σας. Και τα τέσσερα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο, ενώ διαθέτουν μια χρήσιμη λαβή μεταφοράς που τα καθιστά ακόμα πιο φορητά.
Ο χειρισμός των νέων μοντέλων είναι εξαιρετικά απλός. Απλά εισάγετε την κάρτα μνήμης της ψηφιακής σας φωτογραφικής μηχανής, προβάλλετε τις οθόνες στη μεγάλη και καθαρή οθόνη LCD και κάντε τις επιλογές σας καθοδηγούμενοι από τα ευδιάκριτα εικονίδια επί της οθόνης. Το μοντέλο DPP-FP95 διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη Clear Photo LCD με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης για ακόμα καλύτερη προβολή και των μικρότερων ακόμα λεπτομερειών.
Με το πάτημα ενός κουμπιού, τα μοντέλα DPP-FP75 και DPP-FP65 μπορούν να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν αυτόματα τα «κόκκινα μάτια» από λήψεις που πραγματοποιήθηκαν με χρήση flash, διασώζοντας έτσι ακόμα περισσότερες όμορφες λήψεις από το καλάθι των άχρηστων. Τα μοντέλα DPP-FP95 και DPP-FP85 διαθέτουν ακόμα πιο ισχυρές, εύκολες στη χρήση λειτουργίες αυτόματης βελτίωσης (Auto Touch-up) όπως η εξομάλυνση των τόνων του δέρματος(Skin Smoothing) και η διόρθωση της εστίασης και της έκθεσης (Focus / Exposure Correction) προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στις αγαπημένες σας λήψεις.
Οι επιλογές εκτύπωσης κάνουν εύκολες τις εργασίες εκτύπωσης, από την εκτύπωση φωτογραφιών ταυτότητας ως την εκτύπωση πολλαπλών φωτογραφιών σε μια σελίδα. Τα μοντέλα DPP-FP95 και DPP-FP85 πηγαίνουν ένα βήμα πιο μπροστά με μια γκάμα διασκεδαστικών επιλογών εκτύπωσης για τη δημιουργία εξατομικευμένων φωτογραφικών «δώρων». Προσθέστε διακοσμητικές στάμπες και πλαίσια, κάντε την επιλογή σας από μια γκάμα δημιουργικών πλήκτρων ή διατάξτε τις φωτογραφίες σας σε «λευκώματα» με αυθεντική «χειροποίητη» εμφάνιση.
Τα μοντέλα DPP-FP95 και DPP-FP85 αποτελούν τους πρώτους εκτυπωτές Sony με έξοδο HDMI για απευθείας σύνδεση σε τηλεοράσεις HD Ready. Οι φωτογραφίες σας θα φαίνονται ακόμα καλύτερες στις νέες τηλεοράσεις BRAVIA, οι οποίες υποστηρίζουν την τεχνολογία PhotoTV HD για ακόμα καλύτερη προβολή. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις λειτουργίες εκτύπωσης των μοντέλων DPP-FP95 και DPP-FP85 χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της νέας σας τηλεόρασης BRAVIA ή οποιασδήποτε άλλης τηλεόρασης που ακολουθεί την προδιαγραφή CEC. Τέλος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκτυπώσεις ασύρματα χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα Bluetooth DPPA-BT1 (διατίθεται προαιρετικά).
Η νέα σειρά ψηφιακών κορνιζών και φωτογραφικών εκτυπωτών της Sony θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τις αρχές Μαΐου του 2008.


connecting


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:29:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam