Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   G9: Νέο ποντίκι για gamers από τη Logitech (https://www.lateam.gr/forum/f67/g9-neo-pontiki-gia-gamers-apo-ti-logitech-5663/)

antonis 07-08-2007 14:52:

G9: Νέο ποντίκι για gamers από τη Logitech
 
http://img444.imageshack.us/img444/5764/g208af7.jpg

Η Logitech παρουσίασε στο κοινό 2 νέα περιφερειακά της, από την βραβευμένη σειρά G, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους φανατικούς του PC gaming. To ποντίκι Logitech G9 Laser προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες προσαρμογής στο στυλ κάθε gamer, καθώς όλα τα τμήματα του μπορούν να ρυθμιστούν ως προς την συμπεριφορά, την απόδοση και την εφαρμογή τους.

Επίσης, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming, η Logitech παρουσίασε και μια αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς πληκτρολογίου Logitech G15, το οποίο τώρα έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Έτσι ο gamer αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα καθώς βλέπει κρίσιμες πληροφορίες του αγαπημένου του παιχνιδιού στην ειδική οθόνη GamePanel LCD με οπίσθιο φωτισμό, η οποία έχει διαστάσεις 160 Χ 43 pixel.

Με το ενσύρματο G9, οι gamers τώρα μπορούν να απολαύσουν εναλλασσόμενα πλαίσια κρατήματος του ποντικιού, άμεση ρύθμιση ανάλυσης από 200 έως 3200 dpi, ανίχνευση laser και ταχύτατη επικοινωνία με το PC μέσω USB σύνδεσης, ένα ενσωματωμένο σύστημα αποθήκευσης profil παιχνιδιού, ρύθμιση βάρους, ειδικά πολύχρωμα LED και την ταχύτατη ροδέλα κύλισης τεχνολογίας MicroGear Precision, μια αποκλειστικότητα της Logitech, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο κοινό το 2006.

Για να εξασφαλίσει στους gamers την καλύτερη δυνατή αίσθηση και απόδοση το Logitech G9 προσφέρει ένα πλούτο χαρακτηριστικών, το καθένα με εξειδικευμένη ρύθμιση. Πρωτοποριακή είναι η δυνατότητα αλλαγής του εξωτερικού πλαισίου κρατήματος του ποντικιού. Στην συσκευασία προσφέρονται 2 επιλογές, το πλαίσιο Wide-Load και το Precision.

Το Wide-Load είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση στον gamer ακόμη και στο πιο πολύωρο παιχνίδι, έχοντας ένα πιο γεμάτο σχήμα, για πιο άνετη εφαρμογή στην παλάμη ενώ η επιφάνεια του είναι πολύ μαλακή στην αφή και αναπαυτική. Το Precision από την άλλη πλευρά, με τεχνολογία DryGrip δίνει στο ποντίκι ένα πιο συμπαγές σχήμα, για μεγαλύτερη ακρίβεια ελέγχου στα δάχτυλα και πολύ σταθερό κράτημα σε κάθε χέρι. Στο μέλλον, η Logitech θα προσφέρει και άλλα πλαίσια κρατήματος με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Για να πετύχει την ιδανική αίσθηση άνεσης, το G9 προσφέρει επίσης ρύθμιση του βάρους του, όπως και της κατανομής του βάρους στο κέλυφος του. Το καινοτομικό σύστημα ρύθμισης επιτρέπει στους gamers να διαλέξουν από εκατοντάδες συνδυασμούς, καθώς στην ειδική θήκη που συρταρώνει στο κυρίως σώμα του ποντικιού, υπάρχουν 4 υποδοχές για βαράκια. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από 8 διαφορετικά βάρη, να τα τοποθετήσει όπως θέλει στις 4 υποδοχές, ενώ το μέγιστο βάρος που μπορεί να προσθέσει φθάνει τα 28 γραμμάρια. Το συρταράκι «κλειδώνει» με ένα μηχανισμό με ελατήριο στο κάτω μέρος του ποντικιού και ο χρήστης μπορεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να το βγάλει, να ρυθμίσει το ιδανικό βάρος και να το ξανατοποθετήσει στο σώμα του ποντικιού.

Τέλος, το G9 διαθέτει την καινοτομική ροδέλα κύλισης τεχνολογίας MicroGear Precision, την οποία πρωτοπαρουσίασε η Logitech πέρυσι στο ασύρματο ποντίκι Logitech MX Revolution laser. Χρησιμοποιώντας ένα διακόπτη στο κάτω μέρος του ποντικιού, οι gamers μπορούν να επιλέξουν είτε κίνηση της ροδέλας σε βήματα (π.χ. για να αλλάξουν όπλο σε κάποιο παιχνίδι), είτε ελεύθερη κίνηση της, για ταχύτατο scrolling χωρίς σχεδόν καμία τριβή.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:38:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam