Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

H EBU οδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει την Hybrid TV στα Ευρωπαϊκά σπίτια το 2012!

This is a discussion on H EBU οδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει την Hybrid TV στα Ευρωπαϊκά σπίτια το 2012! within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Περισσότερα από 20 Μέλη της EBU συμφώνησαν να συνεργαστούν για να ξεκλειδώσουν την πλήρη δυναμική της Υβριδικής Τηλεόρασης και την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-12-2011, 12:31:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή H EBU οδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει την Hybrid TV στα Ευρωπαϊκά σπίτια το 2012!


Περισσότερα από 20 Μέλη της EBU συμφώνησαν να συνεργαστούν για να ξεκλειδώσουν την πλήρη δυναμική της Υβριδικής Τηλεόρασης και την ενεργοποίηση αυτής της τεχνολογίας στην Ευρώπη το 2012.
Η ανακοίνωση έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου, κατά την διάρκεια της 67ης Γενικής Συνέλευσης της EBU, η οποία έλαβε χώρα στην έδρα της στη Γενεύη.

Hybrid ή η Connected TV συνδυάζει την παραδοσιακή θέαση με την προστιθέμενη αξία του διαδικτύου και τις εφαρμογές των έξυπνων συσκευών για μία βελτιωμένη εμπειρία ως προς τα μέσα.

Αυτή η ομάδα των δημοσίων broadcasters θα ανταλλάξει τις καλύτερες πρακτικές και θα στηρίξει ο ένας τον άλλον για τη γρήγορη και αποτελεσματική ενεργοποίηση-παροχή Υβριδικών Τηλεοπτικών Υπηρεσιών από τα Μέλη της EBU εντός του 2012.

Κάτω από αυτήν τη συνεργασία υπάρχει η κοινή πεποίθηση ότι μόνον η ποιότητα, το δημιουργικό περιεχόμενο μπορεί να δώσει ανάσα ζωής στην πολλά υποσχόμενη Υβριδική Τεχνολογία και μόνον μία ευέλικτη προσέγγιση θα δημιουργήσει τα απαραίτητα ερεθίσματα.

Κατά την υπογραφή συμφωνίας στο Hybrid TV project, τα Μέλη της EBU δεσμεύτηκαν τόσο στα ανοιχτά πρότυπα όπως HbbTV, MHP και MHEG5, όσο και στην προσφορά μίας ακαταμάχητης νέας εμπειρίας στους τηλεθεατές τους.

Η EBU θα πραγματοποιήσει το Creative Content Workshop την 3η Φεβρουαρίου 2012, το οποίο θα επιτρέψει σε όλα τα Μέλη της EBU να μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες για υβριδικές εφαρμογές. Μία νέα "διαδραστική ομάδα" από δημιουργικούς ειδικούς οργανισμών Μελών της EBU θα επιβλέψει την βιώσιμη ανταλλαγή των καλύτερων πρακτικών και της καινοτομίας στην υβριδική σφαίρα.

Τα Μέλη της EBU που συμμετέχουν είναι: ARMTV (Αρμενία), ORF (Αυστρία), RTBF (Βέλγιο), HRT (Κροατία); CyBC (Κύπρος), Czech TV (Δημοκρατία της Τσεχίας), DR (Δανία), YLE (Φινλανδία), France Télévisions (Γαλλία), ARD και ZDF (Γερμανία); MTV Magyar Radio (Ουγγαρία), RTE (Ιρλανδία); RAI (Ιταλία), RTCG (Μαυροβούνιο), NPO (Ολλανδία); NRK (Νορβηγία), TVP (Πολωνία), TVR (Ρουμανία), Rozhlas (Σλοβακία), RTVSLO (Σλοβενία), RTVE (Ισπανία), TRT (Τουρκία), NTU (Ουκρανία).



πηγη
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
korn (15-12-2011)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μαρί Κυριακού: Υποψηφιότητα για τα ευρωπαϊκά βραβεία εθελοντικής προσφοράς ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 11-11-2008 12:51:
Ανάκληση αυτοκινήτων HONDA CIVIC 4D και Hybrid mpcom ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 26-10-2008 19:10:
Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια για ...παιδιά LATEAM RSS NEWS 0 10-09-2008 21:39:
Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια για ...παιδιά LATEAM RSS NEWS 0 09-09-2008 11:57:
Νέα Hitachi DZ-HS300 Hybrid HDD/DVD camcorder geodon ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 28-01-2007 00:27:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:20:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam