Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Παρουσιάστηκε το InnovEra ERP

This is a discussion on Παρουσιάστηκε το InnovEra ERP within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; [right:c3cd69a81f]http://img520.imageshack.us/img520/3710/innoverazi1.jpg[/right:c3cd69a81f] InnovEra ERP: Nέα ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις Η Data Communication και η Microsoft Ελλάς παρουσίασαν σήμερα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-10-2007, 12:32:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Παρουσιάστηκε το InnovEra ERP

[right:c3cd69a81f]http://img520.imageshack.us/img520/3710/innoverazi1.jpg[/right:c3cd69a81f]

InnovEra ERP: Nέα ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις


Η Data Communication και η Microsoft Ελλάς παρουσίασαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Hilton, τη νέα ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, το InnovEra ΕRP. Η νέα αυτή λύση διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, που απευθύνεται στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, βασίζεται στην ελληνική έκδοση του Microsoft Dynamics™ NAV και στην εικοσάχρονη εμπειρία της Data Communication στην ελληνική αγορά.

Το InnovΕra δημιουργήθηκε μετά από ειδική συμφωνία των δύο εταιρειών, η οποία προέβλεπε την ανάπτυξη μιας οριζόντιας εφαρμογής που θα είναι προσιτή σε μικρές επιχειρήσεις ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις αυξημένες καθημερινές ανάγκες των αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων σε λειτουργικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς.

Αναφερόμενη στη συνεργασία των δύο εταιριών, η κ. Δήμητρα Ντάρδα, Διευθύντρια Small & Midmarket Solutions and Partners, της Microsoft Ελλάς δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, καθώς το InnovEra ΕRP ενσωματώνει αφενός τη λειτουργικότητα που προσφέρει το Microsoft Dynamics NAV, που χρησιμοποιείται από περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις και 1.000.000 χρήστες σε 130 χώρες, και αφετέρου τη μεγάλη εμπειρία και τη γνώση της Data Communication σχετικά με τις ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας των μικρών και αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων».

Το InnovEra ΕRP, παρέχει υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και βέλτιστες πρακτικές που μπορούν άμεσα να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους εμπορίου και παροχής υπηρεσιών. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το κόστος απόκτησης, την ταχύτητα και την ευκολία εγκατάστασής και παραμετροποίησης, αλλά και το οικείο περιβάλλον εργασίας και την αυτόματη ενημέρωση των νέων εκδόσεων με live update, καθιστούν το InnovEra ERP ιδιαίτερα προσιτό και ελκυστικό για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών της Data Communication, που αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη της συγκεκριμένης εφαρμογής λογισμικού εγγυάται και διασφαλίζει την απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία της σε όλη την επικράτεια.

«Η Data Communication συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά. Από την ίδρυσή της το 1987, η εταιρεία κατάφερε να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά επιχειρησιακού λογισμικού και ηγετική θέση στην αγορά των λογιστικών γραφείων. Η επέτειος αυτή σηματοδοτεί για την εταιρεία το πέρασμα σε μια νέα εποχή, που συνδυάζεται με την ανανέωση της εταιρικής της εικόνας με νέο portal για τους πελάτες και συνεργάτες της καθώς και ένα καινούργιο, σύγχρονο και δυναμικό σήμα», δήλωσε ο κ. Π. Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication.
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Παρουσιάστηκε το έργο για τον μακαριστό Χριστόδουλο LATEAM RSS NEWS 0 07-10-2010 14:24:
Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για τους ανήλικους LATEAM RSS NEWS 0 22-03-2010 17:01:
Παρουσιάστηκε το InnovEra ERP antonis SOFTWARE 0 15-10-2007 12:42:
Το πρώτο σύστημα πληρωμών με SMS παρουσιάστηκε στο Βέλγιο digitalman PDA - SMART PHONES 0 23-03-2007 11:12:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam