Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Η Google παρουσιάζει νέα Εταιρική Έκδοση δημοφιλών εφαρμογών

This is a discussion on Η Google παρουσιάζει νέα Εταιρική Έκδοση δημοφιλών εφαρμογών within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Η Google Inc. παρουσίασε το πακέτο υπηρεσιών Google Apps Premier, το οποίο αποτελεί μια νέα εκδοχή των υπηρεσιών επικοινωνίας και ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-03-2007, 18:28:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Η Google παρουσιάζει νέα Εταιρική Έκδοση δημοφιλών εφαρμογών

Η Google Inc. παρουσίασε το πακέτο υπηρεσιών Google Apps Premier, το οποίο αποτελεί μια νέα εκδοχή των υπηρεσιών επικοινωνίας και συνεργασίας που προσφέρει η Google, σχεδιασμένες για χρήση από επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Η Google Apps Premier Edition διατίθεται έναντι 40 ευρώ ανά λογαριασμό ανά έτος, και περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη, επιπλέον χωρητικότητα αποθήκευσης και ένα νέο σύνολο δυνατοτήτων διαχειριστικής και επιχειρηματικής ολοκλήρωσης.

Το Google Apps TM, που διατέθηκε για πρώτη φορά στην αγορά ως δωρεάν υπηρεσία τον Αύγουστο του 2006, είναι μια σουίτα εφαρμογών που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες webmail Gmail TM, το ημερολόγιο Google Calendar TM, την εφαρμογή instant messaging και voice-over-IP Google Talk, και τη λειτουργία Start Page, για τη δημιουργία προσωποποιημένης αρχικής σελίδας (home page) σε συγκεκριμένο domain. Πάνω από 100.000 μικρές επιχειρήσεις και εκατοντάδες πανεπιστήμια χρησιμοποιούν πλέον την υπηρεσία αυτή.

Η Google ανακοίνωσε επίσης, ότι πλέον όλες οι εκδόσεις του Google Apps περιλαμβάνουν τη λύση Google Docs & Spreadsheets TM. Επιπλέον, το Google Apps πλέον υποστηρίζει την πρόσβαση στην υπηρεσία Gmail από συσκευές κινητής τηλεφωνίας BlackBerry TM.

Οι λειτουργίες που διαθέτει αποκλειστικά η Google Apps Premier Edition περιλαμβάνουν:

- 10 GB αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη.

- APIs για επιχειρηματική ενοποίηση – Τα APIs για μεταφορά δεδομένων, το user provisioning, η δυνατότητα single sign-on, και τα mail gateways επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν ακόμα περισσότερο την υπηρεσία, δημιουργώντας μοναδικά περιβάλλοντα.

- 99,9 % χρόνο ομαλής λειτουργίας –Service Level Agreements για υψηλή διαθεσιμότητα του Gmail, ενώ η Google παρακολουθεί και αποζημιώνει τους πελάτες, εάν τα επίπεδα εξυπηρέτησης δεν ανταποκρίνονται στα SLA.

- 24x7 υποστήριξη για κρίσιμα προβλήματα – Περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη για διαχειριστές συστημάτων πέραν των τυπικών εργάσιμων ωρών.

- Προαιρετική διαφήμιση – Προεπιλεγμένη απενεργοποίηση της διαφήμισης, ενώ οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα εάν το επιθυμούν να περιλάβουν τις στοχευμένες διαφημίσεις της Google.

Επιπλέον των Gmail, Google Calendar, Google Talk και Start Page, όλες οι εκδόσεις του Google Apps πλέον περιλαμβάνουν:

- Google Docs & Spreadsheets – Με αυτήν την προσθήκη, οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης μπορούν πλέον να συνεργάζονται εύκολα για τη δημιουργία εγγράφων και spreadsheets, χωρίς να χρειάζεται να στέλνουν αρχεία με email ξανά και ξανά. Περισσότεροι από έναν χρήστη μπορούν να επεξεργάζονται συγχρόνως, με ασφάλεια, το ίδιο αρχείο. Όλες οι αναθεωρήσεις καταγράφονται για περαιτέρω επεξεργασία, και οι διαχειριστικοί έλεγχοι επιτρέπουν στους οργανισμούς να ορίζουν τους περιορισμούς κατά τον μερισμό αρχείων.

- Gmail για συσκευές κινητής τηλεφωνίας με BlackBerry – Το Gmail για συσκευές κινητής τηλεφωνίας προσφέρει τη γνωστή εμπειρία Gmail – όπως αναζήτηση, προβολή συζήτησης και συγχρονισμό με την έκδοση επιφάνειας εργασίας- σε συσκευές BlackBerry, για τους χρήστες του Google Apps. Το Gmail, προστίθεται σε ένα σύνολο άλλων επιλογών κινητής τηλεφωνίας για χρήστες του Google Apps και του BlackBerry, το οποίο περιλαμβάνει ήδη το Google Talk client και μια γκάμα εργαλείων συγχρονισμού ημερολογίου.

- Application-level control – Επιτρέπει στους διαχειριστές να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες στις επιχειρηματικές πολιτικές, όπως για παράδειγμα το μερισμό ημερολογίων ή αρχείων με άτομα εκτός εταιρίας.

Για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη αξία στους πελάτες της Google Apps Premier Edition, συνεργάτες της Google Enterprise Professional, όπως η Avaya και η Postini αναπτύσσουν μια ποικιλία λύσεων που βασίζονται στα δικά μας API, περιλαμβανομένων email gateways, βελτιωμένη ασφάλεια, συγχρονισμό του Google Calendar, ενσωμάτωση τρίτων ατόμων στο Google Talk, και επιπλέον προσφέρουν ανάπτυξη, μεταφορά και υπηρεσίες συμπληρωματικής υποστήριξης.

Οι εφαρμογές που προσφέρει η Google διατίθενται σε πολλές γλώσσες, όπως γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά, κινέζικα, γιαπωνέζικα και κορεάτικα.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
H Panda Security παρουσιάζει την beta έκδοση του Panda Global Protection 2012 ilias COMPUTERS 0 09-03-2011 19:44:
Αύξηση της χρήσης των εφαρμογών social media LATEAM RSS NEWS 0 04-11-2010 15:00:
Microsoft: online έκδοση των εφαρμογών γραφείου Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 09-06-2010 18:53:
Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν η «Infosystem» και το 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη LATEAM RSS NEWS 0 26-04-2010 16:01:
Λογισμικό ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά από την Google cRc SOFTWARE 0 19-11-2007 10:41:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:50:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam