Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Η Forthnet ξεκινά το έργο ανάπτυξης της ευρυζωνικής πρόσβαση

This is a discussion on Η Forthnet ξεκινά το έργο ανάπτυξης της ευρυζωνικής πρόσβαση within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Υπογράφηκαν μεταξύ της Forthnet ΑΕ και της ΚτΠ ΑΕ οι συμβάσεις της δράσης «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη της Ευρυζωνικής ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-04-2007, 10:18:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Η Forthnet ξεκινά το έργο ανάπτυξης της ευρυζωνικής πρόσβαση


Υπογράφηκαν μεταξύ της Forthnet ΑΕ και της ΚτΠ ΑΕ οι συμβάσεις της δράσης «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη της Ευρυζωνικής Πρόσβασης στις Περιφέρειες της Ελλάδας», που αφορά στα υποέργα 6 και 7.
Με την υπογραφή των ανωτέρω συμβάσεων δίνεται η εκκίνηση για την έναρξη υλοποίησης του μεγάλου έργου, που αφορά στην ανάπτυξη των ευρυζωνικών υποδομών στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών στους νομούς Δράμας, Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής της Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας (Ζώνη 6) και Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Λέσβου, Σάμου, Χίου και Δωδεκανήσων (Ζώνη 7).
Ο προϋπολογισμός του έργου για τις Ζώνες 6 και 7 (στις οποίες ο πληθυσμός υπερβαίνει το 1,5 εκατ.), ανέρχεται σε ? 28,4 εκατ. και ? 27,2 εκατ. αντιστοίχως.
Η δράση «Χρηματοδότηση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της ευρυζωνικής πρόσβασης στις Περιφέρειες της Ελλάδας» καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια, εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας Αττικής, και αποβλέπει στην ανάπτυξη υποδομών ευρυζωνικής πρόσβασης στην περιφέρεια, καθώς και στην τόνωση της ζήτησης, μέσω της επιδότησης των τελικών χρηστών.
Η διαθέσιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 50% των προϋπολογισμών και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 70%. Το υπόλοιπο 50% των προϋπολογισμών θα καλυφθεί από τη Forthnet.
Με την διαπιστωμένη ύπαρξη σημαντικού χάσματος μεταξύ του κέντρου και της περιφέρειας, όπως αποτυπώνεται σε πρόσφατη έρευνα του Παρατηρητήριου για την ΚτΠ, τα επενδυτικά έργα μεγάλης κλίμακας που στοχεύουν στην περιφέρεια, αποκτούν ιδιαίτερη επιχειρηματική, αλλά και εθνική σπουδαιότητα. Η Forthnet, δε θα μπορούσε να λείψει από τη συγκεκριμένη δράση, μένοντας έτσι πιστή στο στόχο της για διάδοση και διείσδυση του broadband σε όλη την Ελλάδα.
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Forthnet 'Ολα για την κονόμα !!! P@ntelis Web ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 18-02-2010 00:04:
Forthnet webSMS P@ntelis Web ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 05-03-2009 23:04:
Ξεκινά ο δημόσιος διάλογος του υπ.Ανάπτυξης για το νέο σύστημα ταξινόμησης των Tουριστικών Kαταλυμάτων LATEAM RSS NEWS 0 07-07-2008 15:25:
Βουλγαρία-συνεργασία του ταμείου αγροτικής ανάπτυξης με 4 τράπεζες για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2008 11:00:
Forthnet: Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση για τους broadband συνδρομητές mpcom ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 02-04-2008 09:27:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:26:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam