Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Κοινοπραξία για προδιαγραφές IPTV

This is a discussion on Κοινοπραξία για προδιαγραφές IPTV within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Οι εταιρείες AT&T Inc., Ericsson, France Telecom, Panasonic, Philips, Samsung Siemens, Sony και Telecom Italia ανακοίνωσαν την ίδρυση του Open ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-03-2007, 23:58:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Κοινοπραξία για προδιαγραφές IPTV


Οι εταιρείες AT&T Inc., Ericsson, France Telecom, Panasonic, Philips, Samsung Siemens, Sony και Telecom Italia ανακοίνωσαν την ίδρυση του Open IPTV Forum, μιας κοινοπραξίας του κλάδου, με σκοπό τον καθορισμό διαλειτουργικών ολοκληρωμένων προδιαγραφών για την παροχή… υπηρεσιών IPTV. Το φόρουμ, το οποίο είναι απόλυτα ανοικτό στη συμμετοχή εταιρειών επικοινωνιών και ψυχαγωγίας, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ανοικτών προτύπων που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη βελτιστοποίηση και γρήγορη εξέλιξη των τεχνολογιών IPTV και στη μεγιστοποίηση των οφελών της IPTV για τους καταναλωτές, τους παρόχους δικτύου, τους παρόχους περιεχομένου, τους παρόχους υπηρεσιών, τους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών και τους παρόχους υποδομής.
Ενώ οι οργανισμοί τυποποίησης ήδη ασχολούνται με ορισμένα στοιχεία της IPTV, το Open IPTV Forum, με συμμετοχή όλων των μεγάλων εταιρειών του κλάδου, εργάζεται για τη συγκέντρωση των διαφόρων σημερινών προτύπων σε μια ολοκληρωμένη ενιαία λύση, με σκοπό την επιτάχυνση της πλήρους τυποποίησης των τεχνολογιών που σχετίζονται με την IPTV. Στα σχέδια του Open IPTV Forum είναι η καθιέρωση των απαιτήσεων και των προδιαγραφών αρχιτεκτονικής καθώς και των προδιαγραφών πρωτοκόλλου, αργότερα μέσα στο 2007.
Η νέα υπηρεσία IPTV έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η εξατομίκευση, η αλληλεπίδραση και η κατΆ απαίτηση πρόσβαση σε όλες τις μορφές ψηφιακού περιεχομένου. Υπάρχουν μοναδικές δυνατότητες ολοκλήρωσης του περιεχομένου και των υπηρεσιών επικοινωνίας που προσφέρονται από διάφορες κινητές και οικιακές συσκευές. Με τη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας μεταξύ του καταναλωτικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών που ικανοποιούν τις προδιαγραφές του Open IPTV Forum, οι τελικοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση σε περιεχόμενο και υπηρεσίες της επιλογής τους, από διαφόρους παρόχους υπηρεσιών.
Με αυτόν το στόχο στο μυαλό, το Open IPTV Forum εργάζεται με βάση τις κατάλληλες τεχνολογίες ανοικτών προτύπων και παρέχει βασικά τεχνολογικά στοιχεία όπως προστασία περιεχομένου, απαραίτητες διασυνδέσεις που επιτρέπουν την παράδοση υπηρεσιών IPTV σε περιβάλλον διαχειριζόμενου δικτύου και στο δημόσιο Internet, καθώς και επαρκή μέτρα για τη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας μεταξύ αυτών των υπηρεσιών και των καταναλωτικών συσκευών λιανικής. Στις υποψήφιες τεχνολογίες περιλαμβάνονται, όχι αποκλειστικά: Τα IP Multimedia Subsystem (IMS) και Digital Living Network Alliance (DLNA).
Αρχικά το Forum αποτελείται από τις εταιρείες-ιδρυτικά μέλη, αλλά αργότερα θα είναι ανοικτό και σε άλλες εταιρείες.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερευνητική κοινοπραξία χαρτογραφεί τους «διακόπτες» των γονιδίων LATEAM RSS NEWS 0 16-10-2009 11:10:
Σε τροχιά απογείωσης η ανάπτυξη όχι όμως και η κερδοφορία της IPTV ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 10-11-2008 21:57:
Ξεκινάει η δοκιμαστική εμπορική διάθεση του conn-x TV (IPTV) από τον ΟΤΕ geodon ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 10-10-2008 17:27:
Subaru Forester: Επιστροφή με προδιαγραφές SUV antonis ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 30-12-2007 11:25:
Τετράθυρο Mazda 2 με προδιαγραφές Κίνας antonis ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 30-11-2007 19:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:00:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam