Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

H Apple παρουσιάζει το κομψό κινητό πολυμέσων iPhone

This is a discussion on H Apple παρουσιάζει το κομψό κινητό πολυμέσων iPhone within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων μηνών, η Apple παρουσίασε το iPhone, ένα κομψό κινητό τηλέφωνο με αθόνη αφής που παίζει ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-2007, 19:48:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή H Apple παρουσιάζει το κομψό κινητό πολυμέσων iPhone


Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων μηνών, η Apple παρουσίασε το iPhone, ένα κομψό κινητό τηλέφωνο με αθόνη αφής που παίζει μπορεί να παίζει μουσική και ταινίες και να συνδέεται στο Διαδίκτυο.

Μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη φετινή Macword, το αφεντικό της Apple Στιβ Τζομπς έβγαλε το iPhone από την πίσω τσέπη του τζιν του και επέδειξε το σχεδιασμό και τις λειτουργίες του.

Η συσκευή, που ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του iPod, βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Mac OS X της Apple και ενσωματώνει κάμερα 2 Megapixel, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης μέσω Wi-Fi και Bluetooth.

Το iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην αγορά των ΗΠΑ, με την υπηρεσία τηλεφωνίας να παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία Cingular Wireless της AT&T. Το μοντέλο με χωρητικότητα 4GB θα πωλείται προς 499 δολάρια με διετές συμβόλαιο, ενώ η συσκευή των 8GB θα κοστίζει 100 δολάρια περισσότερο με τους ίδιους όρους.

Το έξυπνο τηλέφωνο της Apple έχει πάχος μόλις 11,6 χιλιοστά. Στην μπροστινή όψη υπάρχει μόνο ένα πλήκτρο και μια οθόνη αφής 3,5 ινστών, ενώ μερικά ακόμα κουμπιά υπάρχουν στις πλαϊνές επιφάνειες.

Προεγκατεστημένος στη συσκευή είναι ο browser της Apple, Safari, ενώ οι υπηρεσίες αναζήτησης και χαρτογράφησης παρέχονται από την Google.

Το τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρες και επιταχυνσιόμετρα για να αντιλαμβάνεται πώς το κρατάει ο χρήστης και να αλλάζει αυτόματα φορμά στην οθόνη από «πορτραίτο» σε «τοπίο» και αντίστροφα. Επιπλέον, όταν ο χρήστης φέρει τη συσκευή κοντά στο πρόσωπό του, η μουσική σταματά αυτόματα και ενεργοποιείται η λειτουργία τηλεφώνου.

Εκτός από το iPhone, ο Στιβ Τζομπς παρουσίασε επίσης το Apple TV, μια συσκευή οικιακής δικτύωσης που μοιάζει με αποκωδικοποιητή και επιτρέπει τη μετάδοση ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής από τον υπολογιστή στην τηλεόραση. Η συσκευή συνδέεται έως και με πέντε υπολογιστές και διευκολύνει το «συγχρονισμό» των πολυμεσικών αρχείων ανάμεσά τους.

Ο Τζομπς, τέλος, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του... αλλάζει όνομα και από Apple Computer Inc. γίνεται απλά Apple Inc.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
MacWorld 2008: Η Apple παρουσιάζει νέα MacBook antonis ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 05-01-2008 22:47:
MacWorld 2008: Η Apple παρουσιάζει νέα MacBook antonis COMPUTERS 1 02-01-2008 21:52:
Ξεκλειδώνει το iPhone η Apple antonis SOFTWARE 0 20-10-2007 17:38:
Ξεκλειδώνει το iPhone η Apple antonis SOFTWARE 0 20-10-2007 15:45:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:41:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam