Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Νέα μηχανήματα γραφείου της Xerox

This is a discussion on Νέα μηχανήματα γραφείου της Xerox within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Νέα σειρά μηχανημάτων γραφείου παρουσίασε η Xerox Hellas σε εκπροσώπους του τύπου αλλά και στους μεταπωλητές σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-03-2007, 19:01:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Νέα μηχανήματα γραφείου της Xerox


Νέα σειρά μηχανημάτων γραφείου παρουσίασε η Xerox Hellas σε εκπροσώπους του τύπου αλλά και στους μεταπωλητές σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 7 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Intercontinental. Τα νέα της μηχανήματα απευθύνονται κυρίως στους χρήστες σε μικρού… και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που επιθυμούν αξιόπιστα και ταυτόχρονα πολύ οικονομικά μηχανήματα για το γραφείο τους.
Τα νέα προϊόντα Xerox ήρθαν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σύγχρονου μικρού και μεσαίου γραφείου. Αυτές μπορούν να συνοψιστούν στην τάση μείωσης του κόστους αγοράς εξοπλισμού, στην ανάπτυξη της χρήσης του χρώματος και στην τάση για χρήση πολυλειτουργικών μηχανημάτων που συγκεντρώνουν περισσότερες λειτουργίες μαζί. Τα μηχανήματα της Xerox που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δίνουν στις ΜμΕ τη δυνατότητα να αποκτήσουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση που θα απαιτούσαν από ένα μεγάλο όνομα όπως η Xerox, αλλά σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που θα περίμεναν.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Xerox παρουσίασε μια ευρεία γκάμα νέων μηχανημάτων ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης:
# Ένα έγχρωμο laser πολυμηχάνημα με προηγμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο σύνθετες ανάγκες των ΜμΕ.
# Μία πλήρη σειρά νέων εξελιγμένων μηχανημάτων Phaser που στοχεύουν στις ανάγκες των μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων.
# Ένα νέο ασπρόμαυρο Α4 πολυμηχάνημα, που αποτελεί μια ευέλικτη και ταυτόχρονα οικονομική λύση για όλους όσοι δεν χρειάζονται απαραίτητα Α3 εκτύπωση.
Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα που παρουσιάσθηκαν ήταν οι έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές laser Xerox Phaser 6110 και Phaser 6110MFP, ο έγχρωμος laser εκτυπωτής υψηλών απαιτήσεων Xerox Phaser 6360, οι ιδιαίτερα οικονομικοί Phaser 8560 και Phaser 6180 για χρήστες με οικολογικές ανησυχίες, το πολυλειτουργικό φωτοαντιγραφικό/ εκτυπωτικό μηχάνημα Phaser 6115 MFP και το ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό μηχανήματα Xerox WorkCentre 3119.
Ο έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser της Xerox Phaser 6110 εκτυπώνει έγχρωμα με ταχύτητα τεσσάρων σελίδων το λεπτό και ασπρόμαυρα με ταχύτητα 16 σελίδων το λεπτό σε ανάλυση 2400 x 600 dpi. Με την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ο Phaser 6110 παρέχει στις μικρές επιχειρήσεις την ευελιξία να δημιουργούν τα πάντα, από προτάσεις πωλήσεων και παρουσιάσεις μέχρι φυλλάδια για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.
Ο Phaser 6110 είναι ιδιαίτερα εύκολος στην εγκατάσταση, επιτρέποντας στις μικρές επιχειρήσεις να μπορούν να αρχίσουν να εκτυπώνουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ εξίσου εύκολη είναι και η αντικατάσταση του toner. Είναι απολύτως αθόρυβος, καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρες, και ως εκ τούτου μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα γραφείο χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
Ο Phaser 6360 εντάσσεται στην κατηγορία έγχρωμων laser εκτυπωτών υψηλών απαιτήσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων. Δεδομένου ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε πολλαπλές και σύνθετες εκτυπωτικές εργασίες, ο Phaser 6360 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ομάδες εργασίας σε επίπεδο τμήματος. Εκτυπώνοντας την πρώτη σελίδα σε 9 μόλις δευτερόλεπτα και 40 έγχρωμες σελίδες το λεπτό, ο Phaser 6360 προσφέρει 33% υψηλότερη ταχύτητα από αυτήν του πλησιέστερου σε απόδοση ανταγωνιστή του αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή.
Για τους χρήστες με ανεπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση που χρειάζονται ευκολία στη χρήση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εκτύπωσης, το σύστημα Phaser 8560 χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία στερεάς μελάνης – την πράσινη εναλλακτική στα μηχανήματα που τροφοδοτούνται από κασέτες εκτύπωσης και χρησιμοποιούν toner. Η χαμηλή τιμή αγοράς συνοδεύεται από σχεδιασμό που ελαχιστοποιεί το κόστος κτήσης, με εξαρτήματα και αναλώσιμα που αντικαθίστανται εύκολα και γρήγορα. Με δυνατότητα παραγωγής 30 σελίδων το λεπτό τόσο στην έγχρωμη όσο και στην ασπρόμαυρη εκτύπωση, το συγκεκριμένο μοντέλο δείχνει το πώς η Xerox μπορεί να συνδυάσει απόδοση επαγγελματικού επιπέδου και ποιότητα σε ένα entry level προϊόν.
Με δυνατότητα εκτύπωσης 20 έγχρωμων και 25 ασπρόμαυρων σελίδων το λεπτό, ο Phaser 6180 είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τους χρήστες που επιθυμούν να ξεφύγουν από την ασπρόμαυρη εκτύπωση και να μετακινηθούν προς την έγχρωμη. Χρησιμοποιεί φιλικό προς το περιβάλλον toner, ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση.
Πρόκειται για ένα έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα γραφείου με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Μία έξυπνα σχεδιασμένη διασυνδετική επιφάνεια στο μπροστινό του μέρος παρέχει απλές εντολές και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκομίσουν τα πλήρη οφέλη σύνθετων χαρακτηριστικών. Ο Phaser 6115 MFP διαθέτει επίσης δυνατότητα για διπλότυπα, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής ανάμεσα σε ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση, όντας πάντα ιδιαίτερα οικονομικός.
Το WorkCentre 3119 της Xerox είναι ένα ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό μηχάνημα που διαθέτει μια πληθώρα χαρακτηριστικών, ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο σας. Ισχυρό, ευέλικτο και οικονομικό, αυτό το μηχάνημα συγκεντρώνει χαρακτηριστικά εκτυπωτή, αντιγραφικού και έγχρωμου σαρωτή σε μία φτηνή και εύκολη στη χρήση συσκευή. Εύκολο στην εγκατάσταση, μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι φτωχές χώρες δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρικά μηχανήματα LATEAM RSS NEWS 0 09-09-2010 13:34:
Τεράστιες σπατάλες για συντήρηση και ανταλλακτικά στα μηχανήματα των νοσοκομείων LATEAM RSS NEWS 0 13-07-2010 18:49:
Ζώδια του γραφείου ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 10-05-2010 20:24:
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε οχήματα και μηχανήματα και τα έστελνε στην Αλβανία LATEAM RSS NEWS 0 29-07-2008 19:25:
USB Retro Μινι Σκουπάκι Γραφείου Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 29-05-2008 11:04:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:31:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam