Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Νέες τηλεοράσεις της Humax

This is a discussion on Νέες τηλεοράσεις της Humax within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Όλα τα νέα προϊόντα της Humax σε δορυφορικού και επίγειους αποκωδικοποιητές αλλά και νέα μοντέλα τηλεοράσεων παρουσιάστηκαν στην έκθεση Electronika ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-03-2007, 21:11:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Νέες τηλεοράσεις της Humax


Όλα τα νέα προϊόντα της Humax σε δορυφορικού και επίγειους αποκωδικοποιητές αλλά και νέα μοντέλα τηλεοράσεων παρουσιάστηκαν στην έκθεση Electronika & Digitel 2007, όπου συμμετείχε η Majar. Το νέο μοντέλο της Humax στις 32″ LP 32 – TDR1 δίνει μια νέα διάσταση στην…… μέχρι σήμερα αντίληψη που είχε ο καταναλωτής για την έννοια της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, η LP 32 TDR1 φέρει 2 ενσωματωμένους επίγειους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές με δυνατότητα PIP και DS μέσω 10 πηγών και ταυτόχρονη προβολή 2 καναλιών ενώ μπορεί να γίνει άμεση εγγραφή στον σκληρό δίσκο 160GB που διαθέτει η τηλεόραση και προβολή αργότερα, ενώ ο χρήστης μπορεί να διατηρήσετε αρχείο προγραμμάτων μέχρι 100 ωρών. Η τηλεόραση διαθέτει θύρα Common Interface, έτοιμη να αποκωδικοποιήσει οποιοδήποτε σύστημα κωδικοποίησης εφαρμοστεί από τις επίγειες ψηφιακές πλατφόρμες και είναι απόλυτα συμβατή με το ψηφιακό πρωτόκολλο MPEG-2 & DVB-T. Υποστηρίζει αμφίδρομες υπηρεσίες των προτύπων MHP και MHEG middleware. Πρωτοποριακά, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει οθόνη αφής (touch screen) στο panel της τηλεόρασης καθώς και δυνατότητες modular, δηλαδή σε περίπτωση που τα 160GB του σκληρού δίσκου γεμίσουν μπορείτε να προσαρμόσετε ένα νέο δίσκο. Παράλληλα με την εκπληκτική φυσικότητα και ευκρίνεια της οθόνης, συμβαδίζει ο τρισδιάστατος ήχος που αποδίδεται μέσω του συστήματος virtual surround και του πολυλειτουργικού SRS TruSurround XT μεταφέροντας τον θεατή στο επίκεντρο της απόλαυσης του Home Cinema. H LP 32 TDR1 έχει ανάλυση 1366 x 768, διαθέτει γωνία θέασης 178° και έχει χρόνο απόκρισης 8ms. Διαθέτει Ελληνικό μενού, Ελληνικό teletext και 2 Χρόνια εγγύηση.
Τα δυο νέα μοντέλα LDE HD 32S και LDE HD 40S προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς πέρα από την τηλεόραση δεν απαιτείται καμία άλλη συσκευή για να απολαύσει ο χρήστης την ευκρίνεια που επιθυμεί, εφΆ όσον η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή με MPEG 4 / DVB-S2 καθώς και θύρα Common Interface για χρήση Module και αποκωδικοποίηση οποιουδήποτε πακέτου. H Υψηλή Eυκρίνεια γίνεται πραγματικότητα μέσω εικόνων εκπληκτικής διαύγειας και καθαρότητας ήχου, διαθέτοντας περισσότερα από 1 εκατομμύριο pixels στην οθόνη. Η δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σκληρού δίσκου HDD και μεταφορά αρχείων μέσω της θύρας USB 2.0 υπάρχει και στα δυο μοντέλα. Παράλληλα με την φυσικότητα και ευκρίνεια της οθόνης, συμβαδίζει ο τρισδιάστατος ήχος που αποδίδεται μέσω του συστήματος virtual surround και του πολυλειτουργικού SRS TruSurround XT / Dolby Digital AC3 που μεταφέρει τον θεατή στο επίκεντρο της απόλαυσης του Home Cinema. H σειρά των τηλεοράσεων LDE HD 32S και LDE HD 32S έχουν ανάλυση 1366 x 768, διαθέτουν γωνία θέασης 178° και έχουν χρόνο απόκρισης 8ms. Διαθέτουν Ελληνικό μενού, EPG και 2 Χρόνια εγγύηση.
Επιπλέον, στα νέα προϊόντα της εταιρίας περιλαμβάνεται και η σειρά τηλεοράσεων των 20″, 23″ και 26″ ιντσών, οι οποίες διαθέτουν ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Είναι απόλυτα συμβατές με το ψηφιακό πρωτόκολλο MPEG-2 & DVB-T και υποστηρίζουν αμφίδρομες υπηρεσίες των προτύπων MHP και MHEG middleware. Τα παραπάνω μοντέλα διαθέτουν Ελληνικό μενού και teletext, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο Hotel Menu για ξενοδοχεία και Studios.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η Sony παρουσιάζει τις νέες τηλεοράσεις 3D που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο LATEAM RSS NEWS 0 09-03-2010 11:14:
Το Μάρτιο οι νέες τηλεοράσεις 3D της Samsung Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 24-02-2010 17:23:
Humax settings korn HUMAX 0 23-10-2009 21:15:
Humax-αναβάθμιση για τα μοντελα PVR-9150T και PVR-9300T ilias HUMAX 0 18-11-2008 14:03:
Δείτε High Definition με το πακέτο της Humax ilias ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ 0 30-11-2007 16:36:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:14:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam