Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Ο κόσμος του Blu-ray 3D μέσα από δύο νέα Home Cinema της Sony

This is a discussion on Ο κόσμος του Blu-ray 3D μέσα από δύο νέα Home Cinema της Sony within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Η τεχνολογία 3D ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ στην έκθεση CES 2010 και η Sony μετά από ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-2010, 21:20:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Ο κόσμος του Blu-ray 3D μέσα από δύο νέα Home Cinema της Sony

Η τεχνολογία 3D ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ στην έκθεση CES 2010 και η Sony μετά από τις δικές της ανακοινώσεις για το 3D δίνει λεπτομέρειες για ένα νέο, οικονομικό Blu-ray 3D Disc Player. Μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού, το BDP-S470 θα είναι έτοιμο να αναπαράγει ταινίες σε Blu-ray 3D Disc σε μια τηλεόραση με δυνατότητες 3D. Ξεχάστε τις εικόνες με τα θολά χρώματα και τα χαρτονένια γυαλιά: Το 3D της Sony χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης και ειδικά γυαλιά Active Shutter για να δημιουργήσει ένα απίστευτα ρεαλιστικό βάθος και λεπτομέρεια στην 3D εικόνα σε πλήρη HD ανάλυση 1080p.

Το BDP-S570, το οποίο ανακοινώθηκε στην CES, θα έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει ταινίες από 3D Blu-ray Disc χωρίς κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό του, παίρνοντας τη θέση του στην ταχύτατα διευρυνόμενη γκάμα προϊόντων 3D της Sony. Συμπληρώνοντας την εικόνα, η γκάμα των προϊόντων Home Cinema που προανήγγειλε η Sony στην CES, συμπεριλαμβανομένων και των BDV-E870, BDV-E970W, BDV-F500 και BDV-F700 θα είναι χαρακτηρισμένα ‘3D Ready’ διαθέτοντας τις αντίστοιχες δυνατότητες.

Εκτός από ότι σας εισάγουν στην Full HD 3D εμπειρία, τα Blu-ray Disc Player σας προσφέρουν και εύκολη πρόσβαση σε έναν νέο κόσμο online ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video σας επιτρέπει να δείτε τα τηλεοπτικά προγράμματα που χάσατε με τις δημοφιλείς υπηρεσίες ‘catch-up’ TV. Η τηλεόραση ‘catch-up’, όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται η υπηρεσία ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών, αναπτύσσεται στην Ευρώπη με ταχείς ρυθμούς. Έτσι, ξεχάστε τις οικογενειακές διαφωνίες για την κατοχή του … τηλεκοντρόλ και απολαύστε επαναλήψεις των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών όποια ώρα βολεύει εσάς.

Υπάρχει επίσης μια πληθώρα δωρεάν, 'on-demand’ βίντεο για να ανακαλύψετε σε διαδικτυακούς τόπους όπως το YouTube, το Dailymotion και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει λόγος να συνδέσετε τον υπολογιστή σας ή να βλέπετε αυτό το περιεχόμενο σε άβολες, μικρές οθόνες. Μπορείτε άμεσα να έχετε πρόσβαση σε νέα βίντεο και υπηρεσίες, καθώς θα πληθύνονται, και να παρακολουθείτε το περιεχόμενο κατ’ ευθείαν στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.
Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi του S570 για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο χωρίς την φασαρία των καλωδίων και εξερευνήστε ό,τι έχει να σας προσφέρει η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video. Συνδέστε έναν USB wireless LAN προσαρμογέα της Sony στο S470 και απολαύστε τις ίδιες δυνατότητες.

Το S570 διαθέτει σύστημα ελάττωσης του θορύβου IP content Noise Reduction, σχεδιασμένο να βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας όταν προβάλλεται βίντεο από το διαδίκτυο σε φορμά πλήρους οθόνης, αναπαράγοντας πιο ευδιάκριτες εικόνες και πιο ζωντανά χρώματα για να βελτιωθεί η online εμπειρία θέασης. Ακόμη, μια μηχανή αναζήτησης, ο Entertainment Database Browser, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία της εταιρίας Gracenote, σας επιτρέπει να βρίσκετε λεπτομέρειες που αφορούν τους ηθοποιούς ή τον παραγωγό από ένα δίσκο Blu-ray και να έχετε πρόσβαση σε παρόμοιο περιεχόμενο στην πλατφόρμα BRAVIA Internet Video.

Μοναδικό χαρακτηριστικό στα νέα Blu-ray Disc Player και συστήματα Home Cinema από τη Sony είναι η δυνατότητα των χρηστών που διαθέτουν iPhone ή iPod touch να τα χρησιμοποιούν για τον χειρισμό των συσκευών με μια δωρεάν μικροεφαρμογή που μπορούν να ‘κατεβάσουν’ από το App Store. Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει στο iPhone ή iPod touch να λειτουργούν σαν τηλεχειριστήρια με την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και στις λεπτομέρειες ενός Blu-ray Disc, όπως αυτές που αφορούν την καλλιτεχνική δουλειά του εξωφύλλου, τους ηθοποιούς και την παραγωγή, αλλά να έχουν και την δυνατότητα εύρεσης επιπλέον βίντεο-κλιπ online.

πηγη=nooz.gr
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Showtime Home Cinema: (Nilesat 101) LATEAM RSS SATNEWS 0 15-08-2009 16:50:
Showtime Home Cinema: (Nilesat 101) LATEAM RSS SATNEWS 0 15-08-2009 16:10:
Νέο Home Cinema από τη Sony ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 06-09-2007 22:08:
To Sony Playstation3 κάνει folding@home Smell ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 30-09-2006 22:43:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam