Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Oι servers της Intel γίνονται Pro

This is a discussion on Oι servers της Intel γίνονται Pro within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Με μία νέα μάρκα, την τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Pro, ανακοίνωσε η Intel Corporation ότι θα επεκτείνει τα χαρακτηριστικά που ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-04-2007, 12:35:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Oι servers της Intel γίνονται Pro


Με μία νέα μάρκα, την τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Pro, ανακοίνωσε η Intel Corporation ότι θα επεκτείνει τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για την τεχνολογία επεξεργαστών επιτραπέζιων επιχειρηματικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην… επερχόμενη υψηλών επιδόσεων προσφορά της για φορητούς υπολογιστές. Τα τμήματα ΙΤ θα μπορούν σύμφωνα με την εταιρία να διαχειριστούν αξιόπιστα τόσο τους επιτραπέζιους όσο και τους φορητούς υπολογιστές, αλλά και να αντιμετωπίσουν αυτό που τους προβληματίζει περισσότερο -τις απειλές στην ασφάλεια, το κόστος ιδιοκτησίας, την κατανομή πόρων και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων- και όλα με ασύρματο τρόπο.
Με την τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Pro, οι υπεύθυνοι του ΙΤ θα μπορούν να διαχειριστούν και να προστατέψουν τους φορητούς υπολογιστές τους μέσω Wi-Fi. Επιπλέον, οι χειριστές θα μπορούν διαχειριστούν ενσύρματους φορητούς και επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ανεξάρτητα από την κατάσταση της τροφοδοσίας τους ή την κατάσταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερα προστατευμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αυξημένη συμμόρφωση του τμήματος ΙΤ, μεγαλύτερη ακρίβεια στις προμήθειες ΙΤ, λιγότερες επιτόπιες επισκέψεις και λιγότερες διακοπές στην επιχειρηματική συνέχεια.
Η τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Pro, θα είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο τρίμηνο αυτής της χρονιάς στο πλαίσιο της προγραμματισμένης παρουσίασης της επόμενης γενιάς κώδικα τεχνολογίας επεξεργαστών Centrino από την εταιρεία, της 'Santa Rosa'. Τόσο οι επιχειρηματικοί χρήστες όσο και οι καταναλωτές θα επωφεληθούν από τους επεξεργαστές Core 2 Duo, οι οποίοι βρίσκονται στην καρδιά της πλατφόρμας. Οι τελευταίες εκδόσεις προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Ένα νέο ασύρματο στοιχείο, το Intel Next-Gen Wireless-N θα δώσει στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία για να κάνουν περισσότερα, πιο μακριά από τα σημεία πρόσβασης, με την υποστήριξη της προδιαγραφής draft 802.11n, παρέχοντας έως και πενταπλάσια απόδοση και υποστήριξη για το interface Aero των Microsoft Windows Vista. Επιπλέον, η προαιρετική Intel Turbo Memory σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν έως και δυο φορές ταχύτερη απόδοση όταν φορτώνουν συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, και έως και 20% ταχύτερο χρόνο εκκίνησης (boot).
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έκλεισαν 49 servers ευρωπαϊκού δικτύου κατεβάσματος ταινιών ironitsa ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 08-09-2010 20:12:
Έτσι γίνονται τα μαγικά Κατερίνα VIDEO POINT !!!!!!!!! 0 12-09-2009 10:01:
« Οι εκλογές γίνονται όλο και πιο επείγουσες όσο ... LATEAM RSS NEWS 0 22-06-2009 14:51:
SE Premiere και τα μουσικά CD γίνονται mp3! antonis PDA - SMART PHONES 0 07-02-2009 08:57:
Νέοι εξα-πύρηνοι 32 nm επεξεργαστές για Servers antonis ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 27-03-2008 20:18:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam