Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   Πολλοί YouTubers θα δικαιούνται μερίδιο από τα έσοδα..... (https://www.lateam.gr/forum/f67/polloi-youtubers-tha-dikaiountai-meridio-apo-ta-esoda-3121/)

cRc 03-02-2007 23:06:

Πολλοί YouTubers θα δικαιούνται μερίδιο από τα έσοδα.....
 
[left:6eef2c68fc]http://img470.imageshack.us/img470/1842/youtube245719au0.png[/left:6eef2c68fc]Όσοι ανεβάζουν προσωπικά βίντεο στο YouTube σύντομα μπορεί να έχουν μερίδιο από τα έσοδα των διαφημίσεων, ανέφερε ένας από τους ιδρυτές του δημοφιλούς δικτυακού τόπου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός της Ελβετίας.

Ο Τσαντ Χάρλεϊ, ένας από τους ιδρυτές του YouTube, επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφο του BBC, ότι η ομάδα του δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη του ανταποδοτικού μηχανισμού που θα ανταμείψει την δημιουργικότητα των χρηστών.

Το σύστημα πρόκειται να μπει σε λειτουργία τους επόμενους μήνες, αφού βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξής του.

Το YouTube αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα ειδικό σύστημα για την ηχητική αναγνώριση και την ταυτοποίηση του copyright των βίντεο που ανεβάζονται στο δικτυακό τόπο.

Ο Χάρλεϊ, μιλώντας στο BBC, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τεχνολογικές μεθόδους που ακολουθούνται για την ανάπτυξη του συστήματος.

Η προσφορά θα ισχύσει μόνο για όσους ανεβάζουν προσωπικά βίντεο, οπότε θα έχουν και τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα της διαχείρισής τους από το YouTube, όπως ανέφερε ο Χάρλεϊ σε ειδική συνεδρίαση για την κοινωνική δικτύωση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Κάποιοι δικτυακοί τόποι παρόμοιοι με το YouTube εφαρμόζουν ήδη το σύστημα ανταπόδοσης εσόδων αλλά δεν έχουν αναπτύξει το σύστημα αναγνώρισης του copyright.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες του YouTube (τον περασμένο Νοέμβριο αγοράστηκε από το Google έναντι 1, 65 δισ. δολαρίων) έχουν φτάσει τα 70 εκατομμύρια.

πηγή : news.in.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:57:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam