Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS (https://www.lateam.gr/forum/f67/)
-   -   Πρωτιά για την Ελλάδα με το πρόγραμμα SmartEyes (https://www.lateam.gr/forum/f67/protia-gia-tin-ellada-me-programma-smarteyes-6652/)

antonis 04-12-2007 15:12:

Πρωτιά για την Ελλάδα με το πρόγραμμα SmartEyes
 
http://img411.imageshack.us/img411/714/smarteyesxo8.jpg

Με το «Βραβείο Κοινού» τιμήθηκε το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα SmartEyes για άτομα με προβλήματα όρασης στην Έκθεση «European Marketplace on Corporate Social Responsibility» που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την περασμένη Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα SmartEyes αναπτύσσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κύριο Χορηγό την Cosmote και Χορηγούς τις εταιρίες Microsoft Ελλάς και Geomatics.

Το SmartEyes επιλέχτηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα «Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», για να παρουσιαστεί ως μία από τις καλύτερες πρακτικές ΕΚΕ ανάμεσα σε ενενήντα πρακτικές που αναπτύσσουν εταιρίες και πολυεθνικοί οργανισμοί από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Όλοι οι συμμετέχοντες αξιολογήθηκαν τόσο από το κοινό της έκθεσης, όσο και από τους διοργανωτές, για τρεις διαφορετικές κατηγορίες βραβείων: «5 Καλύτερων Πρακτικών» και «4 Καλύτερων Εργαστηρίων Ανταλλαγής Πρακτικών ΕΚΕ» για τις οποίες ψήφισε η 12μελής επιτροπή των κοινωνικών συμμέτοχων και την κατηγορία «Βραβείο Κοινού» για την οποία ψήφισε ηλεκτρονικά το κοινό της έκθεσης.

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις των περισσότερων από 650 εκπροσώπων επιχειρήσεων από ολόκληρο τον κόσμο, το SmartEyes απέσπασε το «Βραβείο Κοινού». Παράλληλα, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την παρουσίαση του προγράμματος έδειξαν σημαντικά στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν και Επίτροπος με αρμοδιότητα τις Επιχειρήσεις και τη Βιομηχανία, κ. Gunter Verheugen, και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, κ. Vladimir Spidla.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το SmartEyes βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, αφού μόλις πρόσφατα 50 χρήστες από τη Θεσσαλονίκη εντάχθηκαν στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος, δοκιμάζοντας για έξι μήνες τις δυνατότητες και τη λειτουργία του. Αντίστοιχα, στο προσεχές διάστημα στην πιλοτική εφαρμογή του SmartEyes θα ενταχθούν και 100 χρήστες από την Αθήνα.

Παύλος Παπαπαύλου


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam