Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Νέο «σπαστήρι» ξεκλειδώνει τα αρχεία πολυμέσων Windows Media

This is a discussion on Νέο «σπαστήρι» ξεκλειδώνει τα αρχεία πολυμέσων Windows Media within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Πόλεμος μετά μουσικής ανάμεσα στη Microsoft και τους χάκερ Σιάτλ - 17/07/07 12:38 Το κυνηγητό ανάμεσα στη Microsoft και τους ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-07-2007, 18:25:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Νέο «σπαστήρι» ξεκλειδώνει τα αρχεία πολυμέσων Windows Media



Πόλεμος μετά μουσικής ανάμεσα στη Microsoft και τους χάκερ
Σιάτλ - 17/07/07 12:38

Το κυνηγητό ανάμεσα στη Microsoft και τους χάκερ συνεχίζεται με την δημοσίευση ενός προγράμματος μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να να παραβιάζουν το σύστημα που προστατεύει από την αντιγραφή τραγούδια και ταινίες.

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος FairUse4M, το οποίο «σπάει» το σύστημα Ψηφιακής Διαχείρισης Δικαιωμάτων (DRM) σε αρχεία βίντεο και ήχου που βασίζονται στο φορμά Windows Media, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο από την Παρασκευή.

Οι δύο προηγούμενες εκδόσεις του πειρατικού λογισμικού αντιμετωπίστηκαν στη διάρκεια του τελευταίου έτους με τροποποίηση του συστήματος DRΜ.

Η Microsoft είχε καταθέσει αγωγή κατά των άγνωστων χάκερ δημιούργησαν το FairUse4M, τελικά όμως την απέσυρε επειδή απέτυχε να τους αναγνωρίσει.

Με την τρίτη έκδοση του προγράμματος, χρήστες χωρίς τεχνικές γνώσεις μπορούν να ξεκλειδώσουν και να αντιγράψουν ταινίες και τραγούδια σέρνοντάς τα σε ένα παράθυρο. Τα προστατευμένα τραγούδια μπορούν έτσι να μετατραπούν σε αρχεία mp3 που αντιγράφονται κατά βούληση και παίζουν σε οποιαδήποτε συσκευή πολυμέσων.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι καμία τεχνολογία DRM δεν θα ήταν απρόσβλητη στις παραβιάσεις», παραδέχτηκε ο Τζόναθαν Ασερ της Microsost. Τόνισε πάντως ότι το λογισμικό του DRM μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί από την ειδική ομάδα της εταιρείας ώστε να αντιμετωπίζονται τα κενά ασφάλειας.

Αν και η Microsoft παραμένει πιστή στην τεχνολογία DRM, η γενικότερη στάση της βιομηχανίας ψυχαγωγίας φαίνεται να αλλάζει.

Το δημοφιλές ηλεκτρονικό δισκοπωλείο iTunes της Apple πρόσφατα άρχισε να πουλά τραγούδια της EMI χωρίς DRM και το αναμενόμενο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο της Amazon.com θα βασίζεται στο μη προστατευμένο φορμά mp3.

Ο Τζος Μπέρνοφ, αναλυτής της εταιρείας ερευνών Gartner Inc., εκτίμησε ότι οι τεχνολογίες DRM σταδιακά θα καταργηθούν τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς οι δισκογραφικές εταιρείες συνειδητοποιούν ότι το κλείδωμα δεν προστατεύει αποτελεσματικά τις πωλήσεις. Εξάλλου, υπενθυμίζει ο Μπέρνοφ, τα ίδια τραγούδια ήδη κυκλοφορούν σε υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων αντιγραμμένα από κανονικά CD.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
SUPER v2010: Μετατρέψτε δωρεάν όλα τα αρχεία πολυμέσων Stella SOFTWARE 0 13-09-2010 18:09:
Ολοκληρώνεται η υποστήριξη για Windows XP SP2, Windows 2000 Server, Windows 2000 Professional και Windows Vista RTM LATEAM RSS NEWS 0 27-01-2010 13:31:
Επίσημη παρουσίαση των Windows 7, Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange Server 2010 και Windows Phone LATEAM RSS NEWS 0 10-12-2009 20:46:
Ξεκλειδώνει το iPhone η Apple antonis SOFTWARE 0 20-10-2007 16:45:
Windows Media Player 11 firewalker SOFTWARE 1 10-11-2006 18:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:41:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam