Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS

Τα αριστουργήματα του Μουσείου Prado στο Google Earth

This is a discussion on Τα αριστουργήματα του Μουσείου Prado στο Google Earth within the ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS forums, part of the Tech Point category; Η Google ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Prado layer στο Google Earth, δίνοντας την ευκαιρία σους χρήστες της εφαρμογής να ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-01-2009, 23:36:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Τα αριστουργήματα του Μουσείου Prado στο Google Earth


Η Google ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Prado layer στο Google Earth, δίνοντας την ευκαιρία σους χρήστες της εφαρμογής να εξερευνήσουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από 14 αριστουργήματα του Μουσείου Prado. Το Μουσείο Prado της Μαδρίτης είναι ένας από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς και μέσω του Google Earth layer οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα πιο γνωστά έργα του μουσείου, όπως οι «Κυρίες επί των τιμών» (Las Meninas) ή «Οι Τρεις Χάριτες» (Las Tres Gracias).

Το Μουσείο Prado είναι η πρώτη gallery τέχνης στον κόσμο η οποία επέτρεψε την πρόσβαση, αλλά και την πλοήγηση στη συλλογή της από το Google Earth. Χρησιμοποιώντας τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του Google Earth, ιστορικοί τέχνης, φοιτητές αλλά και τουρίστες από όλον τον κόσμο μπορούν να εξερευνήσουν ακόμα και τις πιο περίτεχνες λεπτομέρειες της τεχνοτροπίας του κάθε ζωγράφου.

Οι πίνακες έχουν φωτογραφηθεί σε πολύ υψηλή ανάλυση εμπεριέχοντας μέχρι και 14.000 εκατομμύρια pixels (14 gigapixels). Με την βοήθεια της υψηλής ανάλυσης ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει περίτεχνες λεπτομέρειες, όπως μια μικροσκοπική μέλισσα πάνω σε ένα λουλούδι στο έργο «Οι Τρεις Χάριτες» (Las Tres Gracias), διακριτικά δάκρυα στα πρόσωπα των μορφών στο έργο «Η Αποκαθήλωση» (El Descendimiento), καθώς επίσης και πολύπλοκες φιγούρες στο «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» (El Jardin de las Delicias).

Επιπλέον, το Google Earth Prado layer, συμπεριλαμβάνει τρισδιάσταστα μοντέλα, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες σε όλον τον κόσμο να πετάξουν πάνω από τα κτίρια του Prado και να βιώσουν την εμπειρία του μουσείου σαν να βρίσκονταν εκεί.

Για να βρείτε το layer, επιλέξτε τα τρισδιάστατα κτίρια (3D buildings) από το αριστερό πάνελ και πληκτρολογήστε τη λέξη «Prado» στο κουτί αναζήτησης “fly to” του Google Earth. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταφερθείτε στο μουσείο Prado σε 3D, από όπου μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στα εικονίδια για να δείτε τα εν λόγω αριστουργήματα.




cosmo
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αξιοποιώντας τα Google Earth & Maps Smell ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 27-08-2009 12:53:
Οι Σκοπιανοί προκαλούν και παραπληροφορούν στο Google Earth!! antonis ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 28-03-2008 19:10:
Κρυμμένος Flight Simulator στο Google Earth P@ntelis Web SOFTWARE 0 22-09-2007 22:06:
Το Google Earth έγινε...τηλεσκόπιο! antonis SOFTWARE 0 25-08-2007 11:53:
Google Earth Free 4.1 Build 8000 hammer SOFTWARE 0 08-07-2007 14:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:46:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam