Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Αναγνώστες ιστοσελίδας αγόρασαν.... ομάδα ποδοσφαίρου (https://www.lateam.gr/forum/f71/anagnwstes-istoselidas-agorasan-omada-podosfairou-6420/)

ilias 13-11-2007 21:08:

Αναγνώστες ιστοσελίδας αγόρασαν.... ομάδα ποδοσφαίρου
 
http://img233.imageshack.us/img233/7...t131107tn5.jpg
Το όνειρο κάθε φιλάθλου είναι κάποια στιγμή να του δοθεί η δυνατότητα να καθορίσει τις τύχες μιας ομάδας, όπως αυτός νομίζει. Τα παιχνίδια manager του δίνουν αυτήν την ευκαιρία, αλλά σε εικονικό επίπεδο. Οι φιλοδοξίες κάθε ποδοσφαιρόφιλου, όμως, συνήθως δεν περιορίζονται εκεί…

Ο πρώην δημοσιογράφος, Γουίλ Μπρουκς, επένδυσε σε αυτήν την ανάγκη και δημιούργησε την ιστοσελίδα MyFootballClub, με απώτερο σκοπό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να αναλάβει έναν σύλλογο. Μετά από μήνες ερευνών και διαπραγματεύσεων, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 20.000 μέλη διατεθειμένα να πληρώσουν περίπου 50 ευρώ για να αγοράσουν μετοχές μιας ομάδας, η ιστοσελίδα ήρθε σε συμφωνία με την Εμπσφλιτ Γιουνάιτεντ για την εξαγορά του 51% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Τα μέλη της ιστοσελίδας συγκέντρωσαν περίπου 990.000 ευρώ και θα αποκτήσουν ίσο μερίδιο μετοχών. Στο μέλλον, μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα πλήρους εξαγοράς του συλλόγου, τον οποίο θα καθοδηγούν στο εξής τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Οι αναγνώστες-ιδιοκτήτες της ομάδας θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στα κοινά του συλλόγου με ψήφο. Για κάθε θέμα που προκύπτει, θα γίνεται ψηφοφορία και οι τελικές αποφάσεις θα είναι το αποτέλεσμα τη διαδικασίας.


cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:45:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam