Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Το C@eleste GiftShop προχώρησε σε αναβάθμιση

This is a discussion on Το C@eleste GiftShop προχώρησε σε αναβάθμιση within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σε αναβάθμιση του ηλεκτρονικού του καταστήματος προχώρησε πρόσφατα το πωλητήριο «έξυπνων»-πρωτοποριακών παιχνιδιών και gadget Caeleste GiftShop, το οποίο στεγάζεται εντός ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-02-2007, 13:49:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Το C@eleste GiftShop προχώρησε σε αναβάθμιση

Σε αναβάθμιση του ηλεκτρονικού του καταστήματος προχώρησε πρόσφατα το πωλητήριο «έξυπνων»-πρωτοποριακών παιχνιδιών και gadget Caeleste GiftShop, το οποίο στεγάζεται εντός του χώρου του Ιδρύματος Ευγενίδου. Το ψηφιακό e-shop www.caelesteshop.gr, του γνωστού πωλητηρίου «ανέβηκε» στον αέρα του διαδικτυακού χώρου με αναβαθμισμένο και πιο φιλικό interface, λίγο πριν τις αρχές της νέας χρονιάς. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του Internet, οι οποίες εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της, την ταχύτητα και τον χρόνο λήψης δεδομένων, την ασφάλεια του κόμβου, ενώ προσφέρουν πολλές δυνατότητες και ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες.

Από το site είναι εφικτή η πραγματοποίηση online εμπορικών συναλλαγών με απόλυτη ασφάλεια. Με τη χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL, κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή τους με 256 bit κρυπτογράφησης (από τις μεγαλύτερες που χρησιμοποιούνται στο χώρο), έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να πλοηγηθούν με μεγάλη ευκολία στις ηλεκτρονικές προθήκες του. Αναλυτικότερα, μπορούν να ανατρέξουν σε μια πολύ μεγάλη συλλογή προϊόντων, που έχουν κατηγοριοποιηθεί ανά τύπο παιχνιδιού (Προσχολικά, Φύση, Πειράματα, Κατασκευές, Τηλεσκόπια, CD/DVD, Σπαζοκεφαλιές, Gadgets, Ανοικτού Χώρου, Αναμνηστικά), ηλικία (0-3 ετών, 4-6 ετών, 7-9 ετών, 10+ ετών) και κατηγορία (Γονείς, Εκπαιδευτικοί, Αγαπημένα Caeleste, Προσφορές). Επίσης κάνοντας κλικ στην ενότητα «Gift Guide _προτάσεις», ανοίγει μια νέα σελίδα , όπου ο επισκέπτης μπορεί, αφού θέσει τις προδιαγραφές που επιθυμεί (τιμή, κατηγορία προϊόντος, κ.λπ.), να βρει ακόμα πιο γρήγορα το δώρο που αντιστοιχεί στις δικές του ανάγκες.

Το ψηφιακό κατάστημα του Caeleste παρέχει πλήρη ενημέρωση για τη λειτουργία κάθε προϊόντος με σκοπό να βοηθήσει τον επισκέπτη στην επιλογή εκείνου που του ταιριάζει. Aπό τα πρώτα κιόλας λεπτά της περιήγησης, διαπιστώνει κανείς πως το ψηφιακό κατάστημα του Caeleste GiftShop, www.caelesteshop.gr, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χαρακτηριστικά, λειτουργίες και αισθητική από τα αντίστοιχα e-shops του εξωτερικού.

Το www.caelesteshop.gr, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα: Αξίζει να σημειωθεί ακόμα πως στην περίπτωση που οι online επισκέπτες κατά την πλοήγηση τους ή τις αγορές τους έχουν κάποια απορία (ή πρόβλημα) για κάποιο από τα προϊόντα, στην περίπτωση που χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημα του Caeleste. Η ομάδα του προσωπικού θα ανταποκριθεί άμεσα, θα τους ακούσει με προσοχή και θα τους εξυπηρετήσει με μεγάλη προθυμία. Το Caeleste GiftShop είναι το σημείο που ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει γρήγορα και με ασφάλεια στο εξής και τις ηλεκτρονικές αγορές του, καθώς η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με σεβασμό πάντα στο πρόσωπο του πελάτη αποτελεί πρωταρχικό σκοπό και μια σημαντική «αποστολή» για την ομάδα που υποστηρίζει την λειτουργία του.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αναβάθμιση των ΤΕΙ LATEAM RSS NEWS 0 03-07-2010 14:46:
Σε επιθετική μείωση στα επιτόκια πιστωτικών καρτών προχώρησε η Πειραιώς LATEAM RSS NEWS 0 26-10-2009 13:10:
Δεν προχώρησε η συνεργασία ΛΑΟΣ - Ψινάκη, υποψήφιος ο Γ.Ανατολάκης ironitsa ΕΛΛΑΔΑ 0 10-09-2009 20:45:
Παράταση για την αναβάθμιση στο 802.11n ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 17-01-2007 17:27:
Σε νέα αύξηση επιτοκίων προχώρησε η ΕΚΤ Stella ΕΛΛΑΔΑ 1 06-10-2006 16:08:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:54:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam