Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

"Έφυγε" ο Patrick Swayze

This is a discussion on "Έφυγε" ο Patrick Swayze within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 57 ετών, άφησε το βράδυ της Δευτέρας (14/09) ο διάσημος ηθοποιός, Patrick Swayze, μετά ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-09-2009, 00:26:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή "Έφυγε" ο Patrick Swayze



Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 57 ετών, άφησε το βράδυ της Δευτέρας (14/09) ο διάσημος ηθοποιός, Patrick Swayze, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του, Annett Wolf, απεβίωσε μετά από μάχη, που διήρκεσε 20 μήνες, με τον καρκίνο του παγκρέατος, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Swayze, ο οποίος διεγνώσθη ότι πάσχει από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2008, πρωταγωνιστούσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό show, The Beast, ενώ σκόπευε να γράψει την αυτοβιογραφία του.

«Ο Patrick ήταν ένα σπάνιο αμάλγαμα ωμής αρρενωπότητας και απίστευτης χάρης. Πανέμορφος και δυνατός, ήταν ένας πραγματικός cowboy, με τρυφερή καρδιά», δήλωσε η ηθοποιός Jennifer Grey, η οποία υπήρξε παρτενέρ του Swayze στην αξέχαστη ταινία, Dirty Dancing.
«Αψηφούσε τον κίνδυνο και πάντα επέμενε να εκτελεί ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές, οπότε δε μου προκάλεσε καμία έκπληξη, το γεγονός ότι αντιμετώπισε την ασθένειά του με τόσο κουράγιο και αξιοπρέπεια», προσέθεσε η ίδια.

Ο ηθοποιός Rob Lowe, που συνεργάστηκε σε αρκετές παραγωγές με τον Swayze, δήλωσε : «Ο Patrick έζησε χίλιες ζωές στη διάρκεια μίας. Ήταν ένας εξαιρετικός χορευτής, έγραφε τραγούδια, πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του και ήταν καταπληκτικός ιππέας».
«Κυρίως όμως θα τον θυμάμαι για την υπέροχη ιστορία αγάπης, που έζησε με τη σύζυγό του, Lisa», τόνισε.

Το δικό του φόρο τιμής στο Swayze απέδωσε μέσω Twitter και ο ηθοποιός Ashton Kutcher, σύζυγος της ηθοποιού Demi Moore, με την οποία ο Swayze συνεργάστηκε στην ταινία Ghost.

Το όνειρό του
Τον Ιανουάριο, ο Swayze παραδέχτηκε ότι ίσως είχε μόλις δύο χρόνια ζωής ακόμα, αλλά αρνιόταν να αποδεχθεί ότι ο θάνατός του πλησίαζε, παρότι σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε «φοβισμένος» και «ότι ζούσε μία κόλαση».

«Πεθαίνω; Τα παρατάω; Αποχαιρετώ τους αγαπημένους μου; Με τίποτα!», είχε δηλώσει ο Swayze στη γνωστή δημοσιογράφο, Barbara Walters.
«Εξακολουθώ να ονειρεύομαι ένα μέλλον, ένα μέλλον με μεγάλη σε διάρκεια και καλή ζωή, που δε θα έχει σκιάσει ο καρκίνος, αλλά θα είναι λουσμένη στο φως», είχε πει.

Η ζωή τον διέψευσε όμως, καθώς ο καρκίνος του παγκρέατος είναι μία από τις πλέον επιθετικές μορφές καρκίνου, από την οποία μόλις το 5% των νοσούντων επιβιώνει.

Tο video της ανακοίνωσης του θανάτου του :


Λίγα λόγια για τη ζωή του


Γεννημένος στο Τέξας, ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής. Μέσα σε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γύρισε δεκάδες ταινίες και σίριαλ και πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις.

Έγινε διάσημος με την ταινία Dirty Dancing το 1987, η οποία ανέτρεψε κάθε προσδοκία αφού, μολονότι ήταν χαμηλού κόστους και ακόμη και οι παραγωγοί της την είχαν απορρίψει, έκανε τεράστια επιτυχία.
Ο ίδιος και η συμπρωταγωνίστριά του, Jennifer Grey, ήταν υποψήφιοι για «Χρυσές Σφαίρες» ενώ το τραγούδι της ταινίας, «The time of my life», κέρδισε Όσκαρ.
Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η επόμενη ταινία του, του 1990, Ghost, συμπρωταγωνίστριά του στην οποία ήταν η Demi Moore.

Ο χορός έπαιζε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η μητέρα του διηύθυνε μια σχολή χορού στο Χιούστον, όπου ο Swayze γνώρισε, όταν ακόμη ήταν έφηβος, τη μέλλουσα σύζυγό του, Lisa.

Τον Μάρτιο του 2008 ανακοίνωσε ότι έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας, όμως δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ενώ έκανε χημειοθεραπεία έπαιξε έναν πράκτορα του FBI σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, ενώ συμμετείχε με ένα μικρό ρόλο και στην ταινία Powder Blue.

Ένα δείγμα των χορευτικών του ικανοτήτων :


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
"Έφυγε" ο μικρός Λάζαρος, το ορφανό φωκάκι από την Εύβοια ironitsa ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 05-11-2010 21:39:
"Έφυγε" ο συνάδελφος Νίκος Τσιπλάκος LATEAM RSS NEWS 0 24-05-2009 14:34:
"Έφυγε" ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Πατάκης LATEAM RSS NEWS 0 11-04-2009 00:31:
"Έφυγε" ο πατέρας της θεωρίας του χάους LATEAM RSS NEWS 0 17-04-2008 10:42:
"Έφυγε" ο φυσικός Τζον Γουίλερ LATEAM RSS NEWS 0 15-04-2008 10:04:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:51:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam