Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Ένας Έλληνας φτιάχνει το μεγαλύτερο οίκο ανοχής! (https://www.lateam.gr/forum/f71/enas-ellinas-ftiaxnei-megalutero-oiko-anoxis-82807/)

geodon 07-11-2012 01:42:

Ένας Έλληνας φτιάχνει το μεγαλύτερο οίκο ανοχής!
 
http://s1.aek365.com/uploads/article...b9bd_93870.jpg

Για το δαιμόνιο επιχειρηματικό του πνεύμα διακρίνεται ένας Έλληνας επιχειρηματίας, ο Πίτερ Λάσκαρης, ο οποίος έχει σκοπό να φτιάξει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του κόσμου καθώς όπως λέει πρέπει η βιομηχανία του σεξ να περάσει από την εποχή του παντοπωλείου σε εκείνη του σούπερ-μάρκετ!

Ο Λάσκαρης διαθέτει ήδη έναν οίκο ανοχής στη Βιέννη, όμως σκοπεύει να τον επεκτείνει σε ένα μοτέλ τεσσάρων αστέρων!

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας οίκων ανοχής στην Αυστρία, που κατάγεται από την Αχαϊα, βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη της ιδεάς του «Fun House», την οποία θα υλοποιήσει σε συνεργασία με τον έτερο μεγαλοεπιχειρηματία του βιεννέζικου σεξ, Βέρνερ Σμουκ.

Η κατασκευή του... σούπερ οίκου ανοχής θα φτάσει τα 16 εκατ. ευρώ καθώς θα περιλαμβάνει 147 κρεβάτια με 150 εργαζόμενες. Ωστόσο ακόμα κρατείται επτασφράγιστο μυστικό η ακριβής τοποθεσία του οίκου, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διοργάνωσης διαμαρτυριών από τους κατοίκους της περιοχής.

Το... μοτέλ του σεξ θα προσφέρει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, ομαδικό σεξ μεταξύ πολλών αντρών και μιας μόνο γυναίκας, σόου από αστέρες του πορνό, αλλά και πολυτελή ρεστοράν, σαλόνια ομορφιάς και γυμναστήρια.

Ο Πίτερ Λάσκαρης, έχει απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ πέρσι το χειμώνα όταν αποφάσισε να φιλοξενήσει στον οίκο ανοχής του άστεγους, όταν ο υδράργυρος στην αυστριακή πρωτεύουσα έπεσε στους μείον είκοσι βαθμούς Κελσίου. Για 9 μέρες πρόσφερε σε 16 άστεγους ηλικίας από 19 έως 50 ετών, προστασία από την παγωνιά και ζεστό φαγητό.

Τουρλή Μαρία


πηγη


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:55:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam