Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Γυναίκα υποστηρίζει οτι έμεινε έγκυος από εξωγήινους

This is a discussion on Γυναίκα υποστηρίζει οτι έμεινε έγκυος από εξωγήινους within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Η ιστορία αυτή μεταδόθηκε στην ιταλική τηλεόραση από τον Jaime Maussan, μεξικανό δημοσιογράφο και ερευνητή ufo. Η Giovanna, μια 41χρονη ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-08-2010, 15:08:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Γυναίκα υποστηρίζει οτι έμεινε έγκυος από εξωγήινους



Η ιστορία αυτή μεταδόθηκε στην ιταλική τηλεόραση από τον Jaime Maussan, μεξικανό δημοσιογράφο και ερευνητή ufo. Η Giovanna, μια 41χρονη γυναίκα από τη Σαρδηνία, υποστηρίζει ότι το περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους, οι οποίοι αφού την οδήγησαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο τους, πραγματοποίησαν μια σειρά βιολογικών πειραμάτων στο σώμα της!

Η μαρτυρία της, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που περιγράφονται κατά καιρούς από όσους ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής από εξωγήινους: ιπτάμενο δίσκο, τηλεπαθητική επικοινωνία, πράσινα ανθρωπάκια, άγνωστης προέλευσης εμφυτεύματα μέσα στο σώμα της κλπ.

Η Giovanna, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό τόσο από τον - πράσινου χρώματος- ιπτάμενο δίσκο, όσο και από ένα εξωγήινο - τα οποίο μπορείτε να δείτε και να κρίνετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το σημείο στο οποίο διαφέρει η ιστορία της, είναι η εγκυμοσύνη - την οποία υποστηρίζει ότι ανακάλυψε αμέσως μετά την απαγωγή της! Κατά τη διάρκεια του ιατρικού ελέγχου για να διαπιστωθούν πιθανές αλλαγές στο σώμα της, ο γυναικολόγος εντόπισε χτύπους καρδιάς μέσα στην κοιλιά της, χωρίς αρχικά να μπορεί να βρει έμβρυο!

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο υπέρηχος έδειξε ένα "περίεργο υβρίδιο" μέσα στη μήτρα της, το οποίο αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση! Στην εκπομπή -όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο- παρουσιάστηκε το "εξωγήινο" πλάσμα που έβγαλαν οι γιατροί από το σώμα της γυναίκας!!

Η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε, υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι αναζητούν απεγνωσμένα, πλάσματα που να τους μοιάζουν βιολογικά γιατί κινδυνευουν με αφανισμό! Ελπίζουν πως με τη βοήθεια των ανθρώπων, θα καταφέρουν να αναπαραχθούν και έτσι να δημιουργήσουν υβρίδια τα οποία θα επιβιώσουν!

Παρακολουθήστε την -ομολογουμένως ακραία- μαρτυρία της 41χρονης ιταλίδας καθώς και τα "ντοκουμέντα" που λέει ότι έχει! Τα συμπεράσματα, δικά σας!!!

__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μετά από μια αποβολή, δεν χρειάζεται να περιμένει μια γυναίκα για να ξαναμείνει έγκυος LATEAM RSS NEWS 0 06-08-2010 12:49:
Έμεινε έγκυος απο ταινία 3D!!!! Stella ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 23-06-2010 14:32:
Έμεινε παράλυτη από ένα χάμπουργκερ! ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 10-10-2009 12:38:
Έγκυος έμεινε έγκυος ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 25-09-2009 21:26:
Γυναίκα υποστηρίζει πως τη χτύπησε ο Αμανατίδης! antonis ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-12-2007 14:15:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:57:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam