Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Ηλεκτροσόκ ως μέθοδος απεξάρτησης για gamers στην Κίνα (https://www.lateam.gr/forum/f71/hlektrosok-os-methodos-apexartisis-gia-gamers-stin-kina-3686/)

Exodia 26-02-2007 11:27:

Ηλεκτροσόκ ως μέθοδος απεξάρτησης για gamers στην Κίνα
 
Δραστικά μέτρα λαμβάνουν στην Κίνα για τα παιδιά που παρουσιάζουν συμπτώματα εθισμού στο Internet. Παρ' ότι το ηλεκτροσόκ ως μέθοδος ίασης στη Δύση έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια, στην Κίνα κάποιοι εμμένουν στη χρήση του, και μάλιστα σε περιπτώσεις που χρήζουν περισσότερο ψυχολογικής υποστήριξης. Και ενώ η κινέζικη κυβέρνηση έχει κηρύξει εκστρατεία κατά του εθισμού στο Internet, οι γονείς φροντίζουν να στέλνουν τα παιδιά τους σε κέντρα απεξάρτησης, που λίγο έως πολύ μοιάζουν με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σε αυτά τα "κέντρα" τα άτυχα παιδιά παθαίνουν το σοκ της ζωής τους – κυριολεκτικά.

Συγκεκριμένα, μια παλιά στρατιωτική βάση στο Daxing, προάστιο του Πεκίνου, μετατράπηκε σε κέντρο απεξάρτησης gamers ηλικίας από 12 έως 24 ετών. Ο διευθυντής της κλινικής, στρατιωτικός ερευνητής Tao Ran είναι γνωστός καθώς στο παρελθόν χρησιμοποιούσε τις ίδιες τεχνικές και σε κέντρα απεξάρτησης από την ηρωίνη. Ποιες είναι οι μέθοδοί του; Στρατιωτική πειθαρχία, φαρμακευτική αγωγή, ύπνωση, ψυχολογική στήριξη αλλά και μέσης έντασης ηλεκτροσόκ. Παρά τις ασυνήθιστες πρακτικές του, ο Tao Ran έχει κάποιες επιτυχίες.

cRc 26-02-2007 20:19:

μάλλον εκεί πρέπει να σε στείλουμε και εσένα Θοδωρή !!!

aggelos_a 27-02-2007 17:19:

Μάλλον αν έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να κρυφτώ.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:04:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam