Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Ισπανία : Δύο νεκροί και μία αγνοούμενη από τις βροχοπτώσεις (https://www.lateam.gr/forum/f71/ispania-duo-nekroi-kai-mia-agnooumeni-apo-tis-vroxoptwseis-43437/)

geodon 17-09-2009 16:56:

Ισπανία : Δύο νεκροί και μία αγνοούμενη από τις βροχοπτώσεις
 
http://img411.imageshack.us/img411/61/ispania.jpg

Δύο νεκροί και μία αγνοούμενη είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των ισχυρών βροχοπτώσεων, που έπληξαν την Ισπανία την Τετάρτη (16/09).

Ειδικότερα, ένα ζευγάρι ηλικίας άνω των 70 ετών, που επέβαινε σε ένα όχημα 4Χ4 στην Ανδαλουσία, ήταν τα θύματα της κακοκαιρίας, καθώς το αυτοκίνητό τους, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε απόσταση μεγαλύτερη από 50 μέτρα.

Η αστυνομία ερευνούσε εξάλλου την Πέμπτη (17/09) για μια 25χρονη, που έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης στο Τόρε Πατσέκο, στην περιφέρεια της Μούρθια.

Η νεαρή γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στον αδελφό της για να του ζητήσει βοήθεια, λέγοντας ότι το αυτοκίνητό της παρασύρεται από το νερό.

Δώδεκα ισπανικές περιφέρειες τέθηκαν σε συναγερμό, καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει νέες ισχυρές βροχοπτώσεις. Σε "πορτοκαλί συναγερμό" (σοβαρός κίνδυνος) έχουν τεθεί οι επαρχίες της Βαρκελώνης, της Βαλένθια και της Χαέν, ενώ μεγάλες βροχοπτώσεις αναμένονται επίσης στη Μαδρίτη.


Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:41:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam