Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Το μέσο μηναίο εισόδημα των 389 ευρώ δεν επαρκεί για την κάλ (https://www.lateam.gr/forum/f71/meso-minaio-eisodima-ton-389-eurw-den-eparkei-gia-tin-kal-3055/)

ilias 31-01-2007 19:00:

Το μέσο μηναίο εισόδημα των 389 ευρώ δεν επαρκεί για την κάλ
 
Οι Ρουμάνοι καταναλωτές ξοδεύουν το 40% των εισοδημάτων τους για την αγορά τροφίμων και μη αλκοολούχων ποτών, το 20% για τα έξοδα κατοικίας και την αγορά οικιακών συσκευών, το 8% για έξοδα μετακινήσεων και το 6% για την αγορά καπνού και αλκοολούχων ποτών, σύμφωνα με τα στοιχεία καταναλωτικής κίνησης της αγοράς στη Ρουμανία.
Τα έξοδα για την αγορά ρούχων, τις ανάγκες επικοινωνίας, την εκπαίδευση, την αγορά βιβλίων, την ψυχαγωγία, αλλά και τις εξόδους για φαγητό και κινηματογράφο, καλύπτουν ένα μικρό ποσοστό του οικογενειακού προϋπολογισμού που διαθέτουν τα νοικοκυριά στη Ρουμανία.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι κατά το τελευταίο τετράμηνο του 2006, το μέσο μηναίο εισόδημα στη χώρα έφτασε στα 389 ευρώ, στην πλειοψηφία του, από τη χορήγηση μισθών και συντάξεων.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ακόμη ότι οι Ρουμάνοι καταναλωτές αποσύρουν μεγαλύτερα ποσά χρημάτων από τις τράπεζες, σε σύγκριση με τα χρήματα που -σε γενικές γραμμές- καταθέτουν, εξέλιξη που δηλώνει ότι η κίνηση ρευστού χρήματος δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών τους. Προς την κατεύθυνση αυτή, είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας, ο αριθμός των προσωπικών δανείων διπλασιάστηκε σε ετήσια βάση, ενώ οι προσωπικές καταθέσεις αυξήθηκαν σε ποσοστό μόνο 20%.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:34:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam