Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Μήνυμα της Αλ Κάιντα εναντίον του Ομπάμα

This is a discussion on Μήνυμα της Αλ Κάιντα εναντίον του Ομπάμα within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ηχητικό μήνυμα εναντίον του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο φέρεται να μιλά το υπΆ αριθμόν δύο στέλεχος ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-11-2008, 00:32:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Μήνυμα της Αλ Κάιντα εναντίον του Ομπάμα



Ηχητικό μήνυμα εναντίον του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο φέρεται να μιλά το υπΆ αριθμόν δύο στέλεχος της Αλ Κάιντα -και πνευματικός καθοδηγητής της οργάνωσης- Αιμάν αλ Ζαουάχρι, μεταδόθηκε μέσω Ίντερνετ. Ο αλ Ζαουάχρι κάλεσε τους μουσουλμάνους ανα τον κόσμο να πλήξουν την «εγκληματική Αμερική».

Στο μήνυμα ο αλ Ζαουάχρι προειδοποιεί τον Ομπάμα ότι αν ακολουθήσει την πολιτική του προκατόχου του Τζωρτζ Μπους στη Μέση Ανατολή «θα αποτύχει». Επισημαίνει ακόμη οτι η αλλαγή στην ηγεσία των ΗΠΑ, δεν σημαίνει αλλαγή της δικής τους στάσης απέναντι στη χώρα. «Η Αμερική, αυτός ο σταυροφόρος κατακτητής παραμένει ίδιος, άρα πρέπει εμείς να τη βλάπτουμε μέχρι να λογικευτεί», ανέφερε στο 11λεπτο μήνυμα του.

Το ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα επίσης κατηγορεί τον νέο πρόεδρο για εύνοια προς τους Ισραηλινούς έναντι των Αράβων - λέγοντας χαρακτηριστικά οτι ο Ομπάμα έχει «αποκηρύξει τις μουσουλμανικές του ρίζες». «Γεννήθηκες από έναν μουσουλμάνο πατέρα, αλλά διάλεξες να μπεις στις τάξεις των εχθρών των Μουσουλμάνων και να προσεύχεσαι με τις προσευχές των Εβραίων, παρ' όλο που ισχυρίζεσαι οτι είσαι Χριστιανός για να ανέβεις τα σκαλοπάτια στην ηγεσία της Αμερικής» είπε ο αλ Ζαουάχρι.

Αξιοσημείωτο μέρος του μηνύματος είναι ότι ο πνευματικός ηγέτης της Αλ Κάιντα κατηγορεί τον Μπαράκ Ομπάμα, πως δεν είναι «ένας έντιμος μαύρος Αμερικανός όπως ο Malcolm X» αλλά ένας «νέγρος του σπιτιού» - είναι ένας υποτιμητικός χαρακτηρισμός με τον οποίο εννοεί ότι ο Ομπάμα «υπηρετεί τους λευκούς».

Μάλιστα, στην εικόνα που συνόδευε το ηχητικό μήνυμα του αλ Ζαουάχρι, παρεμβλήθη οπτικό υλικό από ομιλία του μουσουλμάνου αγωνιστή των δικαιωμάτων των μαύρων Malcolm Χ στην οποία κάνει λόγο για τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των μαύρων «των χωραφιών» που μισούσαν τους λευκούς αφέντες τους και τους μαύρους «του σπιτιού» που ήταν πιστοί σε αυτούς.

Σύμφωνα με το BBC το μήνυμα του Αιμάν αλ Ζαουάχρι συνδέεται με την πρώτη συνέντευξη του νεοκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πριν απο λίγες μέρες, κατά την οποία ο Ομπάμα είχε πει οτι θα θέσει ψηλά στις προτεραιότητες της προεδρίας του να πατάξει την Αλ Κάιντα «μια και καλή» ενώ είχε προσθέσει οτι η σύλληψη ή η εξόντωση του Οσάμα μπιν Λάντεν είναι ύψιστης σημασίας για την ασφάλεια των ΗΠΑ.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλ Κάιντα: Αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους της Delta ironitsa ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 24-01-2010 17:22:
Η Αλ Κάιντα απειλεί την Κίνα ilias ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 07-10-2009 23:26:
Απειλεί η Αλ Κάιντα για χτυπήματα στη Γερμανία geodon ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 18-09-2009 21:07:
Η Αλ Κάιντα προετοιμάζει επιθέσεις στη Γαλλία. aggelos_a ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 10-02-2007 12:01:
Νέες απειλές εκτόξευσε η Αλ Κάιντα ilias ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 08-02-2007 20:11:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:49:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam