Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Καλή ανάπαυση στο θρύλο "Ελίζαμπεθ Τέιλορ"

This is a discussion on Καλή ανάπαυση στο θρύλο "Ελίζαμπεθ Τέιλορ" within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Στο ίδιο κοιμητήριο με τον αγαπημένο της φίλο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ενταφιάστηκε η σορός της θρυλικής ντίβας που δεν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-03-2011, 13:46:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Καλή ανάπαυση στο θρύλο "Ελίζαμπεθ Τέιλορ"


Στο ίδιο κοιμητήριο με τον αγαπημένο της φίλο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ενταφιάστηκε η σορός της θρυλικής ντίβας που δεν παρέλειψε να εκδηλώσει το χιούμορ της ακόμη και στην ύστατη ώρα.
Η νεκρώσιμη ακολουθία για την κηδεία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ έγινε στο νεκροταφείο Φόρεστ Λόουν (Forest Lawn Memorial Park) όπου έχουν βρει την τελευταία τους κατοικία ολόκληρες γενεές ηθοποιών του Χόλυγουντ και διήρκεσε μία ώρα.
Οι τελευταίες επιθυμίες της ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 79 ετών την περασμένη Πέμπτη, ανακοινώθηκαν μετά το πέρας της τελετής: "Η νεκρώσιμη ακολουθία είχε προγραμματιστεί για τις 2 μ.μ., αλλά σύμφωνα με επιθυμία της κυρίας Τέιλορ άρχισε με καθυστέρηση", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της.
Οι οδηγίες της κυρίας Τέιλορ προσδιόριζαν σαφώς ότι έπρεπε να ν' αρχίσει τουλάχιστον 15 λεπτά αργότερα από το προγραμματισμένο: "Ήθελε να εμφανιστεί αργά ακόμη και στην κηδεία της", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Ο θρύλος με τα βιολετί μάτια, που έγινε διάσημη για την θυελλώδη προσωπική της ζωή, αλλά και την πεντηκονταετή σταδιοδρομία της στην κινηματογραφική οθόνη, άφησε την τελευταία της πνοή υποκύπτοντας στην καρδιακή ανεπάρκεια, από την οποία υπέφερε εδώ και χρόνια στο νοσοκομείο Σένταρς-Σινάι (Cedars-Sinai) στο Λος Άντζελες.
Παρά το πλήθος των συλλυπητηρίων που κατέφθαναν από όλες τις γωνιές του πλανήτη, η κηδεία της τελευταίας εκπροσώπου της χρυσής εποχής του κινηματογράφου έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.
Ο ιρλανδός ηθοποιός Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell) -ένας "στενός φίλος"- απήγγειλε το ποίημα του Τζέραρντ Μάνλεϊ Χόπκιν, "The Leaden Echo and the Golden Echo", ενώ επικήδειοι εκφωνήθηκαν και από τα παιδιά και τα εγγόνια της.
Ο εγγονός της Τέιλορ, Ρις Τίβερι (Rhys Tivery) εκτέλεσε με την τρομπέτα του τον ύμνο "Amazing Grace", ενώ ο ραβίνος Τζέρι Κάτλερ (Jerry Cutler) χοροστάτησε σε μια πολυσυλλεκτική θρησκευτική τελετή, αφού η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε ασπασθεί τον ιουδαϊσμό στη δεκαετία των είκοσι χρόνων της.
Το Φόρεστ Λόουν είναι το νεκροταφείο διασημοτήτων, όπως Μάικλ Τζάκσον που πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετων, στην κηδεία του οποίου είχε παρευρεθεί η Τέιλορ. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους, οι δύο διασημότητες ήταν αχώριστες και έμεναν στις γειτονικές περιοχές του Μπέβερλι Χιλς και του Μπελ Ερ.
"Δεν νομίζω ότι κανένας ξέρει πόσο πολύ αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον", είχε πει η ίδια μετά τον θάνατο του: "Αγαπούσα τον Μάικλ με όλη μου την ψυχή και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτόν. Είχαμε τόσα κοινά και περνούσαμε καταπληκτικά μαζί".
Το κουτσομπολίστικο σάιτ ΤΜΖ ανήρτησε ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου της Τέιλορ, όπου το Φόρεστ Λόουν αναφερόταν ως ο χώρος της ταφής της. Στο ίδιο έγγραφο σημειώνονται οι αιτίες του θανάτου της: απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας (από την οποία υπέφερε τα τελευταία 10 χρόνια), καρδιακή ανεπάρκεια (που είχε εκδηλωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια) και καρδιοαναπνευστική συμφόρηση με την οποία πάλεψε επί πέντε λεπτά.
Προς τιμήν της μνήμης της Τέιλορ, η ένωση των εκπροσώπων των θεάτρων του Μπρόντγεϊ, όπου αφιέρωσε αρκετά χρόνια της καριέρας της, ανακοίνωσε ότι θα χαμηλώσουν τα φώτα τους αυτή την Παρασκευή.
Την ίδια στιγμή, διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η επίσης θρυλική, 94χρονη ηθοποιός Ζαζά Γκαμπόρ, (Zsa Zsa Gabor) μόλις άκουσε τα νέα του θανάτου της Ελίζαμπεθ Τέιλορ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
"Παρακολουθούσε τις ειδήσεις χτες το πρωί και ήταν απαρηγόρητη", είπε ο εκπρόσωπος της: "Οι διασημότητες 'φεύγουν' σε τριάδες, είπε στον άντρα της. Ήταν η Τζέιν Ράσελ, τώρα η Ελίζαμπεθ… είναι η σειρά μου".
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνέντευξη Αννας Διαμαντοπούλου στην "Ημερησία" : "Κανείς δεν αντέχει το κόστος των πρόωρων εκλογών" LATEAM RSS NEWS 0 26-02-2011 17:11:
Τα αντιοξειδωτικά "σύμμαχος" στην καλή υγεία LATEAM RSS NEWS 0 01-10-2010 15:24:
Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για κλείσιμο του "Ελεύθερου Τύπου" του "Τύπου της Κυριακής" και του ραδιοφωνικού σταθμού "City 99,5" LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2009 17:15:
"Ή μειώνουμε έλλειμμα και χρέος ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί", τονίζει στο "Βήμα" ο υπουργός Οικονομίας LATEAM RSS NEWS 0 14-06-2009 11:53:
Ο εκπρόσωπος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ διέψευσε ότι η ηθοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση LATEAM RSS NEWS 0 01-08-2008 13:42:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:42:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam