Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των Ισραηλινών από τη Γάζα (https://www.lateam.gr/forum/f71/oloklirwthike-i-apoxwrisi-ton-israilinwn-apo-ti-gaza-27511/)

geodon 21-01-2009 17:10:

Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των Ισραηλινών από τη Γάζα
 
http://img254.imageshack.us/img254/7...l210109ia4.jpg

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των Ισραηλινών από τη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίοι αναπτύχθηκαν εκτός της περιοχής για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Εν τω μεταξύ, ο ισραηλινός στρατός ερευνά τις καταγγελίες ανθρωπιστικών οργανώσεων για χρήση βομβών φωσφόρου, σπεύδοντας παράλληλα να διαβεβαιώσει ότι χρησιμοποίησε νόμιμα όπλα στις επιθέσεις του κατά της Λωρίδας της Γάζας.

Ο λευκός φώσφορος είναι ένα ιδιαίτερο επικίνδυνο όπλο, καθώς όταν κολλήσει στο δέρμα το καίει έως τα οστά. Μπορεί να είναι θανατηφόρο, ή να αφήσει επιζώντες με σοβαρές πληγές οι οποίες θεραπεύονται πολύ αργά.

Τα Ηνωμένα Έθνη κατήγγειλαν ότι τα γραφεία του στη Γάζα χτυπήθηκαν από τρεις τέτοιες βόμβες, προκαλώντας εκτεταμένη πυρκαγιά η οποία κατέστρεψε μεγάλες ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας.

Εν τω μεταξύ, το Ιράν υποστήριξε το δικαίωμα των Παλαιστινίων να οπλίζονται, σημειώνοντας ότι «κυβέρνηση ή άνθρωποι που θέλουν να προστατευτούν είναι πολύ φυσικό να κάνουν τα πάντα για να εξοπλιστούν από οπουδήποτε». Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν ότι προμηθεύει με όπλα την Χαμάς, ενώ η Τεχεράνη από την πλευρά της λέει ότι παρέχει οικονομική, ανθρωπιστική και ηθική βοήθεια.



Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:21:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam