Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Πέρασε ήδη ένας χρόνος χωρίς το Βασιλιά της ποπ

This is a discussion on Πέρασε ήδη ένας χρόνος χωρίς το Βασιλιά της ποπ within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 25/6 από το θάνατο του Michael Jackson και είναι σαν να μην πέρασε λεπτό από τη ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-06-2010, 13:11:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Πέρασε ήδη ένας χρόνος χωρίς το Βασιλιά της ποπ




Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 25/6 από το θάνατο του Michael Jackson και είναι σαν να μην πέρασε λεπτό από τη στιγμή που ακούσαμε ότι ο Βασιλιάς της ποπ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, ύστερα από ανακοπή καρδιάς.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία του Jacko, πάνω στο φορείο κατά τη διάρκεια της μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ χιλιάδες θαυμαστές του σπεύδουν έξω από το σπίτι του για να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα μήνυμα στη μνήμη του.

Σε όλον τον κόσμο γίνονται αφιερώματα για τον Βασιλιά της Ποπ, ο οποίος στα 50 του χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τα τρία του παιδιά, Prince Michael, Paris και Blanket.

Αμέσως εγείρονται ερωτηματικά για το θάνατό του. Η αστυνομία βρίσκει στον σπίτι του σακούλες γεμάτες χάπια και αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο Michael ήταν εθισμένος σε διάφορων ειδών φάρμακα. Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για υπερβολική χρήση propofol, ενός πολύ ισχυρού υπνωτικού που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.
Τα βλέμματα όλων πέφτουν στον γιατρό του Michael Jackson, ο οποίος συλλαμβάνεται και κατηγορείται για τη δολοφονία του βασιλιά της ποπ. Άλλωστε αυτός είναι που του έκανε την θανατηφόρα ένεση και ο άνθρωπος που κάλεσε το ασθενοφόρο.

Η μητέρα του Katherine Jackson, σε συνέντευξή τη μίλησε για το γιο της, τονίζοντας ότι ο ίδιος φοβόταν πολύ για τη ζωή του. «Μου είχε πει πολλές φορές ότι υπήρχαν άνθρωποι που τον ήθελαν νεκρό. Το έλεγε πολύ συχνά και για να το λέει κάποιο λόγο είχε. Υπήρχαν κακοί άνθρωποι που σίγουρα ήθελαν το κακό του. Άνθρωποι που είναι άπληστοι», ανέφερε η Katherine Jackson.

Η αδερφή του Latoya είναι ακόμη πιο απόλυτη και σκληρή στις δηλώσεις της. Ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι ο Jackson δολοφονήθηκε γιατί άξιζε περισσότερα νεκρός παρά ζωντανός για κάποιους, και η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα δίνουν κάποια βάση σε αυτά που λέει. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Billboard, τα χρήματα από τις πωλήσεις αντικειμένων και άλμπουμ και DVD του Jackson που έχει εισπράξει η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών του ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο διοργανώνουν διάφορα events προς τιμήν του. Αρκετοί θα επισκεφθούν και το νεκροταφείο όπου έχει θαφτεί ο Michael, όμως μόνο η οικογένειά του θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μια μικρή τελετή στο μαυσωλείο του Jackson.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ιορδανία: Περιοδεία Δ. Δρούτσα στη Μέση Ανατολή - Συνάντηση με βασιλιά Αμπντάλα Β' LATEAM RSS NEWS 0 17-10-2010 15:43:
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον LATEAM RSS NEWS 0 25-06-2010 12:00:
Ανθρωποκτονία ο θάνατος του βασιλιά της ποπ! ironitsa ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 25-08-2009 13:27:
Βρέθηκε ο τάφος του βασιλιά Ηρώδη ilias ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ 0 08-05-2007 21:37:
Ένας καλλιτέχνης, ένας δικηγόρος κι ένας προγραμματιστής συζ ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 26-11-2006 01:24:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:49:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam