Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Πυροσβέστης ντύθηκε Σπάιντερμαν για να σώσει οχτάχρονο (https://www.lateam.gr/forum/f71/purosvestis-ntuthike-spainterman-gia-na-swsei-oxtaxrono-31031/)

geodon 24-03-2009 20:12:

Πυροσβέστης ντύθηκε Σπάιντερμαν για να σώσει οχτάχρονο
 
http://img26.imageshack.us/img26/2150/spiderman2403.jpg

Έναν παράξενο αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο επέξελε ένας πυροσβέστης στη Μπανγκόκ για να σώσει παιδάκι με ειδικές ανάγκες από πτώση. Ο μικρός, που πάσχει απο αυτισμό κατά την πρώτη μέρα του στο σχολείο βρέθηκε στο περβάζι έξω από την τάξη, η οποία ήταν στον τρίτο όροφο του κτιρίου. Η αγάπη του μικρού για τους υπερήρωες έσωσε όμως την κατάσταση, καθώς ο πυροσβέστης ντύθηκε Spiderman και κατάφερε τον μικρό να τον εμπιστευτεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δάσκαλοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική όταν ο οχτάχρονος, άρχισε να κλαίει και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στο παράθυρο και βγήκε στο περβάζι. Ήταν η πρώτη μέρα του παιδιού στον παιδικό σταθμό και ίσως ο μικρός αισθάνθηκε ανασφάλεια και ήθελε να "ξεφύγει".

Οι δάσκαλοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να τον κατεβάσουν αλλά απέτυχαν, γιατί ο μικρός δεν μπορούσε να πειστεί να γυρίσει πίσω.

Η λύση, όμως, ήρθε από τη μητέρα του οχτάχρονου η οποία ενημέρωσε τους πυροσβέστες για την αγάπη που έχει ο μικρός στους υπερ-ήρωες. Τότε ένας πυροσβέστης έφυγε για λίγο και επέστρεψε ντυμμένος υπέρ-ήρωας και συγκεκριμένα, Σπάιντερμαν. Ο μεταμφιεσμένος πυροσβέστης εμφανίστηκε μπροστά στον μικρό κρατώντας ένα ποτήρι χυμό. Ο μικρός - όπως μεταφέρει το BBC- χαμογέλασε και ρίχτηκε αμέσως πρόθυμα στην αγκαλιά του "Σπάιντερμαν", ο οποίος τον κατέβασε από το επικίνδυνο περβάζι.

Ο πυροσβέστης Σομτσάι Γουσαμπάι, δήλωσε οτι έχει τη στολή του Σπάιντερμαν για να κάνει πιο διασκεδαστικές τις ασκήσεις φωτιάς που πραγματοποιούνται, σε διάφορα σχολεία.


Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:18:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam