Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Σκύλος του έφαγε το δάκτυλο… και του έσωσε τη ζωή (https://www.lateam.gr/forum/f71/skulos-tou-efage-daktulo-kai-tou-esose-ti-zoi-66934/)

Smell 06-08-2010 21:02:

Σκύλος του έφαγε το δάκτυλο… και του έσωσε τη ζωή
 
http://img802.imageshack.us/img802/812/diabetedog.jpg


Οι δαγκωνιές σκύλων κανονικά δεν αντιμετωπίζονται με ευγνωμοσύνη αλλά στη περίπτωση του Τζέρυ Ντούθετ από το Μίσιγκαν ο ίδιος δε σταματά να δηλώνει πως ο σκύλος του ο Κίκο -που του έφαγε το δάκτυλο του ποδιού του- είναι ο σωτήρας του.

Ο Κίκο «διέγνωσε» μια μόλυνση στο μεγάλο δάχτυλό του αριστερού ποδιού του αφεντικού του και την έφαγε αφού ο κ. Ντούθετ λιποθύμησε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο λίγο μετά το «ατύχημα» με τον σκύλο έδειξε ότι ο ιδιοκτήτης του Κίκο έπασχε από διαβήτη τύπου 2 έχοντας μάλιστα υπερβολικά υψηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα: 560 όταν το φυσιολογικό είναι μεταξύ 80 και 120!

«Ο Τζερυ γύρισε σπίτι μεθυσμένος και τον έβαλα να κοιμηθεί» δήλωσε η γυναίκα του, Ρόζι. «Λίγο μετά τον άκουσα να φωνάζει “βοήθεια, το δάχτυλο μου” και μπαίνοντας στο δωμάτιο είδα τον Κίκο να έχει μασήσει το μεγαλύτερο κομμάτι από το μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού».

Η περιπέτεια του 48χρονου άνδρα ξεκίνησε λίγους μήνες πριν όταν μια απλή πληγή στο δάχτυλο του ποδιού του -όπως νόμισε- εξελίχθηκε σε σοβαρή μόλυνση.

Η γυναίκα του του είχε προτείνει να επισκεφθεί νοσοκομείο αλλά ο ίδιος -τι ειρωνεία- φοβούμενος τη διάγνωση (μιας και ο αδερφός του είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια από διαβήτη) απέφευγε να το κάνει.

Αφού ο σκύλος δάγκωσε το δάκτυλο του και πήγε στο νοσοκομείο, όπου κατά την 4ημερή παραμονή του εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 2 και είχε υπερβολικά υψηλά επίπεδα σακχάρου και… ουσιαστικά ο Κίκο του έσωσε τη ζωή!

«Εάν δεν ήταν αυτός ο σκύλος, θα είχα πεθάνει» αναφέρει ο ίδιος υποσχόμενος δύο πράγματα: αφενός ότι θα σταματήσει το αλκοόλ και αφετέρου ότι θα γίνει καλύτερος ιδιοκτήτης για τον Κίκο.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:10:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam