Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Τα παιχνίδια των κερδοσκόπων με την Ουκρανία.

This is a discussion on Τα παιχνίδια των κερδοσκόπων με την Ουκρανία. within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Απο τον Χάρη Μπότσαρη har2550@yahoo.com Η απερχόμενη διοίκηση Μπους ενορχήστρωσε το αντι-ρωσικό λόμπι στην Ουάσινγκτον για να καταδικάσει την Gazprom ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-01-2009, 23:48:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή Τα παιχνίδια των κερδοσκόπων με την Ουκρανία.

Απο τον Χάρη Μπότσαρη
har2550@yahoo.com

Η απερχόμενη διοίκηση Μπους ενορχήστρωσε το αντι-ρωσικό λόμπι στην Ουάσινγκτον για να καταδικάσει την Gazprom για τη διακοπή τροφοδοσίας της Ουκρανίας με φυσικό αέριο .

Η Ουκρανία αρνήθηκε να πληρώσει στους Ρώσους χρέη 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων και επί μέρες έπαιξε το παιχνίδι του εκβιασμού της Μόσχας και των ευρωπαϊκών χωρών, για διακοπή και της μεταφοράς φυσικού αερίου μέσω των αγωγών που διέρχονται το έδαφός της.

Τελικά το Κίεβο αποφάσισε να επαναδιαπραγματευτεί με τη ρωσική πλευρά και παράλληλα διαβεβαίωσε τους ευρωπαίους για την κανονική ροή του φυσικού αερίου από το δίκτυο των αγωγών.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια με δισεκατομμύρια δολάρια στο βάθος του προβλήματος υπάρχουν τα κρυμένα χέρια του Τζορτζ Σόρος και των αόρατων αφεντικών του που είναι η τραπεζική οικογένεια Ρότσιλντ.

Με τις «έξυπνες» κινήσεις του Σόρος το ουκρανικό νόμισμα χρύβνια απώλεσε ήδη το 38% της αξίας του και αν τελικά καταρρεύσει, το Κίεβο δεν θα μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη προς τη Ρωσία για το φυσικό αέριο.

Η πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο προσέλαβε το Blackstone Group και την Credit Suisse για να εξασφαλιστούν 16,5 δισεκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που διοικείται από τον Ντομινίκ Στράους-Καν.

Ο Ράνταλ Ρότσιλντ είναι διευθύνων σύμβουλος του Blackstone Group και ο Λόρδος Ναθάνιελ Τζέϊκομπ Ρότσιλντ πρώην μέλος του Δ.Σ.

Το Group ιδρύθηκε από τους Πίτερ Πέτερσον και Στέφεν Σβάρτσμαν το 1985 και από τότε έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά επενδυτικά ιδρύματα στον κόσμο.

Ο Πέτερσον είναι πρώην υπουργός Εμπορίου ΗΠΑ και διατέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) μέχρι το 2007.

Ο Σβάρτσμαν ήταν επικεφαλής επενδύσεων της Lehman Brothers που οδηγήθηκε σε πτώχευση τον Σεπτέμβριο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το Soros Fund Management και το Quantum Fund του Σόρος συνδέονται με το Blackstone Group των Πέτερσον και Σβάρτσμαν, όχι μόνον λόγω των σχέσεών τους με τους Ρότσιλντ αλλά και από το συμβούλιο του CFR.

Το σχέδιο είναι η χειραγώγηση του ουκρανικού χρύβνια, η πρόσληψη του Blackstone Group ως συμβούλων για τη δανειοδότηση από το ΔΝΤ και η γραμμή χρήματος από τον Στράους-Καν στους Ρότσιλντς οπότε όλοι κερδίζουν.

Όλοι εκτός από το λαό της Ουκρανίας του οποίου η κυβέρνηση συμμετέχει στο παιχνίδι και εν μέσω χειμώνα δεν υπάρχει φυσικό αέριο για να ζεσταθούν τα σπίτια
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η Ουκρανία επιλέγει DVB-T2 ilias ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ 0 28-03-2011 15:50:
Στους 34 οι νεκροί της γρίπης στην Ουκρανία LATEAM RSS NEWS 0 01-11-2009 01:37:
ΕΦΕΤ για την εισαγωγή ηλιελαίου επιμολυσμένου με ορυκτέλαιο από την Ουκρανία LATEAM RSS NEWS 0 05-06-2008 10:41:
Ουκρανία : Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια LATEAM RSS NEWS 0 17-04-2008 21:51:
Bαθαίνει η κρίση στην Ουκρανία.. Dark ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 07-04-2007 11:31:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam