Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Τα Starbucks εδραιώνουν την παρουσία τους στη δισκογραφία (https://www.lateam.gr/forum/f71/ta-starbucks-edraiwnoun-tin-parousia-tous-sti-diskografia-4150/)

ilias 16-03-2007 15:16:

Τα Starbucks εδραιώνουν την παρουσία τους στη δισκογραφία
 
[ΣΗΑΤΛ] Παρά την έκκληση του ιδρυτή της Howard Sultz για επικέντρωση των δραστηριοτήτων στην πώληση ροφημάτων, η αλυσίδα καφέ Starbucks ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής της δισκογραφικής εταιρείας με την επωνυμία Starbucks Records. Η συγκεκριμένη στρατηγική επιλογή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, δεδομένου του ότι η Starbucks πουλά μουσικά CDs στα cafes της αλυσίδας, μέσω της θυγατρικής της Hear Music. H Hear Music εξαγοράστηκε το 1999 και το αντικείμενο της είναι η αγορά δικαιωμάτων πώλησης μουσικής καλλιτεχνών άλλων δισκογραφικών εταιρειών.
Μέσω της Starbucks Records, η παγκόσμια αλυσίδα καφέ θα διανέμει τα δικά της CDs, εκπροσωπώντας τόσο νέους καλλιτέχνες όσο και καταξιωμένα ονόματα. Μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, οι φήμες θέλουν τον Paul McCartney να υπογράφει συμβόλαιο με την Starbucks Records. Πέρα από την ίδρυση της Starbucks Records, η εταιρεία προέβη και στην ίδρυση τεσσάρων Hear Music Coffeehouses, στα οποία οι πελάτες θα μπορούν να αγοράζουν μουσικά κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια θα γράφουν σε δικά τους CDs.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:11:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam