Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Τα βιβλία του Μοχάμεντ Άλι (https://www.lateam.gr/forum/f71/ta-vivlia-tou-moxament-li-1919/)

ilias 04-12-2006 19:58:

Τα βιβλία του Μοχάμεντ Άλι
 
[right:53d0af1eb4]http://img234.imageshack.us/img234/3997/muhammadalibsm9.jpg[/right:53d0af1eb4]
Λίγοι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να ταρακουνήσουν τους υπόλοιπους. Ένας από αυτούς είναι και ο Μοχάμεντ Άλι, οπότε με την ευκαιρία της γιορτής της γέννησης του Θεανθρώπου, προσφέρει σε όσους τον αγαπούν, το δικό του δώρο, βιβλία.
Η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να γράψει ο ίδιος βιβλία, μιας και πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, ενώ μικρός ήταν δυσλεκτικός για να καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα του και να μάθει να γράφει και να διαβάζει.

Σε μία περίοδο που όλοι οι διάσημοι του πλανήτη (από τη Μαντόνα έως την Κάιλι Μινόγκ και τη Τζέιμι Λι Κέρτις) γράφουν παραμύθια για παιδά, ο Άλι προτείνει μία σχολική συλλογή με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων για το διάβασμα.

Η συλλογή ονομάζεται "Muhammad Ali Presentς Go the Distance" και απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού "που πιστεύουν ότι ούτε το διάβασμα και ούτε η εκπαίδευση αφορούν τη ζωή τους", ανέφερε η σύζυγος και "φωνή" του πρώην Κάσιους Κλέι, Λόνι Άλι.

Η συλλογή περιλαμβάνει βιβλία φαντασίας και ιστορίες σημαντικών ανθρώπων διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να... βρίσκονται κοντά στο ενδιαφέρον των παιδιών.

Ένα από αυτά λέγεται "Stealing Home: The story of Jackie Robinson" και αναφέρεται στον πρώτο έγχρωμο παίκτη που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ, αλλά ενδιαφέρον είναι και το "Touching spirit bear" για έναν νεαρό που ξεπερνάει τον θυμό που τον "καίει" και μαθαίνει να συγχωρεί.

Υπάρχει βέβαια και ένα βιβλίο αφιερωμένο στον Άλι, μία βιογραφική ιστορία με τον τίτλο "The Champ: The story of Muhammad Ali".

Η συλλογή κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου και σημειώνει εξαιρετικές πωλήσεις, τα έσοδα της θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πωλείται και στο διαδίκτυο.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:05:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam