Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Έκανε δωρεάν σεξ με φυλακισμένους

This is a discussion on Έκανε δωρεάν σεξ με φυλακισμένους within the ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Η Άλις Μπέλτον από το Έσσεξ εργαζόταν εθελοντικά σε υπηρεσία επίβλεψης κρατουμένων και αντί να τους επιβλέπει όπως έπρεπε εκείνη ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-04-2010, 12:13:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Έκανε δωρεάν σεξ με φυλακισμένους



Η Άλις Μπέλτον από το Έσσεξ εργαζόταν εθελοντικά σε υπηρεσία επίβλεψης κρατουμένων και αντί να τους επιβλέπει όπως έπρεπε εκείνη θεώρησε σωστό να τους δώσει κινητά τηλέφωνα με σκοπό την …σεξουαλική ικανοποίηση και τέρψη οφθαλμών.
Μάλιστα, η εν λόγω κοπέλα είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για μη πρέπουσα διαγωγή εν ώρα εργασίας και είχε φυλακιστεί και πάλι.
Την κοπέλα πρόδωσε το κινητό της που το είχε φέρει στις φυλακές και τώρα κατηγορείται ότι έστελνε προκλητικές φωτογραφίες της στους κρατουμένους αλλά και πως επιδιδόταν σε τηλεφωνικό σεξ μαζί τους.

Το δικαστήριο άκουσε την 23χρονη κοπέλα να ομολογεί ότι έχει εμπλακεί σε''ακατάλληλες'' και ''στενές επαφές'' με τρεις τροφίμους που υπηρετούν σε HMP Parkhurst στο Isle of Wight, όπου προσφέρθηκε εθελοντικά μεταξύ Οκτωβρίου 2008 και Απριλίου 2009.
Όπως είπε στην αστυνομία, αρχικά είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με έναν εκ των κρατουμένων τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω του δικτύου Flirtfast, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και αλλοι. Δεν γνώριζε, είπε, ότι ο εν λόγω άντρας ήταν κρατούμενος αλλά ομολόγησε ότι συνέχισε να ερωτοτροπεί και αφότου το έμαθε.
Μάλιστα, ο εν λόγω κρατούμενος ανέφερε στην κατάθεσή του ότι προσπάθησε να πείσει την Άλις να του φέρει ναρκωτικά στη φυλακή, ωστόσο εκείνη το αρνήθηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι κατέθεσε στο τραπεζικό λογαριασμό της σαν δώρο γενεθλίων 600 δολάρια.
Η Άλις καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκισης με 2 χρόνια αναστολή και ο δικαστής ανέφερε ότι της δόθηκε ανάρμοστη υποστήριξη από το κράτος αφού απέτυχε όπως είπε να συστήσει μια καλύτερη διαδικασία επίβλεψης των κρατουμένων.
"Το βρίσκω εξαιρετικά περίεργο πως το ανάλογο υπουργείο κατέστησε σε αυτή τη θέση ένα νεαρό και ανώριμο κορίτσι", είπε χαρακτηριστικά.
Τώρα η Άλις μπορεί να ερωτοτροπεί ελεύθερα και δωρεάν και μέσα από τις φυλακές εαν εξαιρέσει κανείς ότι είναι ... γυναικείες.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έκανε το σπίτι του οπλοστάσιο LATEAM RSS NEWS 0 30-05-2009 16:00:
Της έκανε δώρο ένα...αεροπλάνο! antonis ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-11-2007 16:53:
Kοίτα τι μού εκάνε!! Stefania ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 17-02-2007 13:58:
Ποιος το... έκανε πρώτος; Stella ΕΛΛΑΔΑ 0 17-08-2006 13:38:
Μα καλά πως το έκανε αυτό ??? cRc ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 04-07-2006 22:55:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:49:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam