Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f71/)
-   -   Τρίχρονη μπέρδεψε το όπλο βιντεοπαιχνιδιού με κανονικό και αυτοπυροβολήθηκε (https://www.lateam.gr/forum/f71/trixroni-mperdepse-oplo-vinteopaixnidiou-me-kanoniko-kai-autopurovolithike-55558/)

ironitsa 10-03-2010 14:39:

Τρίχρονη μπέρδεψε το όπλο βιντεοπαιχνιδιού με κανονικό και αυτοπυροβολήθηκε
 



Mια φοβερή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Τεννεσί των ΗΠΑ καθώς ένα κορίτσι τριών ετών αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και σκοτώθηκε, καθώς μπέρδεψε το ψεύτικο όπλο- τηλεχειριστήριο βιντεοπαιχνιδιού με ένα αληθινό.
Η μικρή Cheyenne Alexis McKeehan αυτοτραυματίστηκε στο στήθος με ένα πιστόλι, που ανήκε στον πατριό της και το οποίο είχε ξεχάσει ο ίδιος στο τραπέζι του σαλονιού.
Η αστυνομία πιστεύει ότι η ανήλικη μπέρδεψε το ημιαυτόματο όπλο με ένα τηλεχειριστήριο του Nintendo Wii, που έχει σχήμα όπλου και είχε μάθει πώς να το χρησιμοποιεί, για να παίζει.
Ο 32χρονος Douglas Cronberger, ιδιοκτήτης του πιστολιού, είπε ότι είχε ξεχάσει το αντικείμενο εκεί από την Κυριακή, αφότου το είχε βγάλει από το συρτάρι που το φυλάει, όταν άκουσε έναν περίεργο θόρυβο και πήγε να δει τι συνέβαινε.
Όταν έγινε το δυστύχημα, ο ίδιος κοιμόταν αλλά η μητέρα του κοριτσιού καθόταν μόλις λίγο πιο μακριά από την Cheyenne, απασχολούμενη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο ήταν και ο τριών μηνών γιος της.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρό.
Η υπόθεση οδηγείται πλέον στη Δικαιοσύνη, αλλά οι εισαγγελείς δεν έχουν αποφανθεί ακόμα για την απαγγελία κατηγοριών εναντίων των γονέων.


Πηγή:stifora.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:03:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam