Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   Αρχείο (https://www.lateam.gr/forum/f73/)
-   -   ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 19/11/2009-25/11/2009 (https://www.lateam.gr/forum/f73/ti-paizei-o-kinhmatografos-apo-19-11-2009-25-11-2009-a-47951/)

zoumzoum 19-11-2009 10:24:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 19/11/2009-25/11/2009
 

ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;
WHATEVER WORKS του Γούντι Άλεν

http://img38.imageshack.us/img38/6338/postersm.jpg


με τους Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Κρίστεν Τζόνστον, Άνταμ Μπρουκς, Εντ Μπίγκλεϊ Τζ., Πατρίτσια Κλάρκσον, Λάρι Ντέιβιντ

Υπόθεση: Ο Μπόρις (Λάρι Ντέιβιντ), ένας πανέξυπνος αλλά γκρινιάρης και μισάνθρωπος πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου, γνωρίζει τυχαία τη νεαρή Μέλοντι (Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ), που το έχει σκάσει από το Μισισιπί και τον παρακαλάει να τη φιλοξενήσει προσωρινά στη Νέα Υόρκη. Τελικά ο Μπόρις και η Μέλοντι παντρεύονται. Όταν όμως η Μαριέτα (Πατρίσια Κλάρκσον), η μητέρα της Μέλοντι, έρχεται να τους βρει στη Νέα Υόρκη, σοκάρεται από την επιλογή της κόρης της και προσπαθεί να της αλλάξει μυαλά. Στην ιδιόρρυθμη παρέα μπαίνει σύντομα και ο πατέρας της Μέλοντι, που διεκδικεί επίμονα την Μαριέτα παρότι την είχε απατήσει με την καλύτερή της φίλη. Καθώς οι ερωτικοί σύντροφοι επαναπροσδιορίζουν τις ανάγκες τους, όλοι θα αναγκαστούν να γίνουν πιο ευέλικτοι και ρεαλιστές. Γιατί στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και, όσο ασυνήθιστη κι αν είναι μια σχέση, αξίζει τον κόπο εφόσον σε βοηθά να τα βγάζεις πέρα.


THE TWILIGHT SAGA: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

http://img5.imageshack.us/img5/5462/postersmx.jpg


του Κρις Βάις
με τους Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ, Μάικλ Σιν, Άσλι Γκριν

Υπόθεση: Η Μπέλα Σουάν γιορτάζει τα 18α της γενέθλια με τον αγαπημένο της βρικόλακα, Έντουαρντ Κάλεν, όταν ένα ανέλπιστο συμβάν φέρνει τον Έντουαρντ αντιμέτωπο με την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: θα πρέπει να την αφήσει, απομακρύνοντας τον εαυτό του και την οικογένειά του από την ζωή της, για πάντα. Στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τη θλίψη της, αλλά και να αναπληρώσει το κενό του Έντουαρντ, η Μπέλα συνάπτει φιλία με τον ακαταμάχητο Τζέικομπ Μπλακ, για να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει μπλεγμένη στον κόσμο των λυκάνθρωπων, οι οποίοι είναι αιώνιοι εχθροί των βρικολάκων.


WELCOME
http://img30.imageshack.us/img30/6338/postersm.jpg

του Φιλίπ Λιορέ
με τους Βενσάν Λιντόν, Φιγιάτ Αϊβέρδι, Οντρέ Ντανά, Ντέρια Αϊβερδί, Τιερί Γκοντάρ, Σελίμ Αγκουλ

Υπόθεση: Είκοσι δύο μίλια νερού (η απόσταση ανάμεσα στο Καλαί και το Ντόβερ) στέκονται τελευταίο εμπόδιο για να ξανασυναντηθούν ο Μπιλάλ (Φιράτ Αϊβερδί) με την αγαπημένη του Μίνα (Ντέρια Αϊβερδί).
Ο Μπιλάλ έφυγε από το Ιράκ και μετά από μια πορεία 4.000 χιλιομέτρων, περνώντας από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, βρίσκεται στη γαλλική πόλη Καλαί. Στην προσπάθειά του να εισέλθει λαθραία στη Βρετανία, όπου ονειρεύεται να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής, το ταξίδι του τερματίζεται απότομα καθώς οι αρχές τον εντοπίζουν και τον θέτουν υπό επιτήρηση. Βλέποντας τις Βρετανικές ακτές τόσο κοντά, αποφασίζει να διασχίσει τη θάλασσα κολυμπώντας, αψηφώντας τους κινδύνους ενός τέτοιου εγχειρήματος. Γνωρίζει και γίνεται φίλος με τον Σιμόν, έναν πρώην πρωταθλητή κολύμβησης ο οποίος δουλεύει ως προπονητής στο τοπικό κολυμβητήριο. Όταν o Μπιλάλ του εκμυστηρεύεται το λόγο που θέλει να βρεθεί στην Αγγλία, ο Σιμόν συγκινείται από τον έρωτα του νεαρού και την αποφασιστικότητα του. Αποφασίζει να τον βοηθήσει και τον προπονεί για να διασχίσει το κανάλι...


FIGHTER
AICHA

http://img697.imageshack.us/img697/6338/postersm.jpg


της Νατάσα Αρτί


Υπόθεση: Μια νεανική σύγχρονη ιστορία με στοιχεία Kung Fu. Μια νεαρή κοπέλα τουρκικής καταγωγής ανακαλύπτει τον εαυτό της, τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες της μέσα την πολεμική τέχνη του Kung Fu. Η προσπάθεια της να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις της, την φέρνει αντιμέτωπη με την κουλτούρα δύο πολιτισμών.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:37:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam