Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   Αρχείο (https://www.lateam.gr/forum/f73/)
-   -   ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 29/10-4/11/2009 (https://www.lateam.gr/forum/f73/ti-paizei-o-kinhmatografos-apo-29-10-4-11-2009-a-46724/)

zoumzoum 01-11-2009 19:43:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 29/10-4/11/2009
 
MICHAEL JACKSON THIS IS IT
THIS IS IT Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

του Κένεθ Ορτέγκα
με τον Μάικλ Τζάκσον

http://img337.imageshack.us/img337/6338/postersm.jpg


Υπόθεση: Η ταινία «MICHAEL JACKSON’S THIS IS IT» θα προσφέρει στους οπαδούς του Τζάκσον αλλά και σε όλους τους λάτρεις της μουσικής, μια σπάνια, behind-the-scenes άποψη του καλλιτέχνη καθώς εξέλισσε, δημιουργούσε και έκανε πρόβες για τις ήδη sold-out συναυλίες του που θα ξεκινούσαν αυτό το καλοκαίρι στην O2 Arena του Λονδίνου. Καλύπτοντας στιγμές από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο 2009, το φιλμ βασίστηκε σε 100 και πλέον ώρες backstage υλικού και παρουσιάζει τον Τζάκσον καθώς κάνει πρόβες για διάφορα τραγούδια του σόου. Το κοινό θα αποκτήσει μια προνομιακή, ιδιωτική ματιά για τον τραγουδιστή, το χορευτή, το σκηνοθέτη, τον αρχιτέκτονα, τον ιδιοφυή καλλιτέχνη που δημιουργεί και τελειοποιεί το τελευταίο σόου της καριέρας του.





Η ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ
DAS WEISSE BAND / THE WHITE RIBBON

του Μίκαελ Χάνεκε
με τον Ούλριχ Τουκούρ

http://img407.imageshack.us/img407/6338/postersm.jpg



Υπόθεση: Τα παιδιά, οι οικογένειές τους, ο πάστορας, ο δάσκαλος, ο γιατρός βρίσκονται όλοι στο επίκεντρο. Όμως, ανεξήγητα περιστατικά συμβαίνουν, κάτι σαν μια απροσδιόριστη τιμωρία, αναστατώνοντας τη ροή της καθημερινότητας. Ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά; Η ταινία αντιπροσωπεύει έναν ευφυή, σύνθετο στοχασμό πάνω στη γέννηση της βίας και την παρακμιακή πορεία της κοινωνίας, στις παρυφές του πολέμου που άλλαξε τον γεωγραφικό και ανθρώπινο χάρτη.




Ο ΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΙΣΚΟ-ΣΚΩΛΗΚΕΣ
DISCO ORMENE / SUNSHINE BARRY & THE DISCO WORMS

του Τόμας Μπόρχ Νίλσεν

http://img407.imageshack.us/img407/1937/postersmd.jpg


Υπόθεση: Δεν είναι εύκολο να είσαι ο Μπάρι. Σαν σκουλήκι άλλωστε δεν εμπνέει σεβασμό. Βρίσκεται στον πάτο της τροφικής αλυσίδας. Και έχει την πιο βαρετή δουλειά σε ένα εργοστάσιο λιπασμάτων. Με άλλα λόγια, ο Μπάρι ζει μια μονότονη ζωή στα σκοτεινά. Όμως μια μέρα, έρχονται τα πάνω κάτω και συνειδητοποιεί το πεπρωμένο του: Θα γίνει ο τραγουδιστής του μεγαλύτερου συγκροτήματος ντίσκο στον κόσμο, που θα ονομάζεται “Ο Μπάρι και οι Ντισκο-σκώληκες”! Βέβαια, δεν έχει ρυθμό, δεν έχει χέρια και δεν έχει… συγκρότημα. Μικρό το κακό. Η δόξα τον περιμένει!



ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
LAW ABIDING CITIZEN

του Φ. Γκάρι Γκρέι
με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικλ Γκαμπόν, Λέσλι Μπιμπ, Τζος Στιούαρτ, Τζέιμι Φοξ, Βαϊόλα Ντέιβις

http://img515.imageshack.us/img515/6079/postersms.jpg


Υπόθεση: Ο Κλάιντ Σέλτον (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας καλός οικογενειάρχης του οποίου η γυναίκα και η κόρη δολοφονούνται άγρια κατά τη διάρκεια μίας ληστείας στο σπίτι τους. Όταν οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις (Τζέιμι Φοξ), ένας φιγουρατζής εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας. Ο Νικ προτείνει σε έναν από τους υπόπτους μία ελαφριά ποινή, με αντάλλαγμα να καταθέσει εναντίον του συνενόχου του. Περνούν δέκα χρόνια. Εκείνος που γλύτωσε τη φυλακή βρίσκεται νεκρός και ο Κλάιντ Σέλτον παραδέχεται ότι τον σκότωσε. Στη συνέχεια στέλνει τελεσίγραφο στον Νικ: ή θα προσπαθήσει να «διορθώσει» την αδικία που υπέστη η οικογένειά του ή «παίκτες - κλειδιά» στην υπόθεση θα βρεθούν νεκροί. Ο Σέλτον θα κάνει πράξη τις απειλές του, ενορχηστρώνοντας από το κελί του μία σειρά από διαβολικές δολοφονίες που δεν μπορεί κανείς ούτε να προβλέψει, ούτε να σταματήσει. Ο φόβος κυριεύει την Φιλαδέλφεια καθώς οι στόχοι του Σέλτον δολοφονούνται άγρια ο ένας μετά τον άλλο και οι αρχές είναι ανίκανες να τον σταματήσουν. Μόνο ο Νικ μπορεί να βάλει τέλος στους σκοτωμούς και για να το κάνει αυτό πρέπει να σκεφτεί πιο γρήγορα από τον πανέξυπνο αντίπαλό του, αλλά και να βάλει τον εαυτό του σε ένα ατέρμονο συναγωνισμό μυαλού και θέλησης, όπου ακόμα και το παραμικρό στραβοπάτημα οδηγεί στο θάνατο. Καθώς η δική του πλέον οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο του Σέλτον, ο Νικ παλεύει με το χρόνο και έχει απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτόν.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:07:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam