Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ > Αρχείο

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 3/12/2009-9/12/2009

This is a discussion on ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 3/12/2009-9/12/2009 within the Αρχείο forums, part of the ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ category; ΠΡΟΦΗΤΗΣ UN PROPHETE του Ζακ Οντιάρ με τους Ταχάρ Ραχίμ, Νιλς Άρεστρουπ, Άντελ Μπεντσερίφ Υπόθεση: Καταδικασμένος σε 6 χρόνια φυλάκιση, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-12-2009, 09:44:   #1
zoumzoum
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη zoumzoum
 
Εγγραφή: Dec 2008
Μηνύματα: 984
Thanks: 21
Thanked 442 Times in 245 Posts
zoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished road
Προεπιλογή ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 3/12/2009-9/12/2009

ΠΡΟΦΗΤΗΣ
UN PROPHETE




του Ζακ Οντιάρ
με τους Ταχάρ Ραχίμ, Νιλς Άρεστρουπ, Άντελ Μπεντσερίφ

Υπόθεση: Καταδικασμένος σε 6 χρόνια φυλάκιση, ο Μάλικ δεν μπορεί ούτε να διαβάσει, ούτε να γράψει. Φτάνοντας στη φυλακή είναι μόνος, μόλις 19 ετών, αλλά μοιάζει νεότερος και πιο εύθραυστος από τους υπόλοιπους κατάδικους. Τον προσεγγίζει ο αρχηγός μιας συμμορίας φυλακισμένων και του αναθέτει κάποιες "αποστολές". Μέσα από αυτές, ο νεαρός Μάλικ σκληραγωγείται και κερδίζει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της συμμορίας. Παράλληλα όμως, διατηρεί τα δικά του κρυφά σχέδια, που τολμά να φέρει εις πέρας.



ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
THE GIRLFRIEND EXPERIENCE




του Στίβεν Σόντερμπεργκ
με τους Σάσα Γκρέι, Κρις Σάντος, Πίτερ Ζίτζο, Τίμοθι Κοξ, Τίμοθι Ντέιβις

Υπόθεση: Η Τσέλσι είναι ένα ακριβοπληρωμένο call girl του Μανχάταν, που προσφέρει κάτι περισσότερο από σεξουαλικές υπηρεσίες , για ένα καλό χρηματικό ποσό δίνει στους πελάτες της την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης και ρομαντικής σχέσης. Εκτός του μεγάλου καταλόγου ευχαριστημένων πελατών, η Τσέλσι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της. Στην προσωπική της ζωή ο σύντροφος της Κρίς είναι ένας προσωπικός γυμναστής ο οποίος έχει συμβιβαστεί με την δουλειά της φίλης του , σε αυτό τον βοηθάει το πολυτελές διαμέρισμα που μοιράζονται χάρη στην επιτυχημένη σταδιοδρομία της. Το Οκτώβριο του 2008 όμως η οικονομική ύφεση των ΗΠΑ είναι κύριο θέμα συζήτησης για όλους . Η Τσέλσι συμβουλεύεται διαφόρους επιχειρηματίες για τον καταλληλότερο τρόπο επένδυσης των χρημάτων της. Εν τω μεταξύ αναθέτει σε έναν ειδικό του sex που διευθύνει έναν έγκυρο site να της συγκεντρώσει διάφορες κριτικές που αφορούν την δουλεία της με αντάλλαγμα δωρεάν δείγμα των υπηρεσιών της. Τη ίδια στιγμή η καριέρα του Κρίς πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ η σχέση τους ολοένα και ψυχραίνεται. Η Τσέλσι δέχεται αρνητικές κριτικές και μέσα σε αυτό το κλίμα γνωρίζει τον Φιλίπ έναν πελάτη , ο οποίος ακούει με υπομονή τις επαγγελματικές της ανησυχίες. Στο πρόσωπο αυτού η Τσέλσι βλέπει την ελπίδα μιας πραγματικής σχέσης.



PANDORUM




του Κρίστιαν Άλβαρτ
με τους Ντένις Κουέιντ, Μπεν Φόστερ, Καμ Γκίγκαντετ

Υπόθεση: Τα δύο μέλη του πληρώματος ενός διαστημόπλοιου ξυπνούν μετά από λήθαργο. Τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά και οι ίδιοι δε θυμούνται παρά ελάχιστα από το παρελθόν τους. Ποια ήταν η αποστολή τους; Πόσος καιρός έχει περάσει; Πού ακριβώς βρίσκονται; Ποιοι είναι τελικά; Ενώ προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι και πως οι νέοι επιβαίνοντες του διαστημόπλοιου - πολεμιστές μιας φυλής που κουβαλούν ιδιόμορφο οπλισμό - τους απειλούν. Όσο οι δύο αυτοί ήρωες αποκαλύπτουν φρικτά μυστικά, τόσο συνειδητοποιούν ότι η επιβίωση του ανθρώπινου είδους εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς τους ίδιους.


ZIFT





του Γιαβόρ Γκάρντεφ
με τους Ζαχάρι Μπαχάροφ, Τάνια Λιέβα, Βλαντιμίρ Πένεφ, Ντίμο Αλεξέγιεφ

Υπόθεση: Το Zift αποτελεί ένα μίγμα κινηματογραφικών ειδών από το νέο-νουάρ στο sots-art. Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα σε μία νύχτα . Ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Μόθ, απελευθερώνεται από τη φυλακή μετά από χρόνια άδικου εγκλεισμού για φόνο. Είχε καταδικαστεί λίγο πριν το βουλγάρικο κομμουνιστικό πραξικόπημα του 1944 και τώρα βρίσκεται σε ένα νέα και ανοίκειο κόσμο, την Σόφια του ολοκληρωτισμού της δεκαετίας του 60. Ένα πανδαιμόνιο συμβαίνει με το που βγαίνει από την πύλη της φυλακής. Την πρώτη του νύχτα ελευθερίας ο Μοθ την περνάει κλεισμένος σε ένα κελί, προσπαθώντας να αποφύγει τη μοίρα, καθώς έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον επικείμενο θάνατο του. Η φρενήρης καταδίωξη χαρτογραφεί τον χάρτη της διαβολικής ολοκληρωτικής πόλης - παρακμασμένες γειτονιές και αποκρουστικοί δρόμοι, τα δημόσια λουτρά, τα κανάλια, το νοσοκομείο, ο καθεδρικός, τα πομπώδες έργα της κομμουνιστικής αρχιτεκτονικής γύρω από το Μαυσωλείο, καταγώγια πνιγμένα στον καπνό, κακόφημα μπαρ και τέλος το νεκροταφείο. Στην προσπάθεια του να βρει την αλήθεια, ο Μοθ συναντιέται παρελαύνουν μπροστά πλήθος εκκεντρικών χαρακτήρων - πράκτορες, νοσοκόμες, μπαρόβιοι, απόκληροι, νεκροθάφτες και άλλα είδη της ζούγκλας της ασφάλτου. Η ιστορία τελειώνει μέσα σε ένα νεκροταφείο όπου όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται.




Ο ΑΡΘΟΥΡ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΤΑΖΑΡ
ARTHUR AND THE VENGEANCE OF MALTAZARD / ARTHUR ET LE VENGEANCE DE MALTAZARD




του Λικ Μπεσόν
με τους Πένι Μπαλφούρ, Μία Φάροου, Φρέντι Χάιμορ

Υπόθεση: O Άρθουρ είναι ενθουσιασμένος, γιατί το φεγγάρι κλείνει το δέκατο κύκλο του και μπορεί επιτέλους να επιστρέψει στη γη των Μινιμόις για να συναντήσει και πάλι τη Σελένια. Οι Μινιμόις έχουν προετοιμάσει μια τεράστια γιορτή προς τιμήν του και η μικρή πριγκίπισσα φοράει το καλό της φόρεμα από ροδοπέταλα. Εντελώς ξαφνικά όμως, ο πατέρας του Άρθουρ αποφασίζει να διακόψει τις διακοπές τους στο σπίτι της γιαγιάς… Ενώ είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν, μια αράχνη παραδίδει στον Άρθουρ έναν κόκκο ρυζιού με τη λέξη S.O.S. χαραγμένη πάνω του. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: η Σελένια κινδυνεύει, και ο Άρθουρ θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για να βρεθεί κοντά της. Όταν όμως φτάνει τελικά στο χωριό των Μινιμόι, ανακαλύπτει πως κανείς δεν τον κάλεσε ποτέ σε βοήθεια. Ποιος άραγε θέλησε να παγιδέψει το νεαρό ήρωα?
__________________
Ο χρήστης zoumzoum δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 19/11/2009-25/11/2009 zoumzoum Αρχείο 0 19-11-2009 10:24:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 22/10/2009-28/10/2009 zoumzoum Αρχείο 0 15-10-2009 07:34:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 15/10/2009-21/10/2009 zoumzoum Αρχείο 0 15-10-2009 07:11:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ 1/10/2009-7/10/2009 zoumzoum Αρχείο 0 29-09-2009 08:39:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜ 8/1/2009-14/1/2009 zoumzoum Αρχείο 0 08-01-2009 00:54:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:57:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam